Hala inanmak istiyorum

En onemlisi hatayi tekrar etmemek.Duygularinin galip gelmesine izin verme.Tekrar üzülürsün.Duygular nasil olsa bir gun geciyor.
Kesinllikle mantıklı davranmam gerekiyor duygularımla değil çok yeni sanırım ondan zorlanıyorum geçicek ins teşekkür ederim

İleriye dönük bişey düşünmediği sen miymişsin başkası mı onu anlamadım?

Yenisini bul şeker kız. İleriye dönük bişey düşünmüyorum tarzı millete konuşan bir adam zaten bırak aramasın yani ne kadar gereksiz bir beklenti aramasını istemek. Kendine bu kötülüğü yapma ve sadece önüne bak.

Kesinllikle herkese boncuk dağıtıp kaçan korkak biriymiş demek ki benim kendime yaptığım en büyük köütülük beklemek çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız

Onemsemeyin ve bunuda belli edin hem aldatiyor hem guvenmiyorsun diyor ona seslenmek istoyorum acaba sorun senin yaptiklarin olabilirmi??? Beklemeyin bile hayatiniza devam edin oda cildirsin

Onemsemeyin ve bunuda belli edin hem aldatiyor hem guvenmiyorsun diyor ona seslenmek istoyorum acaba sorun senin yaptiklarin olabilirmi??? Beklemeyin bile hayatiniza devam edin oda cildirsin
Şuan o şekilde gösteriyorum görebileceği yerlerde online olup eski arkadaşlarımla konuşuyorum da işte içimde yıkılmış durumdayım hata bende de böyle birine şans verdim

Şuan o şekilde gösteriyorum görebileceği yerlerde online olup eski arkadaşlarımla konuşuyorum da işte içimde yıkılmış durumdayım hata bende de böyle birine şans verdim
Kendinize kiziyorsunuz ama.bu neyi degistirir.kaldiki bu kadar uzulecek durum yok inanain bir benzerini farkli bir olayla yasadim kiziyorum bile bile lades ama zarardan donen kardadir ne yapiyoruz kendimizle.ugrasmayi birakiyoruz yasamadan bilinmez bazi seyler bir daha yapmayiz olur biter

en önemli şey güven ilişkide bir kere bu sarsılmış cok zor artık

Evet kesinllikle yaptıgımın zararını yine ben gördüm en güzeli daha fazla zarar almadan kurtulduguma sevinmek haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…