• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala onu mu seviyor bu adam????

Şimdi huzur sevgi mutluluk hepsi sizin elinizde adam sizin yanınız da
Bence dert etmeyin geçmişi

canım benim hamilesin sanırım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.senin de dediğin gibi eski eşi ile eskiden yazışmış kalmış.yani bitmiş emin ol.zaten kadında ona karşı duvar olduğu her halinden belli.yani o kadını sevmesinden ziyade belki de ortada bir evlat olduğu için erkeklerin son çare yaptığı ikna çabasıdır.ama senden evvel işte.seni sevdiğine eminim.çünkü seninle tekrar bir yuva ve aile oldu.o nedenle elinden geldiğince kendini kendi yuvana motive et.eski eşini hala sevme ihtimali çok zayıf.ama elbetteki o hanımdan evladı var sadece bunun bir değeri olmalı kendisi için.çok kendini sıkarsan eşinle bence konuşma ama konuşursan lütfen tatlılıkla konuş ve içini rahatlat..

çok sağolun Rabbim herkese nasip etsin.
evet eski ama görünce üzüldüm..
aslında ilk evliliklerine sıkı sıkı sarılmalı arkadsaşlar
çünkü çok zor oluyor bazen ikinci gemiyi
şüphesiz korkusuz yürütebilmek..
aynı şeyleri yaşama korkusu..
yorumuna teşekkür ederim,
bu konuyu ona açmıcam,
başka meşguliyetler bana daha iyi gelecek

Sizinle evliyken böyle bir şey yapmış olsaydı kabul edilemezdi, evet.
Ama sizden önce olmuş bir olay bu. Ayrıca erkekler boş kaldıkları dönemde geçmişlerinde kim varsa onlara sarar. Hele bir de eski eşi varsa, tekrar potansiyel aday olarak görürler.
Eşiniz de alışkanlıkları doğrultusunda, e bi de arada çocuk var diye bi gelgit yaşamış.
İkimiz de yaralarımızı biliyorduk demişsiniz, bu da eşinizin geçmişteki bir yarası. Sizi değil onu seçmiş olsaydı şuan onunla evliydi.
Hamilesiniz bir de, kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin.

Son düzenleme:
öyledir değilmi inşallah.
bu cümleller rahtlatıyor beni..
belki dertsiz yere dert aramak diyor bazı arkadaşlar ama
tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu bitiryor insanı
teşekkür ederim

Öyle ..
Kendimden biliyorum
Düşünün ilk eşimden aldatıldığım için boşanmama rağmen boşandıktan sonra ara ara o eski günleri özlerdim ve barışma hayali değil ama özlem oluyor ..

Şimdi ikinci eşimle evliyim ,eşimi seviyorum ve ilk evliliğimle ilgili en ufak bir özlem vs yok içimde
Sizi tanımadan önce yazmış
Siz varken yazsa haklısınız üzülmekte
Ama sizi tanımadan yazdığı için ve artık sizinle evli olduğu ve hatta yeni bir evlat sahibi olacağı için aklında hiç bir şey kalmamıştır
İçinizi ferah tutun

Sizinle evliyken böyle bir şey yapmış olsaydı kabul edilemezdi, evet.
Ama sizden önce olmuş bir olay bu. Ayrıca erkekler boş kaldıkları dönemde geçmişlerinde kim varsa onlara sarar. Hele bir de eski eşi varsa, tekrar potansiye aday olarak görürler.
Eşiniz de alışkanlıkları doğrultusunda, e bi de arada çocuk var diye bi gelgit yaşamış.
İkimiz de yaralarımızı biliyorduk demişsiniz, bu da eşinizin geçmişteki bir yarası. Sizi değil onu seçmiş olsaydı şuan onunla evliydi.
Hamilesiniz bir de, kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin.

doğru söylüyosunuz teşekkür ederim,
bunları duyunca rahatlatıyorum kendimi..

Öyle ..
Kendimden biliyorum
Düşünün ilk eşimden aldatıldığım için boşanmama rağmen boşandıktan sonra ara ara o eski günleri özlerdim ve barışma hayali değil ama özlem oluyor ..

Şimdi ikinci eşimle evliyim ,eşimi seviyorum ve ilk evliliğimle ilgili en ufak bir özlem vs yok içimde
Sizi tanımadan önce yazmış
Siz varken yazsa haklısınız üzülmekte
Ama sizi tanımadan yazdığı için ve artık sizinle evli olduğu ve hatta yeni bir evlat sahibi olacağı için aklında hiç bir şey kalmamıştır
İçinizi ferah tutun

Allahım hep mutlu etsin sizi..
ben de dediğiniz gibi..yeri geldi düşündüm eski evliliğimi
sonuçta bir yaşanmışlık var..empati yaptığımda onu çok iyi anlıyorum
ama her zamn o akıl o akıl olmuyor:50:
faceide tamamen kapattım daha önce de söylemiştim kapatayım diye
sen bilirsin demişti..bende kapadım tamamen bakmıcam görmicem duymucam:34:

Allahım hep mutlu etsin sizi..
ben de dediğiniz gibi..yeri geldi düşündüm eski evliliğimi
sonuçta bir yaşanmışlık var..empati yaptığımda onu çok iyi anlıyorum
ama her zamn o akıl o akıl olmuyor:50:
faceide tamamen kapattım daha önce de söylemiştim kapatayım diye
sen bilirsin demişti..bende kapadım tamamen bakmıcam görmicem duymucam:34:

Çok teşekkürler sizi de..
Evet kapatın ,mesajları okuduğunuzu söylemeyin ,utanır ..
Silmemiş bile demek ki art niyet yok ,unutmuş demek ki önemsememiş

Bir de sitede derdim var bölümlerini hamileyken okumayın insan etkileniyor ne de olsa

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkürler sizi de..
Evet kapatın ,mesajları okuduğunuzu söylemeyin ,utanır ..
Silmemiş bile demek ki art niyet yok ,unutmuş demek ki önemsememiş

Bir de sitede derdim var bölümlerini hamileyken okumayın insan etkileniyor ne de olsa

Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

evet ben de öyle düşünüp hak verdim size..
aklına bile gelmemiş silmemiş demekki diyorum.
yoksa şifresini bildiğim halde bi tedirginliğide olmamıştı..
yardımlarınız düşünceleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..

canım eminim ki üzülmüşsündür.bana da sevgilim senin kocan gibi kendisi verdi şifresini,aç bak gizlim saklım yok dedi. beni tanımadan 2 yıl önce face.de bir kıza resmen ağzının suyu akmış.iltifatlar,bi kahve içelimler vs:19: çok kötü hissettim...elbette ki bi geçmişi var ama bu kadar detaylı şahit olmak üzüo insanı ama sonra şöyle düşündüm..... bi kere beni daha tanımıodu bile..sonra baktım biz çıkmaya başladıktan sonra kadının profilini bir kez bile aratmamış...hatta kimseyi aratıp bakmamış...ayrıca şifresini kendi verdi.yani kadın aklından o kadar çıkmış ki... o mesajları unutmuş bile...

o yüzden sen de üzülme...bişey de deme..sil gitsin.. adama da bahsetme.. ne zamandır kullanmıomuş zaten face.i ..buna sevin bir kere. ayrıca şifreyi kendi verdiyse sana sadakatinden emindir bişey karıştırmadığı için kendine güvendiği için vermişti o mesajları unutmuştur.. yani kafana takma...

hayat ıcınde neler yasıyoruz..
su zamana kadar kımlerın aşkından öldük..
kımlere sevgı sozlerı soyledık..
sımdı onlar karsımıza cıksa bız aynı duyguları taşıyor mu oluruz?
gecmıs gecmıste kalmıştır..

açıkçası bana da normal geliyor. ben de eşimin ikinci eşiyim, eski eşiyle de birtakım tartışmalarım oldu hayatımıza sürekli burnunu soktuğu için ve boşandıktan sonra bana çok yalvardı o hep beni sevdi unutamaz gibi şeyler söylemişti kadın bana :47: eşime sorduğumda evet barışmak istedim ama sadece çocuğumu görmemeye dayanamıyordum dedi. sonra seninle tanıştım iyi ki de olmamış dedi. bu tribe ben de girmiştim ''acaba onu mu düşünüyor, beni onunla kıyaslıyor mu, hala aklında o mu var'' vs. sorularla kendime hayatı zehir ettim bi dönem. ve dayanamadım sordum eşim bana saçmalama ben onunla boşandım ve bitti seni seviyorum ve kimse senin eline su dökemez dedi. içim rahatladı. hiç karıştırmaya gerek yok bence görmemezlikten gelin zaten kendisine sorsanız bile alacağınız cevap belli ''o yazışmalar senden önceydi''

canım eminim ki üzülmüşsündür.bana da sevgilim senin kocan gibi kendisi verdi şifresini,aç bak gizlim saklım yok dedi. beni tanımadan 2 yıl önce face.de bir kıza resmen ağzının suyu akmış.iltifatlar,bi kahve içelimler vs:19: çok kötü hissettim...elbette ki bi geçmişi var ama bu kadar detaylı şahit olmak üzüo insanı ama sonra şöyle düşündüm..... bi kere beni daha tanımıodu bile..sonra baktım biz çıkmaya başladıktan sonra kadının profilini bir kez bile aratmamış...hatta kimseyi aratıp bakmamış...ayrıca şifresini kendi verdi.yani kadın aklından o kadar çıkmış ki... o mesajları unutmuş bile...

o yüzden sen de üzülme...bişey de deme..sil gitsin.. adama da bahsetme.. ne zamandır kullanmıomuş zaten face.i ..buna sevin bir kere. ayrıca şifreyi kendi verdiyse sana sadakatinden emindir bişey karıştırmadığı için kendine güvendiği için vermişti o mesajları unutmuştur.. yani kafana takma...

Allah razı olsun, dışardan basit ama düşündükçe içini acıtan şeyler oluyor bazen.
onun sadakatinden çok eminim şükür ama, içinden aklından neler geçiyor ya da neler var
düşünmeden edemedim. biz kadınlar birbirimize destek oluyoruzya çok mutlu oluyorum..
umarım sevgilinle çook mutlu olursunuz çok sağolun.

açıkçası bana da normal geliyor. ben de eşimin ikinci eşiyim, eski eşiyle de birtakım tartışmalarım oldu hayatımıza sürekli burnunu soktuğu için ve boşandıktan sonra bana çok yalvardı o hep beni sevdi unutamaz gibi şeyler söylemişti kadın bana :47: eşime sorduğumda evet barışmak istedim ama sadece çocuğumu görmemeye dayanamıyordum dedi. sonra seninle tanıştım iyi ki de olmamış dedi. bu tribe ben de girmiştim ''acaba onu mu düşünüyor, beni onunla kıyaslıyor mu, hala aklında o mu var'' vs. sorularla kendime hayatı zehir ettim bi dönem. ve dayanamadım sordum eşim bana saçmalama ben onunla boşandım ve bitti seni seviyorum ve kimse senin eline su dökemez dedi. içim rahatladı. hiç karıştırmaya gerek yok bence görmemezlikten gelin zaten kendisine sorsanız bile alacağınız cevap belli ''o yazışmalar senden önceydi''

içime su serptiniz gerçekten, neredeyse aynı şeyler..hele ki siz eşiyle muhatap olmuşsunuz kim bilir ne zordu..
ben de iki gündür içten içi ezildim kakardım resmen ama, paylaşmak çok rahtlattı..
eşinizle mutluluklar çok teşekkürler.

Siz evlenmeden hatta tanışmadan önce bunları yapması doğal bir şey.Sizin de dediğiniz gibi o kadar seneleri geçmiş... O yazışmaları görmek eminim sizin için çok kötü olmuştur keşke görmeseydiniz ama yapacak bir şey yok. Önünüze bakın artık bence kafa yormayın. Eşinize de bu durumdan bahsetmemelisiniz. Önemli olan şuan yanınızda olup olmadığı , mutluluklar:31:

Sizinle tanışmadan önce yazmışsa bu kadar üzülüp konu açacak ne var anlamadım

Alla sana böyle konu açtırtmasın..anlayamazsın, herkes iç dünyası bambaşka. ben konuyu açabilmek için sebebimi gecerli buldum da,
sen anlayamadığın bir konuya neden cvp verdin ben de onu anlayamadım..neyse hayırlı günler..

Back
X