Kendi çocugu varken sizde neden kalıyor ki bakıma mı muhtac ben asla kabul etmem
nıye nefret edıyorsun?kulladırtmasın kımse,akıllı olsun,kişi kendını kullandırıyorsa diğeri bılmezki,ohh sefam var derEli ayağı tutuyorsa ne diye her sene gelipte sizde kalıyor
Yazık değilmi annecigine
Suç babanizda da var kendi ablası ya hizmet ettirecek annenizi ezdiriyo
Nefret ediyorum insanları kullanan kişiliksizlerden
Oturduğu yerden emir veren insanlardan!!!
Ne yapabilmis ki şimdiye kadar senelerdir gelip kalıyormuşnıye nefret edıyorsun?kulladırtmasın kımse,akıllı olsun,kişi kendını kullandırıyorsa diğeri bılmezki,ohh sefam var der
cinnet geçir,bildir haddini,bak bakalım ne oluyor,isterse kocan çocuğun olsun,deli deliyi görünce saklar çomağınıNe yapabilmis ki şimdiye kadar senelerdir gelip kalıyormuş
Eşi hanımının tarafında degil ki evin hanımı ne yapsın gücü yetmiyo demekki eşine
Çaresiz hersene misafir ediyo
Çok ilginç ya ilk defa böyle bişey duydum. Nasıl insanları böyle rahatsz etme hakkı buluyorlar bilemiyorum ilginç. Allah size sabır versin
Ne yapabilmis ki şimdiye kadar senelerdir gelip kalıyormuş
Eşi hanımının tarafında degil ki evin hanımı ne yapsın gücü yetmiyo demekki eşine
Çaresiz hersene misafir ediyo
Konu sahibinin anlattığına göre anne öyle cingar çıkaracak bi tip değilcinnet geçir,bildir haddini,bak bakalım ne oluyor,isterse kocan çocuğun olsun,deli deliyi görünce saklar çomağını
Kusura bakmasinlar da cocugu olan cocugunda kalmali bence. Cok istiyorlarsa sizde 1 gece kalabilirler o kadar yani. Oglunun evi varken kardesinde kalmak ne alaka? Babaniz annenizi ezdiriyor gibime geldi
Bence kabul etmeyin. Yada kabul edin Allah katında kazanan siz olunBen babama dedim baba bunlar değer kıymet bilmez insanlar ben bu sene ders çalışıyrum yatacak yer yok istemiyrum dedim. Babam üzüldü ve sen evlenince nasıl geçincen dedi düşünün yani . Babam onalrııı çok seviyor yaa 6 snedir istinasız kaldı her kış . Ola ki memelkete annemle biz gidelim teyzemlerde kalır döneriz onlar kimseyi evine misafır etmez sevmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?