- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
Üyeleri ve konulari çok fazla aklimda tutamiyorum. Bakicam biraz konulara.İnşallah yalandır öyle umut ediyorum. Ya da tüm kaotik olaylar bir şekilde bu arkadaşı buluyor. Bir değil iki değil. Artık bana inandırıcı gelmiyor
Haklısınız önce bu üyenin her konusunda gariplikler olduğunu, inandırıcı bulmadığımı söylemem gerekirdi. Ki konu sahibinin önceki mesajlarına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.Bilgisi olmayabilir, mış diye yazmış, demek ki ona öyle söylenmiş.
15 yaşındaki kardeşim, 38 yaşında bir akrabam tarafından taciz edildi diye konu açan çaresiz bir üyeye bu nasil bir üslup, kahkahalar, eğlenmeler?
Keşke baştan yazsaydınız. Konuları okurken ister istemez empati kuruyoruz. Bu derde sahip bir kadına koca koca gülünmesi kanıma dokundu. Konu fake ise bile hoş değil.Haklısınız önce bu üyenin her konusunda gariplikler olduğunu, inandırıcı bulmadığımı söylemem gerekirdi. Ki konu sahibinin önceki mesajlarına bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.
Üyenin bu mesajını rapor edeceğim böyle hassas konular üzerinden konu açıp insanları kışkırttığı için.
Benim de önceki mesajlarıma bakarsanız asla konulara dalga geçme amaçlı yazmadığımı, bildiğim kadarıyla yardımcı olduğumu görürsünüz.
Üzgünüm hanımefendi sizin konular bana inandırıcı gelmiyor pekNe yalan soylicem hanım efendi burada bı kesim var sadece yalan soyluyorsunuz diye yazmak için giriyorsunuz çok inanmıyorsanız yarın ifade dosyalarını göndereyim de sizde belki konulara daha gerçekçi bakmayı ogrenirsiniz
bende baktim simdi ahlak sube toplum icinde yapilan hayasizca davranislar vs diyo, asayis cinsel suclar diyor direkt her ikiside bakiyodur heralde.Ahlak büro yaziyor internette.
Çok haklısınız. Böyle bi konu üzerine gülünmez özür diliyorum herkestenKeşke baştan yazsaydınız. Konuları okurken ister istemez empati kuruyoruz. Bu derde sahip bir kadına koca koca gülünmesi kanıma dokundu. Konu fake ise bile hoş değil.
Yukarida link koydum. Cinsel suçlara ahlak şube bakıyormuş. Ahlak şube asayişe bağlı zaten.bende baktim simdi ahlak sube toplum icinde yapilan hayasizca davranislar vs diyo, asayis cinsel suclar diyor direk her ikiside bakiyodur heralde.
bayanin konusu sabote ediliyor gibi oldu ama inanmadigimdan degil tamamen meraktan yanlis anlasilmasin
Ahlak şube fuhuş konularına bakıyor diye biliyorumbende baktim simdi ahlak sube toplum icinde yapilan hayasizca davranislar vs diyo, asayis cinsel suclar diyor direk her ikiside bakiyodur heralde.
bayanin konusu sabote ediliyor gibi oldu ama inanmadigimdan degil tamamen meraktan yanlis anlasilmasin
Doğru yazmış bu arada. Ahlak şube bakıyormuş. Emniyetin sayfasindan link koydum, okuyabilirsiniz. Ahlak şube asayişe bağlı.Çok haklısınız. Böyle bi konu üzerine gülünmez özür diliyorum herkestenama ben genel manada konuya değil ahlak şube demesine gülmüştüm. Ve sadece onun üzerine yazdım yine de açıklamamı yapayım
teşekkür ederimYukarida link koydum. Cinsel suçlara ahlak şube bakıyormuş. Ahlak şube asayişe bağlı zaten.
ya burda bir bayan bir gece konu açti inanin yoneticiler bile seferber oldu o an o kadini ordan kurtarmak icin kadinin kapisina polis yollandi yani öyle diyeyim.Bunun da yalanı olur mu ay düşüp bayılcam şimdi
Kedicik be, ne eğlenceli çevren var senin. Hep bi aksiyon hep bi ilginçli olaylar.
Altınlarını çalan ablan, kızlık zarı dikimi için senden sponsor olmanı isteyen arkadaş... Şimdi de insta medyumuna dolandırılan komşu; şunları bir senaryoda birleştir sat bi kanala, iyi reyting alır.
Konuyu hatirliyorsaniz linkler misiniz? Belki de korktu diyemedi.ya burda bir bayan bir gece konu açti inanin yoneticiler bile seferber oldu o an o kadini ordan kurtarmak icin kadinin kapisina polis yollandi yani öyle diyeyim.
iddiasida amcasinin oglunun kendisine zorla tecavuz ettigi ali koydugu yonundeydi.
polis kapiya gidince zorlama yok vs demisti.
3 4 sene oldu twi... falanda paylasildi aradim siz yazmadan once belki bulurum diye ama bulamadim.Konuyu hatirliyorsaniz linkler misiniz? Belki de korktu diyemedi.
O konu kaldırıldı diye biliyorum ama emin değilim3 4 sene oldu twi... falanda paylasildi aradim siz yazmadan once belki bulurum diye ama bulamadim.
kk da konu basliklarina bakacagim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?