Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Sorun o degil zaten…koronadanda olenler var ama asidan olende var.. biz ilkini kabul ediyoruzda sizler asidan insan olecegini kabullenmiyorsunuz. Ayrica sorun bizi takip edip napacaklar olayi degil.. dunya korkunc bir hal almaya basladi.. yoksa istersen heryerine cip taktir beni ilgilendirmez.

Her yerime çip taktıracaüım işte ohh :)))

Bari yorumlari okuyup karsi gel yazdigima.. ezbere sirf karsi cikmak icin

ben de 1 ay önce test yaptırdığımda pozitif çıkmıştım.
çok şükür gelip geçti.
ağır atlatanlar grubunda değilim ama bi ara nefesime noluyor dediğim oldu . yalan değil tabi . bunca şeyden sonra inanmayanlar nasıl oluyor hala inanamıyorum .

Kendini ciplenecek kadar onemli gorme, senin ve sacma teorilerinle harcayacak vaktim yok. Cip taktirmaya gidiyorum ben, komik ya
Ayhh canisii birden vaktin yok mu oldu nerde yazmisim onu gostet once, insanlara sunu yazdin bunu yazdin deyip sonrada sacma teori demek kolay tabii hadi bekliyorum nerde yazdiysam alintila herkes gorsun

Topiğe baktım da biraz neşelendim. 1800lerde Variola Major yani suçiçeğinin baba versiyonu vardı. Sonra aşısını ineklerdeki bir hastalıktan buldular. O zamanın aşı karşıtları aşıyı yaptıranın inek uzuvlarına sahip olacağını iddia ediyorlardı. Aşı yaptırırsan çocuğun inek gibi doğar falan. Tabi o insanlar hep öldüler. O virüs Corona gibi hafif değildi %30-%40 ölüm oranı vardı. Şimdi çok aptalca geliyor bize, ne demek inek uzvun çıkar falan. Bundan 100 sene sonra da çok aptalca gelecek insanlara ne demek çip takıyorlar, kısırlaştırıyorlar falan diye. Tabi ama o zaman aşı olmayan ölüyordu, şimdi aşı olmayan ağırlaşınca hastaneye koşuyor, hemde nedense doktorlara tek tek sormuyor o zaman her bir ilacın içinde ne olduğunu

Ayhh canisii birden vaktin yok mu oldu nerde yazmisim onu gostet once, insanlara sunu yazdin bunu yazdin deyip sonrada sacma teori demek kolay tabii hadi bekliyorum nerde yazdiysam alintila herkes gorsun
Senin yazdıklarını geçmişe dönüp tek tek okuyacak halim yok, önüme çıkanları görüyorum. Aşılı yada aşısız , bir şekilde çipleneceğini düşünüp, hareketlerinin kontrol edileceğini düşünen birine, sen kimsin ki ? Niye sana böyle bir şey yaprsnlar derler

İlerki yıllarda burada yazılanları tekrar okumak istiyorum, umarım nasip olur.
Ben araştırmaya ve her söyleneni doğru diye kabul etmemeye devam edeceğim.

Yaw sen ve sen gibiler cidden bu dunyada yasamiyor gibi hic mi haber izlemez insan, gundem takip etmezayrica benim
Icin asiyla cip takilacak diye iddia eden biri diye bahsediyorsan evet bir yerde bu yorumumu okuman gerek, oyle bos keseden atip insanlari karalamak
Daha Kolay degil
Mi? Sen dedin diyorsun bende ispat et alintila diyorum, butun yazdiklarini okuyacak degilim diyorsun.. simdi kendi yazdiklarini oku birde.. gerci kendi yazdiklarini kendin anlayabilecek misin ondanda supheliyim sonra goster diyorum sen vaktim yok sacma teorilerine diyorsun, halbuki
O sacma teoriyi varsayan sensin, ben degil

Onune cikan nerde yazmisim diyorum bende, onu alintila

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…