Hala kız olmam..

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Duzenli olarak iliskiye girmeme ragmen ve canimin yanmamasina ragmen hala bakireyim. Doktora gittim bana iliskiye girdigine eminmisin hic bisey olmamis dedi.. artik acida cekmiyorum iliskide. Ilk hepsini girdiginde acimisti ve iliskiden 2 saat sonra ic camasirimda kanamam vardi. Ona ragmen doktor bakire oldugumu soyluyor. Kanamam neden oldu onu anlamadim. Sordum bilmiyorum dedi ilgilenmedi... hala bakire olduguma inanmiyorum..

Hala bakire olduğuna inanmaman çok normal çünkü sözcük anlamı itibariyle bakire falan değilsin. Aktif cinsel yaşantısı olan biri bakire olamaz. Zar duruyorsa duruyor yani ne var? Ne güzel artık canın da yanmıyormuş, hayatın tadını çıkarsana..

Dogru adres olduguna eminmisin demek geldi icimden
Milletin kasiyinca bozuluyor buda ilgincmis

benim bir arkadaşım da benzer bi durum yaşamıştı
2-3 erkek kez arkadaşıyla ilişkiye girmiş, hafif kanaması olmuş
bir gün tampon denemek istedi, acayip canı yandı kullanamadı
korkup doktora gitti, aynı şeyle karşılaştı, bakiresin dedi doktor, ilişki yaşamamış gibi dedi

Bakire degilsindir zaten. İliskiye girmemis olsan bakire olurdun. Ki o kadar onemli mi neden doktora gidiyorsun ki bu konu icin?

Hala bakire olsanız ne olacak,olmasanız ne olacak?Sonuçta ilişkiye girmişsiniz,kendinizi o olgunlukta hissediyorsunuz.Ayrıca kanunen reşitseniz bir "kadın"sınız.Kız değilsiniz,bakire olsanız da olmasanız da.

E zar esnekmiş, acı da çekmiyorsunuz, sağlıkla ilgili bir problem yoksa neden bu kadar sıkıntı yaptınız ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…