- 8 Ocak 2015
- 6.074
- 19.079
- 448
Eşinizi en iyi siz bilirsiniz.Cimri midir?doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Aynı günlerde babam,eşimle dışarıya beraber çıktıklarında çay içtikleinde ,oyun salonunda oyun oynadıklarında,ekmek meyve vs alındığndında elini cebine atmamasına çok kızmış,daha doğrusu çok kırılmış istenmediğini düşünmüş , birde arabayı teklif etmemiş planınız varsa sizde kalsın ben işteyim zaten vs.dememiş
1 sene olacak babam geçen diyor ki tanıyamamışım bir ticaret ,yolculuk yapmadan insan tanınmazmış diyor ,bir taraf da eşim diğer taraf babam ailem çok mu şey beklemiş,eşim mi değişik anlamıyorum hala..biliyorum kızanlar olacak ama lütfen kızmayın,ailem misafirliğe gelmiş sene de bir kere sonuçta,eşim dışarda misafirperverlik yapması gerekmez miydi,öne atılması gerekmez miydi..olanlar üzerine babamla konuştum ,insan sevdiği kişiden böyle şeyler görünce zoruna gidiyor dedi, ben kaç yaşındayım çok zoruma gitti,tavırlarıyla öyle bir soğuttu ki falan dedi,yazım hataları varsa özür dilerim
Bana karşı eve karşı hiç değil,kendine ve çevresine karşı evet diyebilirim bu duruma ne denir bilmiyorum,bir de aslında böyle düşünmüyordum bu olaydan sonra dikkat etmeye başladımEşinizi en iyi siz bilirsiniz.Cimri midir?
Babanizda abartıyor olabilir.Para harcamak istemeyen adam oyun oynar mı ?Bana karşı eve karşı hiç değil,kendine ve çevresine karşı evet diyebilirim bu duruma ne denir bilmiyorum,bir de aslında böyle düşünmüyordum bu olaydan sonra dikkat etmeye başladım
Ee konu sahibi, ailen için boşayacak mısın kocanı? Yani sana evladına saygısızlığı olmayan birini harcayacak mısın? Kusura bakma ama evlendikten sonra senin önceliğinin bebek ve kocan olması gerekiyor. Ailene de gerekirse bunu hissettirmen gerekiyor.doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Aynı günlerde babam,eşimle dışarıya beraber çıktıklarında çay içtikleinde ,oyun salonunda oyun oynadıklarında,ekmek meyve vs alındığndında elini cebine atmamasına çok kızmış,daha doğrusu çok kırılmış istenmediğini düşünmüş , birde arabayı teklif etmemiş planınız varsa sizde kalsın ben işteyim zaten vs.dememiş
1 sene olacak babam geçen diyor ki tanıyamamışım bir ticaret ,yolculuk yapmadan insan tanınmazmış diyor ,bir taraf da eşim diğer taraf babam ailem çok mu şey beklemiş,eşim mi değişik anlamıyorum hala..biliyorum kızanlar olacak ama lütfen kızmayın,ailem misafirliğe gelmiş sene de bir kere sonuçta,eşim dışarda misafirperverlik yapması gerekmez miydi,öne atılması gerekmez miydi..olanlar üzerine babamla konuştum ,insan sevdiği kişiden böyle şeyler görünce zoruna gidiyor dedi, ben kaç yaşındayım çok zoruma gitti,tavırlarıyla öyle bir soğuttu ki falan dedi,yazım hataları varsa özür dilerim
Ne olacak böyle?
Eşinizle aranız iyice gerilecek,araya soğukluk girecek,boşanmasanız bile burada konu açan arkadaşlar gibi eşinizle uzun yıllar evli ama sevgisiz/saygısız yaşayacaksınız. Allahım korusun inşallah.
Evet?
Aileniz bunu istiyor di mi?
Çünkü amca bir drama queen maalesefBabanız neden durumu deşip deşip size psikolojik baskı yapıyor ki
Çünkü evliliklerinin içine girmeye çalışıyor. Damadı eline alacak, tepesine binecek. Konu sahibi desen dünden razı, ne kadar kötü olabilir ki onun için? Kaynana olsa feryat figan koparmıştı, ne kadar nafaka alabilirim, tazminat da isteyebilir miyim diye konu açıyodu şimdi. :)Babanız neden durumu deşip deşip size psikolojik baskı yapıyor ki
Tamam bunların hepsi yapılır.Konu sahibi eşini darlasın, damadın gözü korksun da “hizaya gelsin” diye bekliyor olabilirler, birçok erkek annesi gibi.. boşanmayı blöf olarak kullanmayı seviyor bazıları.
Çocuk doğur, ne lohusalık yaşa, ne keyfini çıkar. Neden? Kaynanalar ve kayınpederler egosunu tatmin edecek, vallahi yazık günah yahu.
Anneniz eşinize karşı hatalı.doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Sen zorla yuvanı yıkmaya mı çalışıyorsun?doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Neden öyle düşünüyorsunuz ? Bana ve eve karşı hiç değil derken ? Ailenizin dolduruşuna geliyor olabilir misiniz ? Bakın kimse ailesinin hayalindeki damadı ya da gelini bulamaz. Bulmak gibi de bir mevburiyetimiz yoktur. Aileler evlatları mutlu ise geride durup bunun keyfini çıkarmalıdır. Yoksa kendi çocuğunu didikleyip huzurunu kaçıran bir ailenin niyeti iyi değildir.Bana karşı eve karşı hiç değil,kendine ve çevresine karşı evet diyebilirim bu duruma ne denir bilmiyorum,bir de aslında böyle düşünmüyordum bu olaydan sonra dikkat etmeye başladım
Babamla zaten sene 1 2 defa denk geliyoruz memlekete gitmiştim kayınvalidegil gelmek istedi o sıra açıldı konuBen babanızı haklı buldum bu konuda, eşiniz düşüncesizlik etmiş.
Ancak bunu babanız keşke size duyurmasaydı, 1 yıl geçmiş üstünden neden açtınız ki bu konuları tekrar?
Annenize karşı olan tepkisinde haklı, herkes ağzından çıkana dikkat etmeli.
Yok gelmediler eşimde gitmedibütün bu olanlardan sonra gidip geliyorlar mı acaba ben onu merak ettim.
Ne çok seviyor bu bağğğğzı kaynanalar yersiz konuşmayı ya.
Eşim onlar gelmeden aldı her şey aslında,odalarını bile hazırladı sorun onlar gelince yapmamasıBabanız şu konuda haklı, o kadar gelmişler ama her şeyi de kendileri almış etmiş. Bizde misafir geldi mi para harcamasına izin verilmez. Her şeyi karşılamasa bile ortak olabilirdi. Araba konusunda babanıza katılmıyorum.
Yıl geçmiş hala daha söylenmek de hoş değil. Önceki konularınızı bilmiyorum, bu konu üzerinden yaptım yorumumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?