- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
Günaydın kızlar, umarım mus mutlu bir gün geçirirsiniz ..
Konuma gelirsek abimin eşi şu an hamile son haftasında bugün yarın Allah'ın izniyle Doğum yapacak :)
Bende 6 aylık evlı ve 2,5 aylık hamileyim
son zamanlarında beraber bişeyler yapalım ihtiyacın varmı diye kaç kere sorsamda açıkça sunu yapalım şu lazım demedı hiç bi zaman ama kendi bişeylerle uğraşıyormuş sanırım .. tabi bu süreçte benım ilk aylarım oldukça bulantı ve halsizlıkle gectıgı için gidip çokta üstüne düşemedim ısrarcı olamadım ..
ne beklediler bilmiyorum ama abim banada annemden imalı laflar bakışlar felan yaptı alındım sonuçta kaç kez sordum zorla olmadık ıhtıyacı varsa soylemelı düye düşünüyorum dışarda tutuyo bizi .
Üstelik evlerimizde uzak ve geçen haftaya kadarsa çalışıyordu 2senelık evliler annem babam toplasan bi elin parmağını geçmez beraber gittiğimiz zaman gitsek memnun olmazlar gitmesek yük olmayalım hamıle diye beklerler kırılırlar ...
Abim benım düğünümde bana bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve bi yarım birde çeyrek taktı hepsi toplam 2,500 civarında tuttu .
Altta kalmak istemiyorum.
elbisedir zıbın vs ne almam gerekir sizce hiç bi bilgim Yok neler yapmalıyım elınden örgü gelmez öten bırıne yaptırabilirim .
Banayardımcı olur musunuz ? Neler yapmalıyım ki sonrasında laf olmasın ?
Sevgili kk bayanları bi el atıverın şu konuma

Konuma gelirsek abimin eşi şu an hamile son haftasında bugün yarın Allah'ın izniyle Doğum yapacak :)
Bende 6 aylık evlı ve 2,5 aylık hamileyim

ne beklediler bilmiyorum ama abim banada annemden imalı laflar bakışlar felan yaptı alındım sonuçta kaç kez sordum zorla olmadık ıhtıyacı varsa soylemelı düye düşünüyorum dışarda tutuyo bizi .
Üstelik evlerimizde uzak ve geçen haftaya kadarsa çalışıyordu 2senelık evliler annem babam toplasan bi elin parmağını geçmez beraber gittiğimiz zaman gitsek memnun olmazlar gitmesek yük olmayalım hamıle diye beklerler kırılırlar ...
Abim benım düğünümde bana bulaşık makinası elektrik süpürgesi ve bi yarım birde çeyrek taktı hepsi toplam 2,500 civarında tuttu .
Altta kalmak istemiyorum.
elbisedir zıbın vs ne almam gerekir sizce hiç bi bilgim Yok neler yapmalıyım elınden örgü gelmez öten bırıne yaptırabilirim .
Banayardımcı olur musunuz ? Neler yapmalıyım ki sonrasında laf olmasın ?
Sevgili kk bayanları bi el atıverın şu konuma