• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala mı çok sever teyzemı yeğenını

bence soru biraz saçma yanlış anlamayın ama bu insanların birbirleriyle olan ilişkilerine bağlıdır kişilikle alakadır yeri geliyor insan öz çocuğunu bile sevmiyor kötü davranıyo bu konuda bi genelleme yapılamaz bence kiminin halası çok ilgili düşkündür kiminin teyzesi...

ben teyzeyim. 3 tane dünyalar tatlısı yeğenlerim var. onlar benim ömrüm.. onlar hasta olursa oturup ağladığımı bilirim.
ama yeğenlerimin halaları da ben ve diğer teyzeleri gibi çok candan severler. ama bir ablamın görümcesi teyze olmasına rağmen yeğenlerini bizimkiler kadar çok sevmiyor. Değişiyor aslında.

benim teyzem var ama çok ilgisz bu onun hatası
halam yok.

çocuklarımın hem teyzesi hem halası var

eşsiz bir durum çocuklarıma halaları özellikle büyük halası sevmekten deliriyor çok güzel yaaa
aynı şekilde teyzelerinden de büyük teyzesi çok seviyor çocuklarımı
bence hala çok sever ya da teyze az sever diyemeyiz.
iletişim kuvvetliyse çocuk sevgisi kalplerinde varsa severler

hala yada teyze olmak önemli değil valla ben teyzeyim deli gibi seviyorum yeğenlerimi benim de teyzelerim çok sıcaktır çok severler beni sağolsunlar
ama hala da olsa yeğen sonuçta insan sevdikten sonra sever yani

tamamen kişisel bir durum bu halası teyzesi yok ki bunun kardeş çocuğu sonuçta..

ben halayım şimdilik taparım yeğenlerime
teyze olunca da öyle olacak büyük ihtimalle
kardeşi yavrusu sevilmez mi, evlat yarısı olur.
ama benim de halam var pek iplemez bizleri, bir sevgi, ilgi falan gördüğümü hatırlamıyorum
ama teyzelerim öyle mi bir taneler canlarım.:16:
kişilerin karakterine göre değişir bu durum. hala, teyze değil, kalpteki sevgi önemli olan.

Back
X