Gecen haberde gordum isvicrede baslandi zaten ve ciplenenler var.. eskiden bilezik icin filan el kolBazı ülkeler çiplenmeye doğru gidiyor zaten. Bunu bahane ederek bizleri çiplemeyi hedefliyorlar...
Ama merak etmeyin 1 Ocak 2023 aşı dayatılması kalkacak. (Uçaklara, otobüslere falan alinmiyorduk ya onların hepsi kalkacak 1 yıl daha sabredecez)
Son varyant afrikadan cikti diye biliyorum.. dusunmemek en iyisidir belkiOnlar daha guzel scientific acikliyolar ben halk dilinden soyleyim
Hastaligin olmadigini, gripten daha fazla sekilde atlatildigi ve bunun sebebinin insanlara psikolojik baski yaptiklari icin boyle oldugunu. Teknolojik veriler, mesela 3g bitti 4g o bitti 5g bunlar hep radyasyon yayiyor
Acikcasi cok duymak istemiyorum
Bu hastalik yuzunden hamilelikde panik atak gecirdim hastanede calisiyodum
Sonra tedavi gordum astim
Oyuzden korona ile ilgili haberlerle kafami mesgul etmiyorum
Ebola vardi niye bukadar konusulmadi
Bu korona suan neden afrikaya gitmiyor
Tuhaf
Bazi yerlere hic ugramiyor
Aaa bak bununla ilgili de bişey dicem. Benim eşimin ailesinde kayinvalidemden kaynaklı genetik kalp rahatsızlığı var. Kayınvalidemin kalbinde pil var. Kaç gündur durumu biraz kötü hastanelik oldu 2 gün hastanede kaldı şuan evde ama hala iyi değil...Ha buarada bu kadar kalp krizi geciren var miydi
Mesela eskiden?
Vardi Her zaman kalp krizi en yaygin ölüm sebeplerinden biriydi. Sanki bilmiyorsunuzHa buarada bu kadar kalp krizi geciren var miydi
Mesela eskiden?
Yok yawVardi Her zaman kalp krizi en yaygin ölüm sebeplerinden biriydi. Sanki bilmiyorsunuz
Tesaduf mu yani hepsinin kalp rahatsizligi gecirmesi? Kalpte iltihaplanma yapiyor diye biliyorum.. ayrica kan pihtilasmasi oluyor deniyorsa direkt kalple ilgili zaten. Yan etkileride ayri zaten. Iste oluyorsun ve 4-5 ay sonra bi onemiAaa bak bununla ilgili de bişey dicem. Benim eşimin ailesinde kayinvalidemden kaynaklı genetik kalp rahatsızlığı var. Kayınvalidemin kalbinde pil var. Kaç gündur durumu biraz kötü hastanelik oldu 2 gün hastanede kaldı şuan evde ama hala iyi değil...
Ve 8 tane görümcem var 8 tanesi de aşıdan sonra kalbimiz ağrıyor diye hasteneye gittiler. Şuan bişey yok ama ilk olduklarında hepsi çok kötü oldu. İnşallah birşey olmaz.
Benim eşim de 1.oldu ikinciyi olmadı. Bizde genetik kalp var oyuzden aşı olmicam diyor. Ona da ben dedim olma diye anlattıklarımı mantıklı buldu. Ama zorlamadım olma diye ... Eşimin ailesinde herkes bana bu konuda sinir oluyor neden engel oluyorsun kardeşimize diye. Ben engel olmuyorum ki gitsin olsun istiyorsa... Asıl onların kalbimiz ağrıyor diye hastaneye koşması eşimin dikkatini çekti.
Gecen haberde gordum isvicrede baslandi zaten ve ciplenenler var.. eskiden bilezik icin filan el kol
Kesiyolardi artik cip
Icin olacak.. ya kotu dusunmek
Istemiyorum ama.. herifin biri cip takmis
Anlatiyor: yok banka kartimi unutuyordum simdi cipimle odeme yapabiliyorum daha kolay filan
Evet kapanmaya giden ulkeler var dahada gidecekler bazi ulkeler. Insanlar bikmis durumda ve asilanan ve vicdaniAylardır TV bile izlemiyorum İnan ki.
Bu korona bir çok bilinçli annenin gozlerini de açtı. Kızıma asla çizgi film izletmiyorum izlediğim çok sevdiğim diziler vardı hepsini bıraktım... 5 dk bile olsa TV açılmıyor evimizde çok rahatız bu konuda. Bu haberleri de görmüyorum o yüzden ama Instagram'dan takip ettiğim sayfaları var oralardan öğreniyorum çiplenmeye gittiklerini...
Birde dün annemlerde haberlerde izledim İngiltere ayağa kalkmış aşı dayatılması kalksın diye inşallah tüm dünyada kalkar diye dua ediyorum ama bizim ülke hariç diğerlerinde kalkmaz.
Hatta yine tam kapanmalara gidilecek diye okudum... Bizde olmayacak Allah'tan
Bacim napsinlar seni çipleyip, kedi misin sen?Bazı ülkeler çiplenmeye doğru gidiyor zaten. Bunu bahane ederek bizleri çiplemeyi hedefliyorlar...
Ama merak etmeyin 1 Ocak 2023 aşı dayatılması kalkacak. (Uçaklara, otobüslere falan alinmiyorduk ya onların hepsi kalkacak 1 yıl daha sabredecez)
Beni çipleyip ne yapacaklar ben kimim ki gibi bir düşünce hiç aklınızdan geçiyor mu?Bazı ülkeler çiplenmeye doğru gidiyor zaten. Bunu bahane ederek bizleri çiplemeyi hedefliyorlar...
Aksama kurufasulye yaptigini zannederken yerine masada mantiyla karsilasinca, iste o gün anlayacaksiniz uzerinizde dönen büyük oyunubshsgsBeni çipleyip ne yapacaklar ben kimim ki gibi bir düşünce hiç aklınızdan geçiyor mu?
Haber izlemiyorBacim napsinlar seni çipleyip, kedi misin sen?
Ne çipi bacim, biraz anlatsana, kontrol mu ediyolar bizi napiyolar ?Haber izlemiyor
Musunuz sizler yabaya cip takiyolar iste.. yani gelio burda birde dalga gecmebiz dogru degil
Beddua mi ediyorsun. Hastalık mı vurdu başına. Allah şifa versin. Sosyal mesaj denilen şey bu sekilde olmuyor cnm. Azcik kibarliga davet ediyoruz seniSevgili arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri devam eden bir korona süreci var malum. Bu süreçte hepimizin kafasında arada geçirdiğimiz grip tarzı şeylerin korona olup olmadığını düşündük. Ya da bugüne kadar bize bulasmadigina göre belkide böyle bir virüs acaba yok mu diye aklımızdan geçirdik. Ama cidden var arkadaşlar. Bunu zaten biliyorduk niye yazıyorsun demeyin. Çünkü hala korona olmayıp hala inanmayan insanlar var. Bizzat yaşıyorum var. Bende önce kuru öksürük ve üşüme başladı. Ama yerinizden kalkamıyorsunuz. Üstümüzü örtüp sadece yatmak istiyorsunuz. Ateşiniz yükseliyor. Başınizin bütün kemikleri agiriyor. Ateş yaklaşık 3 gün sürdü bende. 4. Günde göğüs kafesinin tam ortası ve sırtım agiriyor. Hâlâ geçirmiş degilim. Bu arada özellikle belirteyim virüs özellikle ev ortamında maskesizken bulaşıyor. Biz başta virüs lafını duyunca köşe bucak kaçıyorduk. Şimdi bakıyorum hastanede bile virüs çok siradanlasmis. Ben hönk hönk oksuruyom arkamdaki bayan yanında çocukta var uzaklasmiyor. Onun yerine ben uzaklaştım kimseye birşey olmasın diye. Inanın şu maskesiz dolaşan insanlar hastalığı geçirirlerse o zaman görürler virüsün ne olduğunu.
Valla dalga gececeginize biraz haber izleyip arastirin youtube var google var meselaNe çipi bacim, biraz anlatsana, kontrol mu ediyolar bizi napiyolar ?
tamamValla dalga gececeginize biraz haber izleyip arastirin youtube var google var mesela
Bos yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?