hala sevgili miyiz

_Aquarius_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
180
0
0
Diğer
merhaba kızlar erkek arkadasımla 2 yıla yakın bi ilişkimiz var daha önceki yazılarda da bahsetmiştim benzer konu ama bu sefer başka...2-3 aydır bitmeyen kavgalarımız vardı ama gene de üstesinden gelmiştik ama dün akşamki farklıydı:( uzun zamandır babam benim sıkıntı içinde oldugumu biliyordu yani bi erkek arkadasımın oldugunu az çok tahmin ediyordu ama ben her seferinde yalanlıyordum dün akşam dayanamadım açıldım en son ndn kavga ettiğimizi falan söyledim.ve hiç yapmamam gereken bişeyi yaptım babama sevgilimin nosunu verdim!neyse aradı babam gayet medeni bi şekilde görüşmememizi onun askere gidecegini benim de daha okulumun bitmediğini falan izah etti,telefonda ne erkek arkadasım sıkıntı yarattı ne de babam...sonra ben tekrar aradım arkadasımı böyle olmasını istemezdim falan diye konustuk o da herşey çok geç dedi ama beni hala sevdigini keşke durumların buraya kadar gelmemesinden bahsetti...bu arada arkadasım askere gidicek haftaya asker.seni son kez görseydim dedim,oda beni hala sevdigini ama yapılacak bişeyin kalmadıgını babamın istemediğini söyledi...sonra ben seni arıcam geldiğimde dedi askerliği yakınımıza çıktı...dayamadık msjlaşmaya devam ettik unutmaya calısıorum seni dedi:( zorla unutmaya calısmak...bi yandan da hiç unutmucagını ama aramızın artık olamıyacagını dile getirip durdu...sinirlendiğimizde birbirimizi cok kırıyoruz bu da etkili tabiki.

ister miydin seni ziyarete gelmemi dedim isterim tabi ama dogru olur mu görüşmemiz deyip durdu bana :( bi daha açmıcam telini demesine ragmen kaç defa da msjlaştık:( erkek arkadasım ailemin onu istemeyeceğini falan düşünüyordu,daha önceden ailem karsı cıkmıştı biz yine de görüşmeye devam etmiştik gerçi.babama anlattım şöyle efendi böyle dürüst falan diye babam sesini çıkarmadı önce sonra sen de okulunu bitir o da askerliğini yapsın hayırlısı dedi.sonra gec vakitte gene msjlaştık,babamla konusmasına cok sevindiğimi söyledim o da bana iyi yaklastı beklemiordum dedi.sabah kalkınca aradım açtı telimi de çok tatlıydı sesi de arkadasıyla bulusacakmış sonra konusalım mı dedi tamam dedim şimdi msj attım dönmedi müsait degildir diye düşünüyorum.şimdi benim kafamı kurcalayan biz hala sevgili miyiz?yani o ayrımı yapamaz oldum kafam o kadar dolu ki...

ben hala sevgilisiniz diye düşünüyorum .. çünkü böyler bi dutumda bi daha arama filan denirdi.. benimde babam konusmustu ama babam yüzyüze konusmustu.. serbest bırak peşinden koştuğunu belli etme .. ama onu sevdiğini bilsin ...

bence de üstüne gitme bu aralar biliyorum cok zor olacak elin hep telefona gidecek ama kendini tutmaya calıs.biraz yalnız kalsın düşünsün toparlasın kafasını ama arkadasın da dediği gibi onu sevdiğini bilsin.sadece biraz sabır...

bence de üstüne gitme bu aralar biliyorum cok zor olacak elin hep telefona gidecek ama kendini tutmaya calıs.biraz yalnız kalsın düşünsün toparlasın kafasını ama arkadasın da dediği gibi onu sevdiğini bilsin.sadece biraz sabır...

o da aynını yapıyor bana aslında :(( sevdigini gösteriyor ama kendini bi o kadar da çekiyor :( hala cevap yok,gideceği güne kadar da yazmaz biliyorum.cok kötü durumdayım Allahım:((

Son düzenleme:
şimdi de telefonlarıma çıkıyor, seni seviyorum ama istemiyorum demeye başladı...geldiğimde görüşürüz diyor ama aglamanı ümit etmeni istemiyorum diyor:(( gerçekten bitiren insan böyle der mi :((

kavga ettiğimizde birbirimizi kırıyoruz haliyle o da buna daha fazla meğal vermemek adına böyle dedi söyledi de.ben nasıl davrancağımı gerçekten bitip bitmediğini bilemiyorum artık:'(( sevdigini belli ederek hani biraz burnum sürtsün diye mi böyle yapıyor acaba ne dersiniz

Son düzenleme:
bence siz oturup adam akıllı konuşun her şeyi hiçbir şey askıda kalmasın.çünkü insanı en çok bitiren şeylerden biridir belirsizlik.eğer gerçekten bitirmek istiyorsa sen de bırak gitsin.şimdi diyeceksin ki söylemek ne kadar diye ama emin ol bitmesi sürünmekten daha iyidir.hayırlısı olsun inşallah senin için canım

Back
X