Hala kız olmam..

İki çocuğum var sezeryanla doğum yaptım sadece bende kadın doğumcuma sormuştum meraktan:)esnek bakiresin dedi çok gülmüştüm hala kocamla şakalaşırız hergün cennete gibi bakire karın var herkese nasip olmaz derim oda güler ki hiç takmıyor öyle şeyleri benden öncesi beni ilgilendirmez kafasında bir adam..bu arada çiftleşme olduktan sonra ki buna sürtünme sadece soyunarak başka yollarla tatminde dahil iki tarafta bakır de bakire de olmuyor

Ins

Bekaret zara göre ölçülen bir şey değil yalnız, ha kendinizi kandırıp Bakire Meryem olma niyetiniz varsa orasını bilemem de vajinal ilişkiye girmeden sırf anal-oral vs. seks yapan kadın da bakire falan değildir. Bekaretinize göre evlenecek olan hanzo tipleri kandırmanıza yarar anca. Şu "kız oğlan kız" stili ifadelerinizden de tiksiniyorum, erişkin dişi bireylere "kadın" diyoruz. Kadınlar kendini kız oğlan kızım ben diye kendince sınıflandırırsa erkekler neler neler yapar.

Hayir gercekten dert bunun neresinde?
Hala bakire olmaniz fiziksel olarak mucizevi bir halde oldugunuzun kanitimi?Gurur duyulacak kadsr onenlimi?yada ilgincmi?
Sasiriyormusunuz yoksa araştırılsın mi istiyirsunuz?
Burdan isvec bilimadamlarina seslenelim bir arastirma yapılsın tez zamanda ..

meğer cevap yazılmış, görmemişim
Artı olarak prezervatif ile korunmasına ragmen hamile kalan bir üyeye ağza alinmayacak şeyler yazmıştı.
Zina yapıyorsunuz boyle haltlar yemeyin vs minvalinde ki üye kürtaj yaptırdı çok hassas bir konuydu.
Yani dosyası bayağı kabarık.
Millete zina diye yüklen ama zarım duruyor mu diye bir milyon konu ac,hadi yavv

Arkadaşım bakma sen bunlara aynı durumu yaşayan bir arkadaşım vardı hatta gerdek gecesi hiç kan gelmemiş eşi de sıkıntı yapmamış Doğumda patlamış zarı biz patlatalım gibi tabirler çok sert olduğunu düşünüyorum herkes buraya birbirlerinden fikir almak için yazıyor en saçma konu bile olsa böyle azarlamaya terslemeye kimsenin hakkı yok!

ben bu konudan kaçsam iyi olacak
çok cahil kalmışım
teşekkürler bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…