- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.477
- 798
Ha yutub vidyolari diyosun, ben de cekeyim sana bi video aksam uzaylilarla batak oynarken, nasi?Valla dalga gececeginize biraz haber izleyip arastirin youtube var google var mesela
hahahaha boş yapan kim acaba? :))))Bos yapma
Sorun o degil zaten…koronadanda olenler var ama asidan olende var.. biz ilkini kabul ediyoruzda sizler asidan insan olecegini kabullenmiyorsunuz. Ayrica sorun bizi takip edip napacaklar olayi degil.. dunya korkunc bir hal almaya basladi.. yoksa istersen heryerine cip taktir beni ilgilendirmez.Valla ister yaptirin ister yaptirmayin,arkadasim doktor yogun bakimda yatanlarin alayi aşisiz, ben kendi sagligima bakarım, arkadasimin kardesi asi karşıtıydı, 2 gün önce entube olucak diyolardi, herkes kendinden sorumlu, yani ciple seni beni kontrol edip kimin eline ne gececek, sanki cok onemli, cok ozel hayatlarimiz, sonucu cok fark yaratan kararlarimiz varmis gibi
Haber de izlemiyor musunHa yutub vidyolari diyosun, ben de cekeyim sana bi video aksam uzaylilarla batak oynarken, nasi?
Aynaya bak gorursunhahahaha boş yapan kim acaba? :))))
Aşi ıle bize çip takıyorlar diyen biri bana boş yapma diyor:))) Ne günlere kaldık...Bos yapma
Okumuyorsun okuyorsanda anlamiyorsun… asiyla cip takiliyoru nerde yazmisim onu goster bakalimAşi ıle bize çip takıyorlar diyen biri bana boş yapma diyor:))) Ne günlere kaldık...
Her yerime çip taktıracaüım işte ohh :)))Sorun o degil zaten…koronadanda olenler var ama asidan olende var.. biz ilkini kabul ediyoruzda sizler asidan insan olecegini kabullenmiyorsunuz. Ayrica sorun bizi takip edip napacaklar olayi degil.. dunya korkunc bir hal almaya basladi.. yoksa istersen heryerine cip taktir beni ilgilendirmez.
Hadi bekliyorum nerde yazmisim asiyla cip takiyolar dedigim satirlariHer yerime çip taktıracaüım işte ohh :)))
Bu msjini begenen olmus birdeAşi ıle bize çip takıyorlar diyen biri bana boş yapma diyor:))) Ne günlere kaldık...
Kendini ciplenecek kadar onemli gorme, senin ve sacma teorilerinle harcayacak vaktim yok. Cip taktirmaya gidiyorum ben, komik yaBu msjini begenen olmus birdeokumayan cok okuyup anlamayan insan sayisi cok.. neyse hadi goster nerde demisim
Ayhh canisiiKendini ciplenecek kadar onemli gorme, senin ve sacma teorilerinle harcayacak vaktim yok. Cip taktirmaya gidiyorum ben, komik ya
Senin yazdıklarını geçmişe dönüp tek tek okuyacak halim yok, önüme çıkanları görüyorum. Aşılı yada aşısız , bir şekilde çipleneceğini düşünüp, hareketlerinin kontrol edileceğini düşünen birine, sen kimsin ki ? Niye sana böyle bir şey yaprsnlar derlerAyhh canisiibirden vaktin yok mu oldu nerde yazmisim onu gostet once, insanlara sunu yazdin bunu yazdin deyip sonrada sacma teori demek kolay tabii hadi bekliyorum nerde yazdiysam alintila herkes gorsun
Yaw sen ve sen gibiler cidden bu dunyada yasamiyor gibiSenin yazdıklarını geçmişe dönüp tek tek okuyacak halim yok, önüme çıkanları görüyorum. Aşılı yada aşısız , bir şekilde çipleneceğini düşünüp, hareketlerinin kontrol edileceğini düşünen birine, sen kimsin ki ? Niye sana böyle bir şey yaprsnlar derler
Onune cikan nerde yazmisim diyorum bende, onu alintilaSenin yazdıklarını geçmişe dönüp tek tek okuyacak halim yok, önüme çıkanları görüyorum. Aşılı yada aşısız , bir şekilde çipleneceğini düşünüp, hareketlerinin kontrol edileceğini düşünen birine, sen kimsin ki ? Niye sana böyle bir şey yaprsnlar derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?