Şuan kimseye ilgi bile duyamıyorum güvenim yerle bir olduYenisini bulacaksın.
Evet ve zaten güvenemem de birdaha sürekli üzülen taraf benimGüven olmayan yerde ilişki yürümez bence ondan bir hayır gelmez umursamayıp başka şeylere odaklan yoksa sonra çok üzülürsün
O kadar haklısın ki sadece alıştım sanırım ilgisine sürekli bir şekilde olsa çaba vermesine şuan çaba vermemesi bile belli etti herşeyiNiye telefon bekliyon ki zaten mesajını yakalamışsın,
Salla gitsin ya dünyada başka adam mı yok,
Zaten güvenmiyormuşsunda ki boşada çıkmamış güvensizliğin daha ne ?
Çok şükür de ilgini dağıtacak daha farklı şeylerle meşgul ol.....
Evet ve zaten bu durumu kabul edemem edersem kendime saygım kalmaz sadece beklenti halimi aşmam lazım oda geçer umarımGüven ilişkideki en önemli şeydir. Bugün sana önem verdiği için birşey yapmıyorsa da, yarın ne olacağını bilemeyiz.
Senin hk ciddi düşünmediğini yazmış, bence artık bu kişiyi geride bırak. Hayatına devam et.
O kadar haklısın ki sadece alıştım sanırım ilgisine sürekli bir şekilde olsa çaba vermesine şuan çaba vermemesi bile belli etti herşeyi
bu ilişkiden hayır bekleme zaten bitir yoluna bakKızlar merhaba;
Daha önce çok önemli bir konu açmıştım hepinize çok teşekkürler sayenizde o konuyu atlattım
Şimdiki sorunum ise erkek arkadaşımla ilgili.Çok kısa dönemde kendisiyle normal arkadaş şeklinde başlayıp sevgili olarak devam ettikArkadaşlık döneminde bunun hayatında birçok kız vardı ve ben biliyordum konuştuğumuzda yanlış yaptığını söylüyordum ama kendi hayatı diyordum.Birgün hayatındaki kızı çıkardı aynı gün kötü hissettiği için görüştük ve akşamında beni aradı çok iyi biri olduğumu söyledi.Biz daha sık buluştuk bana birşeyler hissettiğini söyledi. 15 gün boyunca ben hissettiği şeyin tek kaldığında benim onun yanında olmamla alakalı olduğunu söyledim ve sonunda sevgili olduk.Ama ben geçmişi bildiğim için bir türlü güvenemedim ve birçok kez ayrıldık her seferinde barıştık
Şimdi yine ayrıldık birkaç gün oluyor bir mesajını yakaladım başkasına attığı ileriye dönük birşey düşünmüyorum yazmış bunu görünce bitirdim oda bana zaten güvenmiyordun sonuç buydu gibisine getirdi ve sonrasında her zaman arayan insan ne aradı ne sorduBen hala beklentideyim en azından bir araması lazımdı diyorum ama mantıklı düşünemiyorum işte Sadece sizinle bu durumu paylaşmak istedim nasıl aşıcam bu durumu ben
Teşekkürler şimdiden yorumlar için
Kesinllikle çok doğru bende alışmaya çalışcam hayırlısıDuygusal olanlar haricindeki aşırı ilgili, romantik erkekler malesefki ilişkide önce kaçanlar veya genelde büyük ölçüde değişim gösterenler oluyor... Kızlar da ilgiye alıştığı için hep zorlanıyor. "fazla iyi" ilişkilerinizi hep sorgulayın kızlar...
Evet iyi olabilir diye düşünmekte hata etmişim benmalın cinsini bilerek almışsın içinden başka birşey çıkmasını beklemen hata
yenisini bul
Önemli olduğu için bitti zaten ama pskolojik mi bilmiyorum sadece biranda sessizliğe gömülmesini kabul edemedim sanırım her söylediğine inanarak hata yaptımAdam zaten seninle ileri yonelik birsey dusunmuyor hala neyin mesajini bekliyorsun?Hic kendi degeriniz onemli degil mi ya
Çok teşekkür ederim ne güzel demissiniz evet bunları düşünüp ondan nefret edicem silip atıcamYa boşver gerçekten değmez, hayat bu işte gerçeklerden ibaret ,
Sende allahın sevgili kuluymuşsun ki yol yakınken farkına vardın,
Şimdilik azcık kafa toparla ,silkelen kendine gel ,düşünmemeye bak,
Düşüneceğin zaman yakaladığın mesajlar ve yalanları gelsin aklına soğumaya midenin bulanmasına yeter
Evet kalitesini belli etmiş oldu benim gerçeği kabullenmem lazımbu ilişkiden hayır bekleme zaten bitir yoluna bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?