VaZgeçmedi asla ama yanıma gelirse sahip çıkamam diye korkuyor zaten çok zayıf biri..Hayirrr ...sonuc ne olursa olsun evladindan asla vazgecmesin.aslaaaaaaa.
Halam şuan ruhen bitmiş durumda...Halanizin ruh hali nasil peki şuan?
Büyük kizi neden eve girmiyor ve bunun için çözümler, çabalar var mi?
Halaniz 3 yildir hic mi görmedi küçük kizini, kapisina okul cikisina vs...?
Bunlara göre yorum yapmak isterim...
Muhtemelen öyle babannsi halamı kaç kez dövmüş biri çünkü ...Küçük olan babası ve babaannesinin yanında kaldığından onlardan etkileniyordur. Meselenin ne olduğunu tam manasıyla kavrayacak yaşta değil, belki annemi görmek istiyorum dendiğinde kimbilir neler söylediler halanızla alakalı.
Ablasını da görmek istemiyor mu?
Çocuğu almayı istiyor ama çokta korkuyor.. Zaten şuan psikolojik olarak bitmiş durumda..Ya kim zayif.ne alaka dava acsin alsin nafaka cocugu yaninda olsun...ayyy olurum ben evladimdan ayrilirsammm.birtek rabbim ayirir bizi.
Küçük olan kızlarla hep. Tanıyorum bi ikisini ama tabi napıyorlar bilmiyorum en ufak bişeyde de ben delilerin içinde büyüdüm ne bekliodun ki dio bana...kuçuk olanin beynini butun gun dolduruyolardir, 5 yasinda kalmis , çocuk ne deseler inanir sonuçta, iki gun aglamistir sonra çaresiz susmustur ikna olmustur, e annede meydanda olmayinca çocuk hakli babaya inanmakda ..
ama simdi napmasi lazim: kizini alsin tabiki bosanma davasinda hakim anneye evrcekdir
simdi buyuk eve girmiyor diyorsun bence o kuçukden daha kotu durumda, kuçuk sonuçta guvenilir yerde,ama buyuk eve gelmeyince napiyor nediyor bi fikriniz varmi
kotu arkdasdan her sey gelir biliyorsunuz, kimse acimaz kuzenine
Halam şuan ruhen bitmiş durumda...
Büyük kızı sürekli arkadaşlarıyla.. Babam bi kaç kez ikaz etti baya ağladı çıldırdı hatta..
Halam istanbulda kız başka memlekette...
Çocuk aklı işte.Muhtemelen öyle babannsi halamı kaç kez dövmüş biri çünkü ...
Ablasıyla telefonda konusuyor bana burda telefon alıyorlar herşeyim var siz gakirmişsini diyor..
Sizi hiç özlemedim diyip duruyor
Halam istanbulda kız burda değil ki..Çocuk aklı işte.
Ona öğretiyorlardır öyle konuşmasını.
Belki "bunları bunları söylersen, sana telefon alırım, tablet alırım" deniliyordur kimbilir. Boşanma davası açılsa, hakim osracak miniğe kiminle kalmak istiyorsun diye, o da babam diyecek belli. Bunun zeminide hazırlanıyor olabilir. Ablasının da aklı çelinsin isteniyor olabilir.
Halanız madem oraya gidip göremiyor, okul çıkışı olur, kurs çıkışı olur mutlaka o babaanne ve babanın olmadığı bir yerde çocuğunu görüp kendini hatırlatmalı.
O da hediyeler alsın diyeceğim ama bu sefer çocuğa kızarlar, neden kabul ediyorsun diye.
Zor bir durum. Ama halanız peşini bırakmasın çocuğunun. Şimdi anlayamazsa bile ileride aklı erdiğinde annesinin onu terkettiğini düşünmemeli. Uğraş verdiğini, babasının onu engellediğini anlamalı.
Aaa, ben kızı da İstanbul'da diye seyetmiştim. Tüh.Halam istanbulda kız burda değil ki..
Ayrıca halam oraya gitti bir kez halamı kattiyen görmek istememiş . Halam artık koy verdi gitti. Ben mutsuzum onuda buraya getirip mutsuz etmek istemiyorum diyor ama çocuk orda ne durumda onuda çok merak ediyor
Yok canm maalesefAaa, ben kızı da İstanbul'da diye seyetmiştim. Tüh.
Sanırım küçük kızın büyümesini beklemekten başka çare yok. İlle bir gün hesap sormak için bile olsa annesinin karşısına dikilecektir.Yok canm maalesef( baya uzak İstanbula..
Oda var . Ama tek sorun o değil halam çok zayıf psiklolojik olarak güçsüz yani onada sinir oluyor. Zaten ergenlikte herşey sorun onun içinSanırım küçük kızın büyümesini beklemekten başka çare yok. İlle bir gün hesap sormak için bile olsa annesinin karşısına dikilecektir.
Halanız bu arada yanındaki kızına yoğunlaşsın. Onun sıkıntıları neler? Anne-babasının ayrılmasından mı etkilendi bu kadar?
Boşanırsa öbür çocuğuda alıcam diyip duruyor... Halam korkuyor baya..Neden bosanmiyor? Bu ulkede hukuk var arkadaslar.cocugun velayetini istesin. Nafakasini da alir. Hukuki yollara basvurmassa tabi ki cocugunu goremez. Ahlanip vahlanacagina 3 senedir keske acsaydi bosanma davasini.hic olmassa cocigu yaninda olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?