Halalar !!

Tatlim bak bir kere daha yaziyorum annen susmaya alışmış olabilir. ANNENİ EZDIRME! O kadar.

Annemi zaten ezdirmem çok bindiler onlar tepesine de . Biliyrum bir de öabt eğitim bilimleri var çok ağır çokk bunlarla nasıl uğrascam bilmiyrum .. Ama artık lafımı çekmem bunu biliyrum çünkü sabrımı çok zorladılar ki ben deliler gibi misafir seven insanım herkese tebessüm ederim ama bunların yaptıklarını kaldıramıyrum artık sorun bu.. Ben hiç bir sey olmamış gibi davranmaktan cok yoruldum zaten kaygım üst seviyede zaten içimde koca bunalım var zor oluyor artık..

Baban da omzuna yuk olduğunu düşünüyormus iste bacilarinin.

Ben seni anlıyorum. Ben de aynı yollardan geçtim. Lafını esirgeme. Misafir misafirligini bildiği sürece guzeldir.

annenle bir olup onlar gelince siz de oturun baş köşeye, yemek hazırlık vs yapmayın. onlar nasıl rol yapıyor babanın yanında. siz de öyle yapın. akşama kadar yemek yapmayın, sohbet etmeyin. babanızın gelmesine yakın yemeği hazır edin, babanız gelince sohbet muhabbet.
baktılar ki ilgi, alaka yok, çekip giderler.

babanızın yerine kendinizi koyun,anne baba ölmüş kız kardeşlerine bakmasa herkes ne biçim erkeksin diyecek.birde ne kadar fena olursa olsun et tırnaktan kardeş kardeşten kopamaz.anneniz halinden şikayetçiyse eşiyle sorunlarını kendi çözmeli size bu kadar yansıtmamalı bence.

Imzami atiyorum + 1

baba gerekeni yapıyor zaten.
sorun halaların evin hanımını ve kızını kendi hizmetçileri sanıp yan gel yat yapmaları.
iki kardeş beraber aynı evde yaşasalar, birbirlerine yoldaş olsalar, kimseye yük olmasalar.
bu kadınlar bakıma muhtaç değil, rahat rahat yayılmak için geliyorlar.

Aynen.

benim yengelerim hep kocalarını kendi taraflarına yani kendi ailelerine çektiler bi tanesi bizim taraf gidince bağırıp çağırıp kocasıyla huzursuzluk çıkarıyordu biz de görüşmemeye başladık, öbürü aile içinde dedikodular çıkararak küslük çıkardı, görüştüğümüz biri de biz gidince kocasıyla kavga edip surat astı dedikodu da yaptı onla da görüşmemeye başladık. bize gelip her yıl aylarla kalan bi akrabamız vardı 15 yıl devam etti en son istemediğimizi her yerde söyledik telefonlarına çıkmadık çıksak da bahaneler ürettik bize gelmeyi bıraktı. yani insan kavganın huzursuzluğun olduğu yere gitmek istemiyor rahat ettiği huzur bulduğu iyi ağırlandığı yere gitmek istiyor

Anneniz bugüne kadar nasil dayanmış acaba

Ama bu halacıkların ki misafirlikten çoktann çıkmış.aylarca kalmak nedir?mecbur mu annesi kocaman kadınların hergün çocuk besler gibi beslemeye??
Bence siz ve anneniz biraz mesafeli davranın bu misafir ağırlamak değil,hizmetçi gibi kullanılmaktır...

Her insan herkesle iyi olacak diye Bi kaide yok,annesiyle görümcelerinin yıldızı bir türlü barışmamış ama bu kötüyle kötü olmayı getirmez.o zaman kim ne yaptıysa kısasa kısas olsun.

canım yöntem vermek açısından yazdım, yani bu kadınlar bu kadar rahat etmeseler huzurlu olmasalar bu insanlara gidip aylarca kalmazlardı, istemediğinizi bi şekilde belli etmeniz lazım bu kadar kalmalarını istemiyorsanız

Her insan herkesle iyi olacak diye Bi kaide yok,annesiyle görümcelerinin yıldızı bir türlü barışmamış ama bu kötüyle kötü olmayı getirmez.o zaman kim ne yaptıysa kısasa kısas olsun.
yıldızın barışmama nedeni ev sahibini hizmetçi sanmaları.
o halde kısas olması için halalar kaldıkları sürece ev sahibine hizmet etsinler.
hep bana hep bana olmaz.

Hakediyorsa olsun tabii. Konu sahibinin annesi de genç değildir onun da dinlenmeye huzura ihtiyaci var bir yaştan sonra. Kaldi ki iki hala da dulmus. Bence kendi baslarina da idare edebilirler. Onlarin yaptigi kaba tabirle belescilik ve bu cok cirkin

Ben seni anlıyorum. Ben de aynı yollardan geçtim. Lafını esirgeme. Misafir misafirligini bildiği sürece guzeldir.

Aynen sana da çok teşekkür ederim dediklerini düşü. Güzel parmaklarına sağlık

Hayır annemin onlarla en ufak sürtüşmesi olmadı. Biz pardon benim annem senelerce onların her her kötülüğüne sustu... Zaten kötüyle kötü olmadı ki. İnsanın başına bu tür olaylar gelmeyince biraz kolay oluyor siz sabrediverin demek. Bnde muhtemelen birinden dinlesem sabredverin derdim. Annemin onlar yüzünden ağladıgını bilirim gizlice köşede. Umarım siz böyle insanlarla karşılaşmasınız. Teşekkür ederim yorumunuz için

Başına gelmeyen bilemez ki canım. annem 48 yaşında gün yüzü görmemiş babaanneme bakmış hep babamın akrabalrını ağırlamış yılmadan amcama gidemezler eşi almaz ki neler neler canım uzaktan basit gibi geliyor ama hiç değil.. teşekkür ederim güzel yorumun için çokk haklısın

yıldızın barışmama nedeni ev sahibini hizmetçi sanmaları.
o halde kısas olması için halalar kaldıkları sürece ev sahibine hizmet etsinler.
hep bana hep bana olmaz.

Onlar aynen de hep bana bana derler ola ki geliyrum evine de onlara misafir kabul etmez kendileri.. Bir de annemde hususi istekleri olur oğullarına da gönderir kardeşimle anneme diyrum ne sabır var sende..

Onlar aynen de hep bana bana derler ola ki geliyrum evine de onlara misafir kabul etmez kendileri.. Bir de annemde hususi istekleri olur oğullarına da gönderir kardeşimle anneme diyrum ne sabır var sende..
aynen bize gelip aylarca kalan akrabamız da evine kimseyi kabul etmeyen biriydi özel istekleri falan da olurdu

Canım aramadık o kadar oyununa ragmen gel diye ya bir insan anlamaz mı ki bunlar istese ararlar diye ne bu kendini zorla kabul ettirme bıktırdılar ki bunu hiç kimse için demedim bugune kadar bu ikisi için diyrum. Ki asla kimseye saygızılık sevmem ben yapmadım yapmam da ama bazen oluyor çok zorluyorlar .. Bir her şeyi anlatsam kendi yiğenleri iki üst bina da ya gel bir gecede kal diyemezler inan ki neden hep iyilik benim annemde kalsın. Ya iyi insan olsalar tamam ama kendileri mükemmel herkes hakkında otururlar dedikodunun dibine vururlar kendileri süper ama.. bunu diyrum yok babam daha ters tepki veriyr inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…