Ever değmez ama elimde değil ki .Seni terk eden biri için değermi üzülmeye
Aynen adı geçse . Icim titriyor.Bir şeyler söylemek gerçekten zor. Çünkü gerçekten sevdiğin kişiyi unutmak da zor. Ben 10 sene boyunca bir yerlerde ismini duysam içim sızladı. Geçmeyecek belki ama hafifleyecek zamanla. Zaten nişanlanıyormuş. Yani zor ama sen de kendi hedeflerine odaklanmalısın.
Biliyormusun bu hayatta en tatlı acı aşk için çekilen acı galiba hayat tecrübeme göre Zaman'ı geldiğinde kalbin yeni biri için atmaya başladığında bi bakmışsın geride kalmış bu günlerEver değmez ama elimde değil ki .
Ne yapayım üzülüyorum .
Hep güzel şeyler anılar aklıma geliyor
Atlatamadım onu buldum ve evlendim.Aynen adı geçse . Icim titriyor.
Çevremde ona benzeyen biri var uzaktan izliyorum hep . Mutlu oluyorum . . 10 sene sonra ne oldu peki atlattin mi ?
Kimse onun o içimde sizlayan yerini alamaz gibi geliyor . Çok sevmisim hatta severken bu denli sevdiğimi fark bile etmemisim.Biliyormusun bu hayatta en tatlı acı aşk için çekilen acı galiba hayat tecrübeme göre Zaman'ı geldiğinde kalbin yeni biri için atmaya başladığında bi bakmışsın geride kalmış bu günler
Sağlıklı bişey olduğuna inanin inanmıyorum . AÖF okuyorum bir yandan bir bölümde okuyorum ünide ingilizce çalışıyorum . Vs bs hiç vaktim yok .Bu bir bucuk sene icinde seni mutlu edecek biri cikmadigi icin bu durumdasin :))yada hayatında seni motive edecek ilgilenecegin birseyler yok demekki..
Oyuzden ayni hisleri tasiyorsun 1.5sene unutmus olman gerekir yoksa aksi saglikli bir durum degil zaten
Peki daha önce ayrılmış miydiniz siz detay verir misiniz ?Atlatamadım onu buldum ve evlendim.
Peki daha önce ayrılmış miydiniz siz detay verir misiniz ?[/Q
O benim ilk aşkımdı. Ama beni bir türlü tam olarak sevemedi. Bir küs bir barışık yedi sene geçirdik. Bu süre zarfında sayamayacağım kadar çok terketti beni ve her seferinde dağıldım.Sonra bir anda ortadan kayboldu ben de üniversiteye gittim. Aradan 10 yıl geçti ben bıkmadan usanmadan aradım onu. Artık kavuşmak değil de bir kez daha görebilmekti tek umudum uzaktan da olsa. Hiç ummadığım bir anda kardeşiyle sanal ortamda karşılaştık. Sonra o beni aradı ve daha ilk konuştuğumuz gece evlenmeye karar verdik.
Böyle herkes başkasıyla beraber ol.unutursun diyor .Sabah da birine yazdim sana da yazayım. Benim ilk konuma bak bir de son konuma. Geçen sene biri için konu acmistim; şimdi bir başkasının açtığı yaraları tedavi etmeye calisiyorum.. Demem o ki geçiyor, belki yanarak belki kanayarak belki de kanarak ama geçiyor.. :) her zaman herşeyin hayirlisini iste, demek ki sizin ikiniz için de böyle olması gerekiyormus. Boyle diyerek telkin et bir sure kendini, ise yarayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?