doğum sonrası ailem bana gelmişti,eşim gelmelerini istemişti sorun yoktu annem eşime bir laf söylemişti eşimde ilk defa demediği için bu sefer evde küstü hiç konuşmamıştı,babam da annemi bildiği için sonradan eşime hak verdi,söylememesi gereken bir şey söylemişti ,burda sorun yok,eşim babama iyi davranıyordu ama annemle konuşmuyordu…
Aynı günlerde babam,eşimle dışarıya beraber çıktıklarında çay içtikleinde ,oyun salonunda oyun oynadıklarında,ekmek meyve vs alındığndında elini cebine atmamasına çok kızmış,daha doğrusu çok kırılmış istenmediğini düşünmüş , birde arabayı teklif etmemiş planınız varsa sizde kalsın ben işteyim zaten vs.dememiş
1 sene olacak babam geçen diyor ki tanıyamamışım bir ticaret ,yolculuk yapmadan insan tanınmazmış diyor ,bir taraf da eşim diğer taraf babam ailem çok mu şey beklemiş,eşim mi değişik anlamıyorum hala..biliyorum kızanlar olacak ama lütfen kızmayın,ailem misafirliğe gelmiş sene de bir kere sonuçta,eşim dışarda misafirperverlik yapması gerekmez miydi,öne atılması gerekmez miydi..olanlar üzerine babamla konuştum ,insan sevdiği kişiden böyle şeyler görünce zoruna gidiyor dedi, ben kaç yaşındayım çok zoruma gitti,tavırlarıyla öyle bir soğuttu ki falan dedi,yazım hataları varsa özür dilerim