Yok ailem zaten evde yoktu. Ben de duşa fln girip çıkacaktım rahat hazırlanayım diye asagıda beklemek istedineden çıkmak istemedi acaba ailenle oturmamak için mi
çok argo konuşmuş ya ayıp valla ben olsam konuşmazdım küs biraz haddini bilsin sen haklısınYok ailem zaten evde yoktu. Ben de duşa fln girip çıkacaktım rahat hazırlanayım diye asagıda beklemek istedi
Sorun ne? Tek dert sizin anlattığınız şeyler mi? Belki öküz demeleri Mutlu edecek verdiğim tepkinin aşırı olmadığını hissedicem belki de tam tersi. N'oluyor yeni üye olunca? Herseye muhalefet olmak zorunda mısınız?Ya niye son 2 gündür hep yeni üyeler cart curt konu açıyor?
Su derdini sen arkadaslarina anlat bence, bir onlar seni de, sevgilini de taniyordur.
Burdan ona öküz demeleri Mutlu edecekse bilemem tabi :/
Nolmuş yani kızcağız derdini anlatmış herkes gibi. Nesi rahatsız etti seni. Kurallara uygun uslubu düzgün bir konu açmış. Ayy ben anlamıyorum yaa böyle üyeleri. Saldırmak için yer arıyolar.Ya niye son 2 gündür hep yeni üyeler cart curt konu açıyor?
Su derdini sen arkadaslarina anlat bence, bir onlar seni de, sevgilini de taniyordur.
Daha önce böyle birşey hiç yaşanmadı ama daha önce yaşanmamış olması öfkemi hafifletmiyor maalesef. Büyük terbiyesizlik ve asıl sorun bunun farkında bile olmayışıKonunuza gelirsek ayıp etmiş gerçekten. Üslubu hep böyleyse sinirlenince argo konuşuyosa iyice düşünün derim
Burada herkes forum kuralları dahilinde istediği konuyu açabilir sizden izin alacak halleri yokYa niye son 2 gündür hep yeni üyeler cart curt konu açıyor?
Hayır absürt uslubü kötü olan birşey yazsam neyse.Burada herkes forum kuralları dahilinde istediği konuyu açabilir sizden izin alacak halleri yok
Canim zaten insanlar sıkıntılı bir şekilde burda konu acıyor bir de böyleleri çıkıp daha da üstüne gidiyor en sinir olduğum seyHayır absürt uslubü kötü olan birşey yazsam neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?