De bacim de. Anneni de al cik gez dolas annenle bir oda da otur. Çekme suratlarini. Babanda çok seviyorsa bacilarini kışın gitsin kalsin. Ben de kpss maratonundan gecmis biri olarak söylüyorum o sinav hic bir şeye benzemiyor cok ciddi calisman lazim. O yogunlukta kimse cekilmez.
Tatlim bak bir kere daha yaziyorum annen susmaya alışmış olabilir. ANNENİ EZDIRME! O kadar.
Ben seni anlıyorum. Ben de aynı yollardan geçtim. Lafını esirgeme. Misafir misafirligini bildiği sürece guzeldir.Annemi zaten ezdirmem çok bindiler onlar tepesine de . Biliyrum bir de öabt eğitim bilimleri var çok ağır çokk bunlarla nasıl uğrascam bilmiyrum .. Ama artık lafımı çekmem bunu biliyrum çünkü sabrımı çok zorladılar ki ben deliler gibi misafir seven insanım herkese tebessüm ederim ama bunların yaptıklarını kaldıramıyrum artık sorun bu.. Ben hiç bir sey olmamış gibi davranmaktan cok yoruldum zaten kaygım üst seviyede zaten içimde koca bunalım var zor oluyor artık..
babanızın yerine kendinizi koyun,anne baba ölmüş kız kardeşlerine bakmasa herkes ne biçim erkeksin diyecek.birde ne kadar fena olursa olsun et tırnaktan kardeş kardeşten kopamaz.anneniz halinden şikayetçiyse eşiyle sorunlarını kendi çözmeli size bu kadar yansıtmamalı bence.Biz zaten bugüne kadar saygızılık etmedikte ben artık tahammül edemiyorum böyle her seyi yapıp edip gelip tekrra aylarca baş köşedee çok iyi insanlar gibi oturmalarına. Ya bir yaptıklarını görseniz inanın dayanamazsınız ben annemi tebrik ediyrum zaten iyi dayandı diye.
Imzami atiyorum + 1annenle bir olup onlar gelince siz de oturun baş köşeye, yemek hazırlık vs yapmayın. onlar nasıl rol yapıyor babanın yanında. siz de öyle yapın. akşama kadar yemek yapmayın, sohbet etmeyin. babanızın gelmesine yakın yemeği hazır edin, babanız gelince sohbet muhabbet.
baktılar ki ilgi, alaka yok, çekip giderler.
baba gerekeni yapıyor zaten.babanızın yerine kendinizi koyun,anne baba ölmüş kız kardeşlerine bakmasa herkes ne biçim erkeksin diyecek.birde ne kadar fena olursa olsun et tırnaktan kardeş kardeşten kopamaz.anneniz halinden şikayetçiyse eşiyle sorunlarını kendi çözmeli size bu kadar yansıtmamalı bence.
Aynen.baba gerekeni yapıyor zaten.
sorun halaların evin hanımını ve kızını kendi hizmetçileri sanıp yan gel yat yapmaları.
iki kardeş beraber aynı evde yaşasalar, birbirlerine yoldaş olsalar, kimseye yük olmasalar.
bu kadınlar bakıma muhtaç değil, rahat rahat yayılmak için geliyorlar.
Anneniz bugüne kadar nasil dayanmış acabaArkadaşlar ya ben ve annem mi abartıyoruz yoksa babam mı haklı bilmiyorum . 2 tane halam var memleketteler. İkisininde eşi öldü. Halalarımdan birinin eşi öldüğünden beri her kış bizde kalır 6 senedir her kış 3 -4 ay Allah rızası için dedik. Bu kalan hala olsun diğeri olsun yeri geldi hakkımızda dedikodularını duyduk yeri geldi annemle babamı kaç kere birbirine düşürdüler yeri geldi babamı bize düşürdüler neler neler tiksindim ya.. hadi yine tamam neyse dedik. Yeri geldi memlekete gittiğimizde bir arayıp gelin dahi demediler ikisinin de evine gitmişliğim yoktur. Küçük halam gelecek buraya yarın oğulları iki oğluda iki üst binada oturyorlaR burada . Küçük halam yüz kere babamı arıyor işte ablanı arada oda benle gelsin valla 1 hafta kalıcaz diyor. Ha diyorsunuz ki ee yiğenlerinde kalsın yok anacım eşleri evlerine kaynanalarını bile zor kabul ediyor teyzelerinde 2 haftada 1 zor çağırırlar 1 saatlğine durur gelir geri. Küçük halamın burada oğulları olduğu halde 1 ayda en fazla 2-3 gün toplasan oğullarında kalır geri kalan zamanlarda hep bizde.Ya o kadar olay oldu ki hiç baba gelsin demek gelmiyor ki içimden geldiklerinde ya misafir sevilir çokta severim ama bıktırdılar. Bu seferde babam çok üzülüyor o benim ablam istediği zaman gelir diye benim kpss var dilik vermezler biliyorum da siz olsanız ne yapardınız babamı üzmek istemiyrum iki arada kaldım diyor çocuklarım istemiyor onlar gelmek için arıyor diyor. Bilemedim yaa((
Ama bu halacıkların ki misafirlikten çoktann çıkmış.aylarca kalmak nedir?mecbur mu annesi kocaman kadınların hergün çocuk besler gibi beslemeye??benim yengelerim hep kocalarını kendi taraflarına yani kendi ailelerine çektiler bi tanesi bizim taraf gidince bağırıp çağırıp kocasıyla huzursuzluk çıkarıyordu biz de görüşmemeye başladık, öbürü aile içinde dedikodular çıkararak küslük çıkardı, görüştüğümüz biri de biz gidince kocasıyla kavga edip surat astı dedikodu da yaptı onla da görüşmemeye başladık. bize gelip her yıl aylarla kalan bi akrabamız vardı 15 yıl devam etti en son istemediğimizi her yerde söyledik telefonlarına çıkmadık çıksak da bahaneler ürettik bize gelmeyi bıraktı. yani insan kavganın huzursuzluğun olduğu yere gitmek istemiyor rahat ettiği huzur bulduğu iyi ağırlandığı yere gitmek istiyor
Her insan herkesle iyi olacak diye Bi kaide yok,annesiyle görümcelerinin yıldızı bir türlü barışmamış ama bu kötüyle kötü olmayı getirmez.o zaman kim ne yaptıysa kısasa kısas olsun.baba gerekeni yapıyor zaten.
sorun halaların evin hanımını ve kızını kendi hizmetçileri sanıp yan gel yat yapmaları.
iki kardeş beraber aynı evde yaşasalar, birbirlerine yoldaş olsalar, kimseye yük olmasalar.
bu kadınlar bakıma muhtaç değil, rahat rahat yayılmak için geliyorlar.
canım yöntem vermek açısından yazdım, yani bu kadınlar bu kadar rahat etmeseler huzurlu olmasalar bu insanlara gidip aylarca kalmazlardı, istemediğinizi bi şekilde belli etmeniz lazım bu kadar kalmalarını istemiyorsanızAma bu halacıkların ki misafirlikten çoktann çıkmış.aylarca kalmak nedir?mecbur mu annesi kocaman kadınların hergün çocuk besler gibi beslemeye??
Bence siz ve anneniz biraz mesafeli davranın bu misafir ağırlamak değil,hizmetçi gibi kullanılmaktır...
yıldızın barışmama nedeni ev sahibini hizmetçi sanmaları.Her insan herkesle iyi olacak diye Bi kaide yok,annesiyle görümcelerinin yıldızı bir türlü barışmamış ama bu kötüyle kötü olmayı getirmez.o zaman kim ne yaptıysa kısasa kısas olsun.
Hakediyorsa olsun tabii. Konu sahibinin annesi de genç değildir onun da dinlenmeye huzura ihtiyaci var bir yaştan sonra. Kaldi ki iki hala da dulmus. Bence kendi baslarina da idare edebilirler. Onlarin yaptigi kaba tabirle belescilik ve bu cok cirkinHer insan herkesle iyi olacak diye Bi kaide yok,annesiyle görümcelerinin yıldızı bir türlü barışmamış ama bu kötüyle kötü olmayı getirmez.o zaman kim ne yaptıysa kısasa kısas olsun.
Ben seni anlıyorum. Ben de aynı yollardan geçtim. Lafını esirgeme. Misafir misafirligini bildiği sürece guzeldir.
Her insan herkesle iyi olacak diye Bi kaide yok,annesiyle görümcelerinin yıldızı bir türlü barışmamış ama bu kötüyle kötü olmayı getirmez.o zaman kim ne yaptıysa kısasa kısas olsun.
Hakediyorsa olsun tabii. Konu sahibinin annesi de genç değildir onun da dinlenmeye huzura ihtiyaci var bir yaştan sonra. Kaldi ki iki hala da dulmus. Bence kendi baslarina da idare edebilirler. Onlarin yaptigi kaba tabirle belescilik ve bu cok cirkin
yıldızın barışmama nedeni ev sahibini hizmetçi sanmaları.
o halde kısas olması için halalar kaldıkları sürece ev sahibine hizmet etsinler.
hep bana hep bana olmaz.
aynen bize gelip aylarca kalan akrabamız da evine kimseyi kabul etmeyen biriydi özel istekleri falan da olurduOnlar aynen de hep bana bana derler ola ki geliyrum evine de onlara misafir kabul etmez kendileri.. Bir de annemde hususi istekleri olur oğullarına da gönderir kardeşimle anneme diyrum ne sabır var sende..
canım yöntem vermek açısından yazdım, yani bu kadınlar bu kadar rahat etmeseler huzurlu olmasalar bu insanlara gidip aylarca kalmazlardı, istemediğinizi bi şekilde belli etmeniz lazım bu kadar kalmalarını istemiyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?