Ya arkadaşlar şu kadar söyleyeyim. O olayın bi de şu yönünden bakın..bi de bu yönünden bakın diye 2-3 ay önce farklı konularında hep kocasına kızalım istemişti herkes kocasını haklı bulmuştuSen zorla yuvanı yıkmaya mı çalışıyorsun?
Masa tenisi,bilardo vs oynamışlar,eşim oyun bitince onlardan önce çıkmış ödemedenBabanizda abartıyor olabilir.Para harcamak istemeyen adam oyun oynar mı ?
Böyle bir şey istemediklerini söylüyorlar,senlik sıkıntı yok diyorlar ben düşüncelerimle kendi kendime zarar veriyorumNe olacak böyle?
Eşinizle aranız iyice gerilecek,araya soğukluk girecek,boşanmasanız bile burada konu açan arkadaşlar gibi eşinizle uzun yıllar evli ama sevgisiz/saygısız yaşayacaksınız. Allahım korusun inşallah.
Evet?
Aileniz bunu istiyor di mi?
Öyle bir düşüncem tabi ki yok,ben bu konular yüzünden evde sorun da çıkarmıyorum sadece kendi kafamın içinde çözemediğim şeyler var onu da sizinle paylaşmak istedimEe konu sahibi, ailen için boşayacak mısın kocanı? Yani sana evladına saygısızlığı olmayan birini harcayacak mısın? Kusura bakma ama evlendikten sonra senin önceliğinin bebek ve kocan olması gerekiyor. Ailene de gerekirse bunu hissettirmen gerekiyor.
yuh yine o zamanki konuymuş 4. versiyonu ben yeni sandım..nasıl bi hırs varsa hala linç ettiremedi kocayıdoğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Aynı günlerde babam,eşimle dışarıya beraber çıktıklarında çay içtikleinde ,oyun salonunda oyun oynadıklarında,ekmek meyve vs alındığndında elini cebine atmamasına çok kızmış,daha doğrusu çok kırılmış istenmediğini düşünmüş , birde arabayı teklif etmemiş planınız varsa sizde kalsın ben işteyim zaten vs.dememiş
1 sene olacak babam geçen diyor ki tanıyamamışım bir ticaret ,yolculuk yapmadan insan tanınmazmış diyor ,bir taraf da eşim diğer taraf babam ailem çok mu şey beklemiş,eşim mi değişik anlamıyorum hala..biliyorum kızanlar olacak ama lütfen kızmayın,ailem misafirliğe gelmiş sene de bir kere sonuçta,eşim dışarda misafirperverlik yapması gerekmez miydi,öne atılması gerekmez miydi..olanlar üzerine babamla konuştum ,insan sevdiği kişiden böyle şeyler görünce zoruna gidiyor dedi, ben kaç yaşındayım çok zoruma gitti,tavırlarıyla öyle bir soğuttu ki falan dedi,yazım hataları varsa özür dilerim
Ailemde sene de 1 2 kere denk geldiğim için konu açıldıBabanız neden durumu deşip deşip size psikolojik baskı yapıyor ki
Ailemde sene de 1 2 kere denk geldiğim için konu açıldı
Bizimkilerin sorunu da eşimi önceden tanıyor olmaları,samimi görmeleri ,babam kendi oğullarından farkı yoktu benm için dedi,işte beklediği gibi samimi görmeyince böyle olduTamam bunların hepsi yapılır.
İşte eşler arasında soğukluk bu şekilde başlıyor,sonra da adam/kadın hizaya girmiyor. Eşe karşı sevgisini/saygısını kaybediyor. Aile büyüklerine formaliteden iyi davranıyor,arkalarından önce içinden,yıllar sonra dışından küfrediyor.
Tüm bunları aslında hepimiz iyi biliyoruz ama anne babalarımız bizden daha iyi biliyor. Hani tecrübeliler ya hani görmüş geçirmişler ya hani onlar da bu yollardan geçmişler ya…
Aman gelin/damat bana boyun büksün de evlerinde huzur olmasın,umrumda olmaz!
Korkunç zihniyet!
Oğlunu evlendirip üst kata yerleştirip her akşam beraber yemek yiyen, dizi izleyen sadece uyumaya evine gönderen kayınvalide ile aynı mantık!
Açık arıyorum bulamıyorum desenize şuna.Öyle bir düşüncem tabi ki yok,ben bu konular yüzünden evde sorun da çıkarmıyorum sadece kendi kafamın içinde çözemediğim şeyler var onu da sizinle paylaşmak istedim
Onlar gelmeden almıştı aslında gerekli şeyleri falan onlar gelince beraber dışarı çıktıklarında almamşAnneniz eşinize karşı hatalı.
Eşiniz anne ve babanıza karşı misafirperverlik, evlatlık, damatlık olarak hatalı bence.
Sizin aileniz evinizdeyken niçin evinin eksiğini vs almayıp babanıza yük ediyor. Çok çirkin. Eminim anne ve babanız kendileri akıl edip evin eksigine destek olurlardı. Neticede bebek için sizi düşünerek gelmişler. Düşüncesiz insanlar değiller demek ki.
Araba vermemesine yorum yapamayacağım çünkü ben de veremezdim. Ben kendi ailene de vermezdim. Kimseye vermem, eşimde dahil:)
Zaten hiç kimse yoğurdum ekşi demez ki…Böyle bir şey istemediklerini söylüyorlar,senlik sıkıntı yok diyorlar ben düşüncelerimle kendi kendime zarar veriyorum
Biliyor musunuz burdaki kaynana konularının vazgeçilmezi safdil kocalardır, "Ama annem seni kızı gibi seviyo, ne yapıyorsa iyi niyetinden.".Bizimkilerin sorunu da eşimi önceden tanıyor olmaları,samimi görmeleri ,babam kendi oğullarından farkı yoktu benm için dedi,işte beklediği gibi samimi görmeyince böyle oldu
İşte yine gelinimi kızım gibi görüyorum ama o beni annesi olarak görmüyor’un 3.versiyonu…Bizimkilerin sorunu da eşimi önceden tanıyor olmaları,samimi görmeleri ,babam kendi oğullarından farkı yoktu benm için dedi,işte beklediği gibi samimi görmeyince böyle oldu
Kalplerimiz birmiş…Biliyor musunuz burdaki kaynana konularının vazgeçilmezi safdil kocalardır, "Ama annem seni kızı gibi seviyo, ne yapıyorsa iyi niyetinden.".
Yeri geliyor insanın çocukları da böyle davranabiliyor.Çocuğunu hoş görüyor kapatıp geçiyor.Oğlu gibi görüyorduysa ne uzatıyor kapatsın geçsin.Bizimkilerin sorunu da eşimi önceden tanıyor olmaları,samimi görmeleri ,babam kendi oğullarından farkı yoktu benm için dedi,işte beklediği gibi samimi görmeyince böyle oldu
Eşim böyle bi terbiyesizlik yapmış olsa, babam bana söylemeye utanır kimseye konusunu bile açmaz unutur gider, babanız neden sürekli söylenip duruyor?Masa tenisi,bilardo vs oynamışlar,eşim oyun bitince onlardan önce çıkmış ödemeden
Denk geldiğimizde aklına geliyor çünkü tavırlarıyla çok hissetirmiş babam da hiç içinde tutan biri değil ondan duymasam başkasından duyuyorum,ailemin yuva yıkmak istediğini düşünmenizin sebebi eşimin tavrı olumsuz olsa da,bana söylememeleri gerektiği için miEşim böyle bi terbiyesizlik yapmış olsa, babam bana söylemeye utanır kimseye konusunu bile açmaz unutur gider, babanız neden sürekli söylenip duruyor?
Anneniz bedava kız alacaktınız tarzı bisey söylemiş sanırım, yani aman aman abartılacak görüşmek istemeyecek bi mevzu değil.
Herkes hatalı, ailende senin yuvanı yıkmak icin çabalıyor heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?