Hala korona gerçek mi diyenleriniz var mi acaba?

Gecen haberde gordum isvicrede baslandi zaten ve ciplenenler var.. eskiden bilezik icin filan el kol
Kesiyolardi artik cip
Icin olacak.. ya kotu dusunmek
Istemiyorum ama.. herifin biri cip takmis
Anlatiyor: yok banka kartimi unutuyordum simdi cipimle odeme yapabiliyorum daha kolay filan

Son varyant afrikadan cikti diye biliyorum.. dusunmemek en iyisidir belki

Ha buarada bu kadar kalp krizi geciren var miydi
Mesela eskiden?
Aaa bak bununla ilgili de bişey dicem. Benim eşimin ailesinde kayinvalidemden kaynaklı genetik kalp rahatsızlığı var. Kayınvalidemin kalbinde pil var. Kaç gündur durumu biraz kötü hastanelik oldu 2 gün hastanede kaldı şuan evde ama hala iyi değil...

Ve 8 tane görümcem var 8 tanesi de aşıdan sonra kalbimiz ağrıyor diye hasteneye gittiler. Şuan bişey yok ama ilk olduklarında hepsi çok kötü oldu. İnşallah birşey olmaz.

Benim eşim de 1.oldu ikinciyi olmadı. Bizde genetik kalp var oyuzden aşı olmicam diyor. Ona da ben dedim olma diye anlattıklarımı mantıklı buldu. Ama zorlamadım olma diye ... Eşimin ailesinde herkes bana bu konuda sinir oluyor neden engel oluyorsun kardeşimize diye. Ben engel olmuyorum ki gitsin olsun istiyorsa... Asıl onların kalbimiz ağrıyor diye hastaneye koşması eşimin dikkatini çekti.

Tesaduf mu yani hepsinin kalp rahatsizligi gecirmesi? Kalpte iltihaplanma yapiyor diye biliyorum.. ayrica kan pihtilasmasi oluyor deniyorsa direkt kalple ilgili zaten. Yan etkileride ayri zaten. Iste oluyorsun ve 4-5 ay sonra bi onemi
Kalmiyor tekrar asi olman gerekiyor zaten.. yeni varyantlar ciktigi icin

Aylardır TV bile izlemiyorum İnan ki.

Bu korona bir çok bilinçli annenin gozlerini de açtı. Kızıma asla çizgi film izletmiyorum izlediğim çok sevdiğim diziler vardı hepsini bıraktım... 5 dk bile olsa TV açılmıyor evimizde çok rahatız bu konuda. Bu haberleri de görmüyorum o yüzden ama Instagram'dan takip ettiğim sayfaları var oralardan öğreniyorum çiplenmeye gittiklerini...

Birde dün annemlerde haberlerde izledim İngiltere ayağa kalkmış aşı dayatılması kalksın diye inşallah tüm dünyada kalkar diye dua ediyorum ama bizim ülke hariç diğerlerinde kalkmaz.

Hatta yine tam kapanmalara gidilecek diye okudum... Bizde olmayacak Allah'tan

Evet kapanmaya giden ulkeler var dahada gidecekler bazi ulkeler. Insanlar bikmis durumda ve asilanan ve vicdani
Olan bazi kisiler bile diyor: zorunluluk olmasi sacma diye.. zaten olanlarin coguda ya pisman ya da tekrar bir doz daha olmayiz diyolar.. cunku onlarinda guveni bitti

Bacim napsinlar seni çipleyip, kedi misin sen?

Beni çipleyip ne yapacaklar ben kimim ki gibi bir düşünce hiç aklınızdan geçiyor mu?

Beni çipleyip ne yapacaklar ben kimim ki gibi bir düşünce hiç aklınızdan geçiyor mu?
Aksama kurufasulye yaptigini zannederken yerine masada mantiyla karsilasinca, iste o gün anlayacaksiniz uzerinizde dönen büyük oyunubshsgs

Bacim napsinlar seni çipleyip, kedi misin sen?
Haber izlemiyor
Musunuz sizler ya baya cip takiyolar iste.. yani gelip burda birde dalga gecmebiz dogru degil.

Sorun o ciple napacaklari degil, istemedigin birseyi sana yaptirmak, vucuduna dokunmak.. hani benim vucudum benim kararim diyoruz ya.. oyle olmuyor yani

Beddua mi ediyorsun. Hastalık mı vurdu başına. Allah şifa versin. Sosyal mesaj denilen şey bu sekilde olmuyor cnm. Azcik kibarliga davet ediyoruz seni

Valla ister yaptirin ister yaptirmayin,arkadasim doktor yogun bakimda yatanlarin alayi aşisiz, ben kendi sagligima bakarım, arkadasimin kardesi asi karşıtıydı, 2 gün önce entube olucak diyolardi, herkes kendinden sorumlu, yani ciple seni beni kontrol edip kimin eline ne gececek, sanki cok onemli, cok ozel hayatlarimiz, sonucu cok fark yaratan kararlarimiz varmis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…