- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Dogru adres olduguna eminmisin demek geldi icimdenDuzenli olarak iliskiye girmeme ragmen ve canimin yanmamasina ragmen hala bakireyim. Doktora gittim bana iliskiye girdigine eminmisin hic bisey olmamis dedi.. artik acida cekmiyorum iliskide. Ilk hepsini girdiginde acimisti ve iliskiden 2 saat sonra ic camasirimda kanamam vardi. Ona ragmen doktor bakire oldugumu soyluyor. Kanamam neden oldu onu anlamadim. Sordum bilmiyorum dedi ilgilenmedi... hala bakire olduguma inanmiyorum..
Duzenli olarak iliskiye girmeme ragmen ve canimin yanmamasina ragmen hala bakireyim. Doktora gittim bana iliskiye girdigine eminmisin hic bisey olmamis dedi.. artik acida cekmiyorum iliskide. Ilk hepsini girdiginde acimisti ve iliskiden 2 saat sonra ic camasirimda kanamam vardi. Ona ragmen doktor bakire oldugumu soyluyor. Kanamam neden oldu onu anlamadim. Sordum bilmiyorum dedi ilgilenmedi... hala bakire olduguma inanmiyorum..
takmadim. Sadece neden bozulmuyor onu anlamiyorum.Bakire değilsin zaten arkadaşım. İlişkiye girmemiş kadınlar için kullanılan bir tabirdir o.
Zarı da niye bu kadar kafana taktığını anlayamadım?
Hala bakire olsanız ne olacak,olmasanız ne olacak?Sonuçta ilişkiye girmişsiniz,kendinizi o olgunlukta hissediyorsunuz.Ayrıca kanunen reşitseniz bir "kadın"sınız.Kız değilsiniz,bakire olsanız da olmasanız da.Duzenli olarak iliskiye girmeme ragmen ve canimin yanmamasina ragmen hala bakireyim. Doktora gittim bana iliskiye girdigine eminmisin hic bisey olmamis dedi.. artik acida cekmiyorum iliskide. Ilk hepsini girdiginde acimisti ve iliskiden 2 saat sonra ic camasirimda kanamam vardi. Ona ragmen doktor bakire oldugumu soyluyor. Kanamam neden oldu onu anlamadim. Sordum bilmiyorum dedi ilgilenmedi... hala bakire olduguma inanmiyorum..
Evet hic anlamadim. Esnek falanda demediDogru adres olduguna eminmisin demek geldi icimden
Milletin kasiyinca bozuluyor buda ilgincmis
GidebilirsinOf yine mi senin bekaretini konusucaz
Inandim konu neden bozulmadigiJinekoloji bolumune acsaniz daha uygundu bu sorunuzu.
Muayene eden doktorun dedigine inanmiyorsaniz biz ne diyebiliriz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?