Hala net karar veremedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen zorla yuvanı yıkmaya mı çalışıyorsun?
Ya arkadaşlar şu kadar söyleyeyim. O olayın bi de şu yönünden bakın..bi de bu yönünden bakın diye 2-3 ay önce farklı konularında hep kocasına kızalım istemişti herkes kocasını haklı bulmuştu

Adama forumda lokma mı döktürelim? dua mı edelim ...napalım bu aileden çektiklerine
Para harcamak istemiyor demek susturulmuş ama tekrar aynı lafları duyunca içinde volkan kaynıyor
Çok acıdım ya adama cidden

Böyle bir şey istemediklerini söylüyorlar,senlik sıkıntı yok diyorlar ben düşüncelerimle kendi kendime zarar veriyorum

Öyle bir düşüncem tabi ki yok,ben bu konular yüzünden evde sorun da çıkarmıyorum sadece kendi kafamın içinde çözemediğim şeyler var onu da sizinle paylaşmak istedim

yuh yine o zamanki konuymuş 4. versiyonu ben yeni sandım..nasıl bi hırs varsa hala linç ettiremedi kocayı

Bizimkilerin sorunu da eşimi önceden tanıyor olmaları,samimi görmeleri ,babam kendi oğullarından farkı yoktu benm için dedi,işte beklediği gibi samimi görmeyince böyle oldu

Öyle bir düşüncem tabi ki yok,ben bu konular yüzünden evde sorun da çıkarmıyorum sadece kendi kafamın içinde çözemediğim şeyler var onu da sizinle paylaşmak istedim
Açık arıyorum bulamıyorum desenize şuna.

Onlar gelmeden almıştı aslında gerekli şeyleri falan onlar gelince beraber dışarı çıktıklarında almamş

Bizimkilerin sorunu da eşimi önceden tanıyor olmaları,samimi görmeleri ,babam kendi oğullarından farkı yoktu benm için dedi,işte beklediği gibi samimi görmeyince böyle oldu
Biliyor musunuz burdaki kaynana konularının vazgeçilmezi safdil kocalardır, "Ama annem seni kızı gibi seviyo, ne yapıyorsa iyi niyetinden.".

İşte yine gelinimi kızım gibi görüyorum ama o beni annesi olarak görmüyor’un 3.versiyonu…

Yeri geliyor insanın çocukları da böyle davranabiliyor.Çocuğunu hoş görüyor kapatıp geçiyor.Oğlu gibi görüyorduysa ne uzatıyor kapatsın geçsin.

Ailenin yaptığı tamamen bencillik.Senin huzurunu kacırıp kafanı karıstırmaktan başka bir işe yaramayacak bu söyledikleri.Üzerinden onca zaman geçmiş,hala eskinin lafı niye yapılır ki

Masa tenisi,bilardo vs oynamışlar,eşim oyun bitince onlardan önce çıkmış ödemeden
Eşim böyle bi terbiyesizlik yapmış olsa, babam bana söylemeye utanır kimseye konusunu bile açmaz unutur gider, babanız neden sürekli söylenip duruyor?
Anneniz bedava kız alacaktınız tarzı bisey söylemiş sanırım, yani aman aman abartılacak görüşmek istemeyecek bi mevzu değil.
Herkes hatalı, ailende senin yuvanı yıkmak icin çabalıyor heralde.

Son düzenleme:
Aileniz çok takıntılı önce anneniz geçmişi kurcalıyor. Eski konularınıza da yazmıştım zaten lohusanın yanında bu tarz gerginlikler çıkarılmaz. Evet sizin için geldiler o zaman bunlrı laf edeceklerse hiç gelmeselerdi. Bebeğinizde var kafanızı bunlarla meşgul etmeye alınganlık gütmeyr hakları yok. Şöyle olsaymış böyle olsaymış ama olmamış belki eşinizde para yoktu siz yeni doğum yaptınız üzülmeyin diye söylemedi.

Denk geldiğimizde aklına geliyor çünkü tavırlarıyla çok hissetirmiş babam da hiç içinde tutan biri değil ondan duymasam başkasından duyuyorum,ailemin yuva yıkmak istediğini düşünmenizin sebebi eşimin tavrı olumsuz olsa da,bana söylememeleri gerektiği için mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…