- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
Daha önceki konularımdan hatırlıyorsunuzdur. 4 yıl oldu erkek arkadaşımla o 33 yaşında ben 26. 16 yaşında bir evlilik yapmış ve o evliliğinden bir kız çocuğu var 14 yaşında. Ailem kesinlik istemiyor bu yüzden çok konuştum çok ikna etmeye çalıştım ama bir türlü ikna edemedim en önemli sorunu zaten kızı olması ve adam olsaydı karısından boşanmazdı gibi saçma bir neden. Hadi onları geçtik dedi bir evi bile yok dedi hemen gitti kredi çekti kendine bir ev aldı. Giyinişi farklı dediler giyimini değiştirdi. Kendine ait işi yok dediler şimdi kendi iş yerini açmak için uğraşıyor.... Ama ailem her defasında başka bahanelerle yanıma geliyorlar......
Çok yoruldum bazen bağırıp çağırıp etrafı yıkıp döküp isyan edesim var abartmayın bu kadar hırsız işe yaramaz işsiz güçsüz bir insanla evlenmiyorum. Tek suçu yanlış bir evlilik yapmış olması. Bu benimde başıma gelebilirdi.
Annem şimdi bu sebepten dolayı tansiyon sorunu yokken şimdi tansiyon hapı kullanmaya başlamış olması. Mide ağrısı yokken hergün mide ağrısı çekmesi ve hergün beni veya onu rüyasında görmesi. Annem haddinden fazla duygusaldır şimdi onun cefasını çekiyorum.
Ve artık aileme nasıl yaklaşacağımı nasıl ikna edeceğimi biliyorum.
Siz olsanız ne yapardınız yakında bende bunu düşünmekten kalp hastası olacağım yaa
:2:
Çok yoruldum bazen bağırıp çağırıp etrafı yıkıp döküp isyan edesim var abartmayın bu kadar hırsız işe yaramaz işsiz güçsüz bir insanla evlenmiyorum. Tek suçu yanlış bir evlilik yapmış olması. Bu benimde başıma gelebilirdi.
Annem şimdi bu sebepten dolayı tansiyon sorunu yokken şimdi tansiyon hapı kullanmaya başlamış olması. Mide ağrısı yokken hergün mide ağrısı çekmesi ve hergün beni veya onu rüyasında görmesi. Annem haddinden fazla duygusaldır şimdi onun cefasını çekiyorum.
Ve artık aileme nasıl yaklaşacağımı nasıl ikna edeceğimi biliyorum.
Siz olsanız ne yapardınız yakında bende bunu düşünmekten kalp hastası olacağım yaa