- 16 Haziran 2011
- 15.908
- 69.144
- 798
Yani başhekim gördü ayrıca pedegogla savciya ifade verdi..barodan direk avukat geldi sanırım karşı tarafı gözaltına almak için benim ifadem kaldı ikincigoren benim kardeşimi ağlarken yarın ahlak sube demişler çağıracak savcılık iddianamede tutukluluk isteyecekmis..ama bence hemen alıp sonra ifade işleri olmalı süreci bilmiyorum bilgi almak istiyorum
Yani başhekim gördü ayrıca pedegogla savciya ifade verdi..barodan direk avukat geldi sanırım karşı tarafı gözaltına almak için benim ifadem kaldı ikincigoren benim kardeşimi ağlarken yarın ahlak sube demişler çağıracak savcılık iddianamede tutukluluk isteyecekmis..ama bence hemen alıp sonra ifade işleri olmalı süreci bilmiyorum bilgi almak istiyorum
Yalancı çoban hikayesini bilir misiniz?Kuzenimin ailesi değil kız kardeşim.on yargılı olmadan okusaydiniz anlarsınız..eşimle ortak evimizde ben yaşıyorum artık sadece ayrıca yarın buraya belge ekleyim de on yargilarinizdan utanın!!!
Üstün körü okudum. Konu sahibin ve Mune'nin yazdıklarını. Yalan olduğunu düşünmüyorum. Korktu herhalde, bilemiyorum. Umarim hayattadır ve her şey yolundadir.
Bende tam bu yorumu arıyordum konuyla ne alakası çocuk kaybetmesinin konu kendisinin değil kardeşinin olayıSen bebek kaybettin, eşinle yolları ayırdın kısacık zamanda da birde nişana mi gittin birşey olmamış gibi?
Böyle hassas bir konuyu yalanlarına alet etme bari.
Kendisi de gitmiş çünkü nişana.Bende tam bu yorumu arıyordum konuyla ne alakası çocuk kaybetmesinin konu kendisinin değil kardeşinin olayı
Bu arada inşallah gerçel değildir. Kimseye güvenemeyecek mi bu insanlar
Savcılığa suç duyurularında karakoldan çağrı gelir belirli bir birim ilgilenmez, ifadeye çağrı diye gidip ifade verilir.bende cinsel saldiri suclarinda asayiş ilgilenir diye biliyorum.
ahlak şube tecavuz vakalarinda ilgileniyo sanirim ama degısmis olabilir.
yada ahlak sube her iki durumada bakiyor olabilir
Ne kadar tuhaf insan var yazdığımı acaba hangi kafayla okudunuz da beğenmediniz . Siz devam edin tecavüzler,tacizler ,kadın cinayetleri devam etsin salsınlar dışarı !!! Ne dediğimi nasilda evirip çevirip olumsuz cümleye getirdiniz hayret vericiYa rabbim , şeriat yasalarının sırf şöyle pisliklere gelmesini istiyorum . Cildiriyorum burada gerçekten,böyle insanlar insanı katil eder gerçekten eder . Bende bir anneyim ve kızım var düşündükçe insan çıldırıyor Allah'ım yok etsin onları ama önce adalet !
Bunu da adam yazdırmış olabilir. Öğrendiyse burayi, Twitter'ı. Yoksa baştan kazen bey üyeyi arayınca, polis gönderimi yapılacağını bildirince onaylamazdı. Konuya en çok yorum yapan üyenin tüm yorumlarini okudum. Kızın durumunu yerel haberciler, polisler, konu komşu herkes biliyormuş. Sürekli dayak yiyormuş. Korkunun yaptırmayacağı şey yok. Ne ile korkutuluyor bilemeyiz.Özür
Açmış olduğum konu yazmış olduklarım yediğim dayak sonucu sinirlenip karşılığında onun da bi ceza görmesini istediğim için yazılmış olup aslı yoktur. Bunun için herkesten özür diliyorum.www.kadinlarkulubu.com
Şeriat yasası bu durumda penisi mi kesiyor ne yapiyor bilmiyorum tam olarak. Ama penisi kesiyorsa bu tecavüzleri bitirmez. Cisimle, eliyle, başta türlü bir şekilde mağdura zarar vermeye devam ediyor pedofililer/tecavüzcüler.Ne kadar tuhaf insan var yazdığımı acaba hangi kafayla okudunuz da beğenmediniz . Siz devam edin tecavüzler,tacizler ,kadın cinayetleri devam etsin salsınlar dışarı !!! Ne dediğimi nasilda evirip çevirip olumsuz cümleye getirdiniz hayret verici
Canlı okudum izledim konuyu ben inanmadım kendide itiraf etti zaten polislerede öyle dedi şikayetçi değilmiş sinirden yaptım dedi olay öyle kapandı madem çok korkuyordu polis gelfiğinde giderdiBunu da adam yazdırmış olabilir. Öğrendiyse burayi, Twitter'ı. Yoksa baştan kazen bey üyeyi arayınca, polis gönderimi yapılacağını bildirince onaylamazdı. Konuya en çok yorum yapan üyenin tüm yorumlarini okudum. Kızın durumunu yerel haberciler, polisler, konu komşu herkes biliyormuş. Sürekli dayak yiyormuş. Korkunun yaptırmayacağı şey yok. Ne ile korkutuluyor bilemeyiz.
Şerefi bozukMerhaba hanımlar önceki konumu bilen belki merak edebilir psikolojimi toplamaya çalıştığım için giremedim..bebeğimi kaybettim ve artık tek yaşamaya başladım..konu ben değil kız kardeşim..
4gun önce hala kızının nişanı vardı mahallede oldu..ve bir başka halamin oğlu kız kardeşimi(15) gel bişey konuşulan diye öteki mahallede karanlık bir yere götürüp taciz etmiş direk kardeşimi alıp karakola götürdüm çocuk şube ifade aldı ve kendisi yok ben bişey yapmadım diyip duruyormuş aile ikiye bölünmüş davamızın arkasındayız ama geri kafalı kesim alın ifadeyi aile arasında çözelim baskısı yapıyor..yapan kişi 38 yaşında üç çocuk babası şaka gibi dimi..kız kardeşim nefes alamıyorum abla kalbim sıkışıyor diyip duruyor..savcılık tutuklama talep edicem dedi ifadeye bile cagirsalardi bence haberimiz olurdu..ne olacak süreç nasıl işliyor neden gözaltına alınması yada ifadesi için ne bekleniyor
Not yarın ahlak şubeden benimde ifadem alinacakmis
Ayrıca arabasına bindirmeye calismis benim kardeşimi alıp götürse hesabını kim verecekti bu aile arasında halledelim diyenler neyi halledecek sasiriyorum kafayı yemek üzereyim tansiyonum sürekli yukseliyor
Kadınlara güvenmemeye başlamak istemiyorum.Canlı okudum izledim konuyu ben inanmadım kendide itiraf etti zaten polislerede öyle dedi şikayetçi değilmiş sinirden yaptım dedi olay öyle kapandı madem çok korkuyordu polis gelfiğinde giderdiben artik bu kadar saf bakamiyorum olaylara
Evet oablasinin altinlarini calmasi yalan miymisSu birimini kendisi yerine ablasi yapan uye mi bu sonra ablasi vermicem demisti de enistesine soylemisti falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?