Ayrılmanız en iyisi sanırım
Fazla dengesizmiş seninkide
Evet aşk insanın gözünü kör edebilir
Ama bir insanın prensipleri olmalı ve onlara sıkı sıkıya bağlı olmalı taviz vermemeli
Prensip aslında iradesizliğimize, duygularımıza yenilmemek için kendimize koyduğumuz katı kurallar
Siz ne yazık ki bu ilişkide hiç güzel bir şey bırakamamışsınız karşılıklı olarak
Bence artık unut ve sen yoluna o yoluna
Şimdiden sizi hor kullanıyor
Yarın öbür gün evlenirseniz garanti şiddet uygular
Onu kaldığı yerde bırak ve hayatına devam etmeye çalış
zaten farkındayım artık ayrılmanın çoktan zamanının geldiğini ama işte elim hep telefona gidiyo aldıgı hediyelere bakıyorum aglıyorum falan bi garipleştim farklı şeylere yönelmem gerek zaten bütün gün evde oturuyorum hiç aklımdan çıkmıyo.
İnan bunları hepimiz yaşadık sevgililerimizden ayrılınca ama işte iradeli oluyoruz dayanıyoruz kararımızın arkasında duruyoruz birden de unutmuş oluyoruz
Sen şimdi bu işin en güzel çözümünün ayrılık olduğunu anlamışsın bu çok iyi artık hatıralar, güzel günler geçmişte kaldı hatırlama onlar sana hep yük olur aklında tuttukça. Bir karar alınmış ve doğru da bir karar sen sadece bu karara uy başlarda zor gelecek belki yenik düşeceksin özlemine zaman zaman ama pişman olursun bu iş bulaş bulaş olmadan böyle kestirilip atılsın doğrusu bu. Alışacaksın sen de nelere alışmadı ki insanoğlu sabret.
haklısın yani zaten evlenebilmek için önümüzde bi 4-5 sene var daha bu 4-5 sene içinde ben hala daha onunla birlikte olursam ölürüm heralde.bide tipine baksan çok uysal böyle çok sempatik duruyo görenler diyoki bu çocukla niye siz anlaşamıyosunuz şeker gibi çocuk diyolar ama yok işte yaşamayan bilemez.
İşte insanların sosyal statüsü değiştikçe kişilikleri de değişiyor. O insanın arkadaşlığı, kardeşliği, dostluğu çok iyi olsa da sevgililiği tam tersi olabilir. Sen diyenlere aldırma belli ki uyuşamıyorsunuz hala sürdürmek bağlanmak ve yanlış olduğunu bildiğin halde kopamamak olur. Bence daha fazla uzatma tabir yerindeyse bu ilişki çığırından çıkmış artık.
bugün iten yarın dövmekten çekinmez bile bunu sakın unutma!!!
bence çok iyi olmuş ayrılmanız boşver değmez artı babası gibi içki sorunu var mı?eğer varsa içtiği zaman sana nasıl davranıo?
Küfürde neyin nesi ya allah aşkına bunu hazmedemiyorum ben siz nasıl hazmediyorsunz.Okuyunca bile çok sinirlendim.Bence çok fazla şımartmışsınız ne yaparsa yapsın ondan vazgeçemiyor izlemini yaratmışsınız gözünde.Size de yazık herşeye eyvallah derseniz sizin için çok büyük sorun olur.Aklınızı başınıza alın ve bu ilişkiyi sonlandırın sizin için hayırlısı bu bence .Bu ilişkide saygı kalmamış kendinizi yazık etmeyin lütfen iyi düşünün
saygı olmazsa sevgide olmaz diye boşuna söylememişler bence se ayrılık dönemi en güzel şekilde atlatmaya bak..
saygı olmazsa sevgide olmaz diye boşuna söylememişler bence se ayrılık dönemi en güzel şekilde atlatmaya bak..
evet canım aynen öyle bana zaten kendi diyodu kopamıycaksın benden diye arkadaslarımda üzülüyo benim halime ama işte bağladı gitti kendisine.Sonuçta vazgeçilmez değil benim ondan eksiğim yok fazlam vardır ama bu süreci atlatmam gerek :44:
Annemde hep der bir ilişkide veya evlilikte saygı olmazsa sevgide olmaz diye.Çok doğru söylemişsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?