Hala unutamadim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Summe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende imkansizliklar yüzünden ayrilip unutmam gerekiyordu birini uzun zaman gecti veee hayatima öyle biri girdiki ALLAH ima sükretimki o öteki kisiyle olmamis nekadar yalvarsamda olmamis cünkü benim hayirlim asil mutlulugum buymus ilkim degil ama SON suzum .. insALLAH sende bunu anlarsin zamanla cok üzülsende neyin senin icin iyi oldugunu ..

Ondan anlarlar zaten .
Deve ye diken adama .... yaraniyor.

Son konumu okursan iyi olur.
Benimki de gitti ama ne bileyim pek takmadim sanki.
Ilk boslukta gibi oldum ama simdi guluyorum.
Iyi ki de olmamis ben onla yapamazdim
Senin icinde belki bu hayirlisidir.
Senin konunu hatırlıyorum ben . Keske öyle bir şey olsaydı benimki de. Unutsaydim gitseydi

Iste siz bi mum ışığından bahsediyosunuz. Ben o ışığı kaybettim. Benim hayatıma girdi diye sukrettigim oydu.
Bana gecmisimdeki acıyı unutturan oydu .

Iste siz bi mum ışığından bahsediyosunuz. Ben o ışığı kaybettim. Benim hayatıma girdi diye sukrettigim oydu.
Bana gecmisimdeki acıyı unutturan oydu .

Gecmisdeki aciyida unutturup daha tazesini birakti üstüne darbe vurmus oldu ne olur onun son kisi oldugunu düsünme bende öyle saniyordum ama öyle degil belki daha beraber olmus olsaydiniz sen ondan soguyup terk edicektin ne birdaha baskasina asik olmuyacagini düsün nede seni daha mutlu edecek birini bulamiyacagini .. o senin mutlulugun olmus olsaydi simdi baskasini mutlu etmezdi sükrettigin kisi icin simdi unutmak icin dua ediyorsun bu dogru kisi olamaz.. aranizda bir engel olsaydi haklisin derdim ama sevmedim diyip birakmasi seni hakketmedigini gösterir senin layigin olmadigini gösterir sen nasil gülmesini istiyorsan onun ilerdeki kiside senin gülmeni isticek sabret canim kendine aciz diye hitap etme hakketmedigimi yasadim de bukadar..

Aynen kara sevda bu sanırım . Çok lanet bir şeymiş bende öğrendim

Summecim konun açıldığında banlıydım yazamadım içimde kaldı:)

Arkadaş bu ne bela bu ne landtmiş diyorum. Benimki gibi bir karasevda amcak toprakta bitecek galiba.

Benim adamı görmeyeli 1.25 yıl oldu, acım azaldı ama bitmedi. Beyninin arka planına bir şekilde attım o acıyı, arka planda duruyor kurtulamıyorum. Ne zaman düşünsem gözlerim yine doluyor. Ne iyileşemez, kurtulanamaz bir acıymış. Bana öyle geliyor ki ben bunu hayatım boyunca kalbimin bir köşesinde taşicam.

Bitti dediginde icin sizlamadiginda, bitti dediginde aklina baska biri geldiginde biter :)

Ah cherry çok mutlu oldum beni unutmamana , yazmana.
Sen olayın tamamını da hatırlarsın belki .
Aynı durumdayız böyle kucucuk bir şey dağıtıyor beni de. Acı hafifliyor ama seni özgür bırakacak kadar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…