Dogru katılıyorum dediklerine. Ben 29 yasndym, eklem agrısı ilk defa yasadm ve beni uykularmdan uyandıriyodu oturamıyodm yatamıyodm. Tat koku birden gitti bu yaşima kadar yasamamıstm boyle bisey cok etkiliyo. Ates öksürük üşüme eklem agrisi burun akntisi hepsini yasadm 8 kasımdan 7 aralıga kadsr evdydim iyilesemdm... herseyi yaptm ictim c vitamini d vitamini bol bol su limon yedim zencefil.vs. herseyi yaptm normal bir grip olsa 1 haftaya kalmaz atlatırdm 1 ay kendime gelemedm... insanlar cok dikkatsiz ozellikle toplu tasimada... Insallah daha kötü günler görmeyiz..Sevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Kesinlikle hayatımda böyle acı yaşamadım yaNormal grip falan gibi degil bunda resmen bütün kemiklerinden dayak yemissin gibi. tarifsiz bir kemik ağrısı.
Ben otobüse falanda binmedim. Ama çocuk vasıtasıyla bulaştı.Calismaya mecbur olmasam otobuslere falan hic binmem evimden cikmam ama malesef işe gidip gelmek zorundaym.. 2 3 maske takyrm ellermi surekli kolonyaliyrm surekli ykıyrm ama nafile yine aldk virusu.
Allah daha beterlerinden korusun inşallah ama cidden çok zor ağrılar.Kesinkikle hayatımda böyle acı yaşamadım ya
Cocuklar taşıyıcı oluyo üzüluyrm okula gidenlere, olan ailelerine oluyo ögretmenlere oluyo.Ben otobüse falanda binmedim. Ama çocuk vasıtasıyla bulaştı.
Amin gerçekten birde bana hafif atlatmışsın dediler, bu hafifi ise Allah yardım etsin ağır geçirenlereAllah daha beterlerinden korusun inşallah ama cidden çok zor ağrılar.
Konak hücre yok galiba onlardaPlandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.
Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
Yakalandıklarında da böyle konusurlarmi bilmiyorum.Plandemistler
Bunlar hep bill gates in oyunu
Siz büyük oyunu görmüyorsunuz
Maskede de nano robot varmış zaten.
Bu insanlar yakalanmıyorlar da virüse. Yakalanmasınlar da zaten de yine de çok ilginç kafaya sahipler.
Hasta olup test yaptirmayan o kadar insan varki otobuslere binip işe giden... biseyde diyemiyrm aslnda insanlarn paraya ihtiyci var işe ihtiyci var. Cahil insan cok bencil insan cok. Umursamayan cok. Asagiya tükürsen sakal yukariya tükürsen bıyık misaliiii... Hes kodu olayina da inanmyrm bu bi çözüm degil.. Sonumuz hic iyi degilKim inanmıyor
Cehalet her yerde
Ben o tarz söylemleri kaale bile almıyorum
Akın akın insan ölmüş hala var mı yok mu
He yok dunYa Kendi kendine saklambac oynuyor.
Nefret ediyorum cahil insanlardan.
Evet birde olmayanlar veriyor bu teselliyi...Amin gerçekten birde bana hafif atlatmışsın dediler, bu hafifi ise Allah yardım etsin ağır geçirenlere
Benim öyle bir iddiam yok tabikide. Nacizane yaşadıklarımı anlatmak istedim. Bazen insanlara içlerinden biri söyleyince daha inandırıcı gelir kimbilir. Okyanusta bir damla misali zerre kadar belki etkim olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?