Halalar !!

Canimm o zaman anneni ezdirmeyeceksin. Hatta annenle kapanin odaya yuzlerine bakmayin. Baban da uzulurse uzulsun. Bir sey olunca da sinavi kazanamazsan suçlu ablalarin de babana. Sen nasil gecineceksin derse de ben kimsenin hizmetcisi olmak icin evlenmiyorum, gecinmek kendini ezdirmek degil dersin. Tepene cikarma halaysa hala. Benim annem de hala. Cagrilmadan gitmez ama gittigi zaman da kuzenlerim cevresinde döner mesela. Olgun olmak budur. Milletin tepesine coreklenmek degil. Geleneksel falanda olma. Kime yarari olmus milleti tepesine cikarmanin da sana olacak

Canım o büyük halamı bu kış çağırmadık ne oyunlar yaptılar ikisi yok elektrik prizim patladı dondum soğuktan, yok deliriyorum yalnız kaldım, yok üvey oğlum avusturyaya cagırdı gidiyrum ya davet ettirmek için ellerinden geleni yaptılar işte en son bu hastane olayı çıktı yalandan danışıklı dövüş diyorum yani zaten küçük şehird birlikteler ne yapsak diye yer arıiyorlar..

Sağlıklı insan neden 3,4ay birinde yük olur ki ..
2 hala birlikte yaşasın ..
Sizde rahat edin ..

Rahatt ettirmeyinn o zaman ya ettirmeyin olsun bitsin. Halaysa hala yerini bilsin. Nefret ediyorum şöyle yuzsuz insanlardan ya. Ben olsam suratlarina yuzsuzsunuz demistim coktan

Bu konuda bi sey diyemiyorum maalesef. Insanin esini kaybetmesi oyle zor ki evlenince anladim. Esini kaybedenlerin hayatinin cok zor olduguna inaniyorum. Zaten psikolojileri de bozuktur o yuzden ben uzmek istemem hic onlari.
Rabbim kimsenin basina vermesin..
Her gece yatarken tek duam yaşamı da ölümü de berabet tattirdir..
O yuzden hic kirmayin onlari..

Her cevabina atliyorum ama cidden sinirlendim. Acindirirlarsa acindirsinlar. Elektrikci var cagirsinlar. Ogluslari giderse gitsin gondermeseymis size ne? Susmayin ya söyleyin. Anneniz soylemezse siz soyleyin. Hizmet beklerseler deyin yani elin ayagin tutuyor yap bi zahmet deyin yani.

Annemi tanısasnız ahh mahallede ne kadar yaşlı muhtac teyze varsa koşar yardıma Allah rızası için der. Kimseye yüz asamaz . Hele eve gelmiş o hareketi öldürseniz yine yapamaz. Ya annem canım annem demiş bugün bak kızımın sınavı var gelmesinler gelecek sene geleceklerse gelsinler ama bu sene gelmesinler söyle demiş babam yok ben öyle bir sey diyemem diyor. Küserler diyor. Neler yaa dinleyen kim ki biz olsak asla onların evine gidip sığınamayzı ama onlar her şeye küser.. Artık hele bu sene çok sinir oldum. yA benim yanımda o büyük halam annem arkasından dedikodu etti deli ne bilir ancak gezmeyi bilir demişti bana bak hala benim annem aksama kadar koşturuyr laflarına dikkat et dedim bağırdım sonra bana kurban oluyum annene kotu bir sey demedim kızma dedi çok vijdansız değişikler ikisde

Ya bu zamana kadar asla kıymadık ki ama yaptıklarını bir görseniz bir değil bin eşlerinin ölümyle alakası yok hep dedikodu milletin arkasından atmalar kimseyi evlerine kabul etmemeler kendi çocuklarından başka. teyzeme deli deyip durdular neler neler.. Ona rağmen annem tek kelam etmedi ki..

Ya bayramda geldiler yine davet edilmeden kardeşim eliini öpreken hala sen bizi evine kabul etmedin ama dedi sadece ağladı bağırdı etti kardeşimin arkasından bir sürü laflar babam bunların bunları bilerek yaptıklarını bilmiyr o kadar inanıyr gerçek sanıyor ki onların her seyını.. Ben güldüm o priz olayını duyunca bu kadar olur deedim

Ya baban gormez. Siz üçünüz birlik olacaksiniz. Ben olsam şunu yapardim. Her şeye ragmen geldiler ya. Gittikten sonra babamin yuzune bakmazdim baktirmazdim da. Rest cekerdim yani.

Biz zaten bugüne kadar saygızılık etmedikte ben artık tahammül edemiyorum böyle her seyi yapıp edip gelip tekrra aylarca baş köşedee çok iyi insanlar gibi oturmalarına. Ya bir yaptıklarını görseniz inanın dayanamazsınız ben annemi tebrik ediyrum zaten iyi dayandı diye.

Annen sussa bile sen susma. Ayip bu yaptığınız de.

Ya baban gormez. Siz üçünüz birlik olacaksiniz. Ben olsam şunu yapardim. Her şeye ragmen geldiler ya. Gittikten sonra babamin yuzune bakmazdim baktirmazdim da. Rest cekerdim yani.

Ben anladım ki bu olaydan sonra ben önemli değilim onlar daha önemli babam için çünkü annem kaç kere kızın sınavı var bu sene de gelmeyiversin dedi. Babamda çocuklarımdan korkuyrum çağıramıyorum bacımı diyor. Gelsin akşam diycem zaten babam çağır bu ev senin. Ama bu sınavı şu en kritk zamanda çalışamayıp kazanamazsam da o zaman suçlu sen ve ablaların diycem zaten ki onlar çok hizmet beklerler.

Anneni sen ezdirmeyeceksinnnnnnnn. Bu kadarrrr. Onlar babanin ablasiysa o da senin annennnnnnn. Hatta babana şunu soyle. Halamlar tek bir şey soylerseler anneme bu evi onlara dar ederim de ve ettt. Anne bu ya anne yani.

Baban gitsin bacıları ile kalsın, ikiside dulmuş bacılar birlikte kalsın ben kabul etmem

De bacim de. Anneni de al cik gez dolas annenle bir oda da otur. Çekme suratlarini. Babanda çok seviyorsa bacilarini kışın gitsin kalsin. Ben de kpss maratonundan gecmis biri olarak söylüyorum o sinav hic bir şeye benzemiyor cok ciddi calisman lazim. O yogunlukta kimse cekilmez.

Tatlim bak bir kere daha yaziyorum annen susmaya alışmış olabilir. ANNENİ EZDIRME! O kadar.

Anneni sen ezdirmeyeceksinnnnnnnn. Bu kadarrrr. Onlar babanin ablasiysa o da senin annennnnnnn. Hatta babana şunu soyle. Halamlar tek bir şey soylerseler anneme bu evi onlara dar ederim de ve ettt. Anne bu ya anne yani.
Onlar yüze söylemez ki onlarda o cesaret yok arkadan milettin atarlar bir kere sadece bir kere anneme arkasından laf etmeye kalktı kötü tepki aldı ben varken diyemez zaten de zor insanlar. Şaştım ortada babamın hatrı olmasa kalbine sıkıntı etmeyecegını bilsem asla istemeyecegım de. Ya düşünsene adam seker hastası borc ödeme derdin de çalışıyor gecesi gündüzü yok bunlar o kadar düşüncesiz ki yüz kere arayıp insanları rahatsız ediyorlar. Yazık bugun demiş babam neydi omuzuma bindiler bu kadar diye zorla kendi de gelecek bacısını da getircek .. Kardeşim diyor ikisninden de tiksiniyrum artık diye .. Sen düşün ne yapmış olabılırler bu kadar diye taştı artık sabır

Canim o zamane evde birlik olup rahat ettirmeyeceksiniz

Gelmesinler. Keyfi olarak geliyorlar ve sadece kötülüklerini görmüşsünüz. Aranız iyi bile olsa, sizden başka akraba olmasa bile keyfiyetten gelmesinler. Sınavınız varmış, oturup ona çalışın rahat rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…