- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
- Konu Sahibi gelbebicik
-
Canım daha önce de iki kez kimyasal gebelik yaşadım malesef, kanama aynı onlarda olduğu gibi malesef, ama yine de insan umut arıyor...Canim bildigim kadaryla kimyasalda kanam yogun oluypr parcali oluymus dediler ama emin degilim ki bilgim yok tm umarim saglikla ilerler bnce 2 gun sonra kanama az olursa yine kan ver
seni uzmek istemem herkestede bir olmaz zaten insallah ben yaniliyrmdur benimde oyle basladi o deger dusmeden kanamam baslamiyo canim belki yerlesme kanamasi olablr.ama kimyasala benziyo tam kanama baslamdn agri olmuyo tedbirli ol yarinda kan ver icini ferah tut insallah yukselir hep ayni yerde yaptr testiniArkadaşlar, doktorlar şuan kimyasal gebelik geçiriyorsun dediler. Geçen hafta pazar günü hcg 17 çıkmıştı. Cuma günü sabah kanamam başladı malesef, saat 11 buçuk gibi hcg bakıldı 50 çıktı, akşam saat 8 gibi de başka hastaneye gittim orda da bu hcg testi yapıldı 53 çıktı. Doktorlar hcg düşük seyrediyor, düşük yapıyorsun diyorlar. Kanamam da bugün çok azaldı, insan bir umut arıyor. Böyle örnek var mı aranızda, yanı kanaması olup hcg su düşük seyreden ve doktorların kimyasal gebelik dediği ama herşeye rağmen bebeği yaşayan oldu mu?
sen git kimyasalda olsa bakilmasi sart hem belki de degildr umut hep var kanaman olmadikca hep var icini ferah tut herseyin hayirlisi canimÇok haklısın canım, bütün belirtiler kimyasal gebelik gibi görünüyor. Zaten bir sürü doktora da sordum hepsi kimyasal gebelik diyor.Yarın için hiç umudum yok aslında ama yine de bi gitmeyi düşünüyorum.
Canım hcg değerlerinin nasıl suregeldigini yazman mümkün mü? Belki unutmuşsundur ama benim için hastane sitesine falan bakabilirsen değerlerine çok sevinirimÖncelikle çok geçmiş olsun. Hayırlısı neyse o olsun.
5.haftamda geçirdiğim kanamamda değerim düşmüş doktorum düşük yapıyorsun diyip eve yollamıştı.
Bu arada 2 tane de karnımda bebeğim ölmüştü 1 sene ara ile. Bu 3. İdi neyse,
7. Haftada yine yoğun kanama felan filan derken bugün 32. Haftamdayım. Umut vermek heyecanlandırmak için yazmıyorum.
Zira, kısmetinde varsa her şekilde gelecektir.
Yoksa, ne yapsan boş. Dilerim hayırlısı neyse o olsun sen ve bebeğin için...
Canım yapardım tabi ama yurtdışındayım. Burda Türkiye gibi gir internete bak yok kesinlikle. Değerlerimi hiç hatırlamıyorum bileCanım hcg değerlerinin nasıl suregeldigini yazman mümkün mü? Belki unutmuşsundur ama benim için hastane sitesine falan bakabilirsen değerlerine çok sevinirim
Kimyasal sonrasinda rahim temizmi diye kontrol ediyor drlar.bence dr a gitmek yerine ayaginizi uzatip dinlenin..cok yorulmayin.Canım hcg değerlerinin nasıl suregeldigini yazman mümkün mü? Belki unutmuşsundur ama benim için hastane sitesine falan bakabilirsen değerlerine çok sevinirim
Anladım canım yine de bir umut oldun, teşekkür ederim.Canım yapardım tabi ama yurtdışındayım. Burda Türkiye gibi gir internete bak yok kesinlikle. Değerlerimi hiç hatırlamıyorum bile
Ama yarın tekrar hcg baktırmadan icim rahat etmez canım, gerçi doktor tekrar hcg yapar mı yoksa bugün git yarın mı gel der emin değilim. Yarından itibaren işyerinden de yıllık izin aldım, bebek dusuyorsa evde dinlenirim, yok düşmüyorsa da yine evde dinlendirim bebeğim keseye rahat yerleşir diye düşündüm. İnşallah sonra mumla aramam bu boşa harcadigim yıllık iznimi.Kimyasal sonrasinda rahim temizmi diye kontrol ediyor drlar.bence dr a gitmek yerine ayaginizi uzatip dinlenin..cok yorulmayin.
Canm kimyasal dusuk sonrasi cok agrin olmuyo...siz bilirsiniz yine ins iyi sonuclar alin.burayada yazin mutlakaAma yarın tekrar hcg baktırmadan icim rahat etmez canım, gerçi doktor tekrar hcg yapar mı yoksa bugün git yarın mı gel der emin değilim. Yarından itibaren işyerinden de yıllık izin aldım, bebek dusuyorsa evde dinlenirim, yok düşmüyorsa da yine evde dinlendirim bebeğim keseye rahat yerleşir diye düşündüm. İnşallah sonra mumla aramam bu boşa harcadigim yıllık iznimi.
ah canim ya bende yardimci olmak isterdim sana ama bendede o sorun basladi ben de 5. haftalik hamileyim bu sabah 1-2 saat önce kahverengi leke geldi ardindanda hafif kan taze kan oldugu belli ama cok az ped koydum pede gecmemis yani yeni yeni basliyor sanirim.... bendemi düsük yapiyorum sence? Benimde ilk hcg degerim sadece 30 du.... doktor asiri düsük demisti... sanirim gelismedi ve düsük yasiyorum simdi agrim sizimda yokArkadaşlar, doktorlar şuan kimyasal gebelik geçiriyorsun dediler. Geçen hafta pazar günü hcg 17 çıkmıştı. Cuma günü sabah kanamam başladı malesef, saat 11 buçuk gibi hcg bakıldı 50 çıktı, akşam saat 8 gibi de başka hastaneye gittim orda da bu hcg testi yapıldı 53 çıktı. Doktorlar hcg düşük seyrediyor, düşük yapıyorsun diyorlar. Kanamam da bugün çok azaldı, insan bir umut arıyor. Böyle örnek var mı aranızda, yanı kanaması olup hcg su düşük seyreden ve doktorların kimyasal gebelik dediği ama herşeye rağmen bebeği yaşayan oldu mu?
ah canim ya bana belki seen yardimci olabilirsin bendede o sorun basladi ben de 5. haftalik hamileyim bu sabah 1-2 saat önce kahverengi leke geldi ardindanda hafif kan taze kan oldugu belli ama cok az ped koydum pede gecmemis yani yeni yeni basliyor sanirim.... bendemi düsük yapiyorum sence? Benimde ilk hcg degerim sadece 30 du.... doktor asiri düsük demisti... sanirim gelismedi ve düsük yasiyorum simdi hic agrim sizim yok sadece sol kasikta batma baska birsey yok yaniCanm kimyasal dusuk sonrasi cok agrin olmuyo...siz bilirsiniz yine ins iyi sonuclar alin.burayada yazin mutlaka
Canım sadece kanamadan dolayı düşük anlaşılmaz, yerleşme kanamasidir inşallah.sen git bi hcg baktır, artışlar normal mı bize de haber ver. İnşallah herşey yolundadirah canim ya bende yardimci olmak isterdim sana ama bendede o sorun basladi ben de 5. haftalik hamileyim bu sabah 1-2 saat önce kahverengi leke geldi ardindanda hafif kan taze kan oldugu belli ama cok az ped koydum pede gecmemis yani yeni yeni basliyor sanirim.... bendemi düsük yapiyorum sence? Benimde ilk hcg degerim sadece 30 du.... doktor asiri düsük demisti... sanirim gelismedi ve düsük yasiyorum simdi agrim sizimda yok
Canım bir de fazla hareket etme, ben kanamayı görünce hastaneye dolmusla gittim. Yollar kötüydü, dolmuş çok fena sarsmıştı kanamam da çoğaldı pişman oldum.Gerçi evde de oturup bekleyemezdim mecbur gittim ama yine de dikkat et senCanım sadece kanamadan dolayı düşük anlaşılmaz, yerleşme kanamasidir inşallah.sen git bi hcg baktır, artışlar normal mı bize de haber ver. İnşallah herşey yolundadir
Canım bir de fazla hareket etme, ben kanamayı görünce hastaneye dolmusla gittim. Yollar kötüydü, dolmuş çok fena sarsmıştı kanamam da çoğaldı pişman oldum.Gerçi evde de oturup bekleyemezdim mecbur gittim ama yine de dikkat et senCanım sadece kanamadan dolayı düşük anlaşılmaz, yerleşme kanamasidir inşallah.sen git bi hcg baktır, artışlar normal mı bize de haber ver. İnşallah herşey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?