doğru diyosunda kimseye bişi söylemeden böyle bişi yapması sinirimi bozdu yinede sağolZorla evlendirilecek değilsiniz ya. Ailenizde hoşlanmıyormuş.
Kafaya takılacak bir şey yok. Büyükler bazen sapıtıp böyle düşüncelere kapılıyor işte.
doğru diyosunda kimseye bişi söylemeden böyle bişi yapması sinirimi bozdu yinede sağol
Anlıyorum, sinirlenmekte haklısın da tabiki...
Ama öyle kolay değil o işler tabi. Ben Yılmaza İnciyi alıcam, alıyorum hooop aldım hadi bakalım diye bir şey yok yani.
Böyle bir teklifle geldiklerinde tepkini ve ağırlığını koyarsın. Şimdilik takma bile kafana.
Ne kadar sinir bozucu ya. Ben burda iğrendim halandan da 5 oğlundan da. Oğulları da tamam mı demiş anneleri böyle diyince. O nasıl oğulları hakkında hüküm verebiliyor böyle akraba kızı alıcam diye. Oğulları kaç yaşında.
Siz hayır diyip bu işten sıyrılacaksınız o oğlanlara başka bir akraba kızı bulunacak gibi duruyor. 5ini de kafada evlendirmiş ya helal olsun halaya. En büyük derdi oymuş demek ki..
oğluları biliyormu bilmiyormu bilmiyorum ama en büyük oğlu akraba kızıyla evlenmek istememiş ama zorla evlendiriyor yani salakmıdır ne dir nah kabul ederiz çocuk benden 1 yaş büyük ama hiç fark etmez yaşı onu sevmiyorum ve onunla evlenmek istemiyorum bunu duyduktansonra halamdan nefret etmeye başladım bir kez daha bize gelirse yüzümü çok kötü bir şekilde asıcam kadına bak ya sinirim altüst oldu
Vallahi güleyim mi, sinirleneyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Bildiğin market listesi gibi liste hazırlamış oğullarına halan. Sen zaten istemiyormuşsun. Annenle baban da istemiyor. O zaman takma kafanı. Aranıza mesafe koy yeter. Aman diyeyim seni kandırmasına izin verme. Herşeyi bi kenara bırak akraba evliliği kadar tehlikeli birşey yok.
Yaş farkınızı sormadım aslında. Çocuklarına nasıl böyle bir şey dayatabiliyor. Onlar küçük mü ki ses çıkaramıyolar mı? Ondan merak ettim. Heralde evlenmicen halanın oğluyla.
hangi kriterlere göre ahmet e şu mehmet e bu yakıştırması yapmışBi süre sonra kapanır gider konu bu kadar takmayın
dedimya deliler yaşlarıda küçük değilki ne evlenmesi AMAN ALLAH KORUSUN
valla şaştım kaldım ne kolay halletmişler işlerini halanla yengen. Helal olsun ne diyeyim.
Sen yat kalk annene babana dua et
eğer gerçekleşirse bidaha asla mutlu olamam intihara kaldar gider bu çok pişmanım ona yakınn davrandığım için çok pişmanımçok
tobee tobee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?