Hâlâ umut var mıdır?

Canım sadece kanamadan dolayı düşük anlaşılmaz, yerleşme kanamasidir inşallah.sen git bi hcg baktır, artışlar normal mı bize de haber ver. İnşallah herşey yolundadir
Canım bir de fazla hareket etme, ben kanamayı görünce hastaneye dolmusla gittim. Yollar kötüydü, dolmuş çok fena sarsmıştı kanamam da çoğaldı pişman oldum.Gerçi evde de oturup bekleyemezdim mecbur gittim ama yine de dikkat et sen

Canim kimyasal olan bir gebeligin devam etme olasiligi yok ki, zaten sagliksiz bir gebelik. Uzulme Allah boyle nasip etmis her ser de bir hayir vardir. Daha sagliklilari nasip olur insallah

Canim kimyasal olan bir gebeligin devam etme olasiligi yok ki, zaten sagliksiz bir gebelik. Uzulme Allah boyle nasip etmis her ser de bir hayir vardir. Daha sagliklilari nasip olur insallah
Haklısın canım, inşallah. Bir de bu benim 3. Kimyasal gebeliğim, altı buçuk yıllık evliyim, çocuk istiyoruz ama her yıl böyle oldu bu sefer diye sevinip kimyasal gebelik olduğu anlaşılıyor. Testlerde falan da ne eşimde ne bende birşey çıkmıyor ama bu da sonlaninca detaylı bir test yaptırırız artık

sen suandada hamilesin sanirim? Oda kimyasalmi? Kimyasal gebelikten sonra nekadar sürüyo tekrar hamile kalmak? Ne sebek oluyorsa bu kimyasal gebelige anlamadim gitti....

sen suandada hamilesin sanirim? Oda kimyasalmi? Kimyasal gebelikten sonra nekadar sürüyo tekrar hamile kalmak? Ne sebek oluyorsa bu kimyasal gebelige anlamadim gitti....
Canım kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalinabiliyormus, benim geçen yılki doktorum hiç bekleme daha kolay hamile kalırsın bunun peşine demişti gerçi dediği gibi olmadı, tam bir buçuk yıl sonrasında klomen ve çatlama ignesiyle bu hamileliği yakaladım ama cuma günkü doktorlar kimyasal gebelik dediler. Şimdi yine doktora gidiyorum, bir de bu doktor söylesin bakalım, inşallah tekrar test yaptırır, kimyasal diyip gecistirmez inşallah.

Allah allah yinemi kimyasal? Bu neden kaynaklaniyor acaba? Ben suan doktordayim sirami bekliyorum kanamam devam ediyor ayno adet olmus gibiyim. Hafif karin agrimda var ....

Allah allah yinemi kimyasal? Bu neden kaynaklaniyor acaba? Ben suan doktordayim sirami bekliyorum kanamam devam ediyor ayno adet olmus gibiyim. Hafif karin agrimda var ....
Malesef benim de öyle belirtiler vardı canım, ama belirtiler ve kanama kimyasal gebelik olduğunu ispatlamaz, hcg deki yükseliş durumu önemli, en son ne zaman kaçtı canım? Bide ben doktordan geldim canım, cuma günkü teste baktı, iyi görünmüyor Adapazarı'nda başka hastaneye görün dedi, ama zaten ben onun dediği hastaneye görünmüştüm cuma akşam, kimyasal gebelik demişlerdi, tekrar gitsem hem uzak hem de 'niye geldin sana söyledik kimyasal gebelik' derler diye gitmedim. Testler yapan bir sağlık merkezi var burda, oraya sordum test için 80 lira dedi vazgeçtim. Bir iki hafta geçsin giderim yine burdaki devlet hastanesine, derim ki ben hcg sifirlandi mı öğrenmek istiyorum, eğer sifirlandiysa neden kimyasal gebelik oluyor sorun nedir diye testler yaptırmak istiyorum derim. Canım seni merak ediyorum, mutlaka haber ver

Canim doktordan ciktim bakti ve keseYi gördü ama cok asiri kücük kese normal ama dedi, simdi beklemem gerekirmis 5+2 deymisim... hap igne falan vermedi. Agrilarim var... adet sancisi gibi belki adetle bir düser belkide kalir bekleyip görmeniz gerekir dedi kanini sldi bakslm sonuc yarin cikar

Canım çok mutlu oldum, keseyi gördüyse demek ki kimyasal gebelik değil. Bu çok güzel, sağlıklı bir gebelik başlamış, kanama da demek ki yerleşme kanaması falan, bazı insanlarda okuyorum kanama oluyormuş ilk üç ay, sonra bebeklerini alıyorlar hayırlısıyla kucaklarina, doktor sana kan testi yarın çıkar demiş ama sen yine de bi hastanenin sitesine gir ordan laboratuvar sonuçlarina bu bak belki çıkar bugün canım. Cuma günü benim doktor da sonuçlar pazartesi çıkacak dedi, ben hastanenin sitesinden iki saat sonra gibi öğrenmiştim. Bide en sonki sonucunu biliyor musun?

Canim ben almanyadayim... burda netten bakiömkyor hatta donuclaein cikmasi vir kac gün bile sürebiliyor. Yarin aksam arar sorarm. Benimki normal adet kanamasi canim agrimda cok feciydi hap aldm o kesti yoksa kivraniyordum...yerledme kanamasi cok az olur benfe bas baya adet kanamasi var parcalsr falan cikiyo ....

Bugün nasılsin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…