Hala zeytinyağı gibi üste çıkıyor

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
nişanlımla dışarıya gezmeye gidecektik. Evimizin altında cafe var yukarı çıkıp ben hazırlanırken beklemesini söyledim ama kabul etmedi burda sohbet ederim biraz fln dedi cafede beklemek istediğini söyledi. Ben hazırlandım indim en fazla yarım saat bekletmişimdir. Orda o kalabalığın içinde bağırarak bende tam arayıp sana kayacaktım dedi küfür mahiyetinde. O an çok sinirlendim sen Nasıl bana küfür edersin vs olay büyüdü de büyüdü ben sinirlendim eve çıktım oda gitti. Ne bir özür ne başka bişey. Sizce yaptığı çok ayıp degil mi hanımlar?

neden çıkmak istemedi acaba ailenle oturmamak için mi

Çok ayip etmis ya ne var acikta degil kafede beklemis. Iyi yapmissin olay cikarmasan daha basina cikar bu. Cok gecmez özür diler. Kullandigi dilde cok kaba ayrica.

Ya niye son 2 gündür hep yeni üyeler cart curt konu açıyor?
Su derdini sen arkadaslarina anlat bence, bir onlar seni de, sevgilini de taniyordur.
Burdan ona öküz demeleri Mutlu edecekse bilemem tabi :/

Çok yanlış yaptığı... Ben olsam, cafedeki herkes senin dediğinin aynısını demiştir benim için, hiç böyle düşündün mü derdim.

Su derdini sen arkadaslarina anlat bence, bir onlar seni de, sevgilini de taniyordur.
Sorun ne? Tek dert sizin anlattığınız şeyler mi? Belki öküz demeleri Mutlu edecek verdiğim tepkinin aşırı olmadığını hissedicem belki de tam tersi. N'oluyor yeni üye olunca? Herseye muhalefet olmak zorunda mısınız?

Nolmuş yani kızcağız derdini anlatmış herkes gibi. Nesi rahatsız etti seni. Kurallara uygun uslubu düzgün bir konu açmış. Ayy ben anlamıyorum yaa böyle üyeleri. Saldırmak için yer arıyolar.

Konunuza gelirsek ayıp etmiş gerçekten. Üslubu hep böyleyse sinirlenince argo konuşuyosa iyice düşünün derim

Konunuza gelirsek ayıp etmiş gerçekten. Üslubu hep böyleyse sinirlenince argo konuşuyosa iyice düşünün derim
Daha önce böyle birşey hiç yaşanmadı ama daha önce yaşanmamış olması öfkemi hafifletmiyor maalesef. Büyük terbiyesizlik ve asıl sorun bunun farkında bile olmayışı

Burada herkes forum kuralları dahilinde istediği konuyu açabilir sizden izin alacak halleri yok

Evlenince daha beter olur şimdiden böyleyse
Sen tavrını net olarak belli et bir daha yapmaya cesaret edemesin

Tepkinizi koyun ki hatasının farkına varsın. Erkekler öküzleşmeye böyle böyle başlıyorlar. Yerinde ve zamanında müdahale lazım. Pişmanlığını görmeden affetmeyin. Yoksa bu kabalıkları artarak devam eder.

Back
X