Halamın dramı...

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.255
398
Bu konuyu açıp açmamayı çok düşündüm ama dün akşam halamı aradım çok çıkmaZdaydı ... LÜTFEN YORUM YAPARKEN İNSAFLI OLUN!!!!
Halam 3 yıldır eniştemden ayrı yaşıyor ama boşanmadılar . Bu eniştem olacak pislik tam bir sebatsız. Sürekli iş açıp açıp kapatıp dünya borç yaptı.. Halam inanılmaz grurlu bir kadındı.. Haftada 10 lira ile 2çocuk büyüttü ... Kimseye gık bile demeden. Hep mutsuz oldu evleneceği gün bile beni vermeyin diye ağlamış. Ama dedem çocuk mühendis tahsilli diye vermiş. Halam bir gece bizi aradı kendisi istanbul dısında ( nereli olduğunu söylemek istemiyorum) babama yetişin kocam öldürecek dedi babam yetişemeyeceği için hemen bir akrabamızı aradı aldırttı onu evınden gizlice 2kızı var birini yanına almış öbürünü kocası evden giderken götürmüş.. Halam resmen kaçtı yani.. Bize getirdi babam ona burada bir hayat kurduk evi va herşeyini babam verdi ona dayadı döşedi , aylıkta alıyor..
Ama 3yıldır kızını görmek için hiç bişey yapamıyor üstelik o pislik halamın üstüne birsürü borc yapmıs.. Kızını aradık geçen akşam benim sizinle işim yok aramayın dedi üstelik daha 8yaşında.. Büyük olanıda 14 .. Büyüğü pisikolojik olarak bitmiş durumda eve sokamıyoruz. Eniştemde küçüğü asla alamazsın annem senden iyi bakıyor falan demiş
Şimdi sorum şu ki sizce küçük kızı alıp getirsek daha mı iyi olur? Yoksa onu daha mı kötü etkilemiş oluruz?

Hayirrr ...sonuc ne olursa olsun evladindan asla vazgecmesin.aslaaaaaaa.

Halanizin ruh hali nasil peki şuan?
Büyük kizi neden eve girmiyor ve bunun için çözümler, çabalar var mi?
Halaniz 3 yildir hic mi görmedi küçük kizini, kapisina okul cikisina vs...?

Bunlara göre yorum yapmak isterim...

Küçük olan babası ve babaannesinin yanında kaldığından onlardan etkileniyordur. Meselenin ne olduğunu tam manasıyla kavrayacak yaşta değil, belki annemi görmek istiyorum dendiğinde kimbilir neler söylediler halanızla alakalı.
Ablasını da görmek istemiyor mu?

Ya kim zayif.ne alaka dava acsin alsin nafaka cocugu yaninda olsun...ayyy olurum ben evladimdan ayrilirsammm.birtek rabbim ayirir bizi.

Halam şuan ruhen bitmiş durumda...
Büyük kızı sürekli arkadaşlarıyla.. Babam bi kaç kez ikaz etti baya ağladı çıldırdı hatta..
Halam istanbulda kız başka memlekette...

Muhtemelen öyle babannsi halamı kaç kez dövmüş biri çünkü ...
Ablasıyla telefonda konusuyor bana burda telefon alıyorlar herşeyim var siz gakirmişsini diyor..
Sizi hiç özlemedim diyip duruyor

Ya kim zayif.ne alaka dava acsin alsin nafaka cocugu yaninda olsun...ayyy olurum ben evladimdan ayrilirsammm.birtek rabbim ayirir bizi.
Çocuğu almayı istiyor ama çokta korkuyor.. Zaten şuan psikolojik olarak bitmiş durumda..

kuçuk olanin beynini butun gun dolduruyolardir, 5 yasinda kalmis , çocuk ne deseler inanir sonuçta, iki gun aglamistir sonra çaresiz susmustur ikna olmustur, e annede meydanda olmayinca çocuk hakli babaya inanmakda ..

ama simdi napmasi lazim: kizini alsin tabiki bosanma davasinda hakim anneye evrcekdir
simdi buyuk eve girmiyor diyorsun bence o kuçukden daha kotu durumda, kuçuk sonuçta guvenilir yerde,ama buyuk eve gelmeyince napiyor nediyor bi fikriniz varmi
kotu arkdasdan her sey gelir biliyorsunuz, kimse acimaz kuzenine

Küçük olan kızlarla hep. Tanıyorum bi ikisini ama tabi napıyorlar bilmiyorum en ufak bişeyde de ben delilerin içinde büyüdüm ne bekliodun ki dio bana...

Halam şuan ruhen bitmiş durumda...
Büyük kızı sürekli arkadaşlarıyla.. Babam bi kaç kez ikaz etti baya ağladı çıldırdı hatta..
Halam istanbulda kız başka memlekette...

Durumlar çok zor.. Umarim bir cikis kapisi vardır ve bulunur.... Ne diyebilirim ne cözüm üretebilirim bilemedim...

Muhtemelen öyle babannsi halamı kaç kez dövmüş biri çünkü ...
Ablasıyla telefonda konusuyor bana burda telefon alıyorlar herşeyim var siz gakirmişsini diyor..
Sizi hiç özlemedim diyip duruyor
Çocuk aklı işte.
Ona öğretiyorlardır öyle konuşmasını.
Belki "bunları bunları söylersen, sana telefon alırım, tablet alırım" deniliyordur kimbilir. Boşanma davası açılsa, hakim osracak miniğe kiminle kalmak istiyorsun diye, o da babam diyecek belli. Bunun zeminide hazırlanıyor olabilir. Ablasının da aklı çelinsin isteniyor olabilir.
Halanız madem oraya gidip göremiyor, okul çıkışı olur, kurs çıkışı olur mutlaka o babaanne ve babanın olmadığı bir yerde çocuğunu görüp kendini hatırlatmalı.
O da hediyeler alsın diyeceğim ama bu sefer çocuğa kızarlar, neden kabul ediyorsun diye.
Zor bir durum. Ama halanız peşini bırakmasın çocuğunun. Şimdi anlayamazsa bile ileride aklı erdiğinde annesinin onu terkettiğini düşünmemeli. Uğraş verdiğini, babasının onu engellediğini anlamalı.

Halam istanbulda kız burda değil ki..
Ayrıca halam oraya gitti bir kez halamı kattiyen görmek istememiş . Halam artık koy verdi gitti. Ben mutsuzum onuda buraya getirip mutsuz etmek istemiyorum diyor ama çocuk orda ne durumda onuda çok merak ediyor

Aaa, ben kızı da İstanbul'da diye seyetmiştim. Tüh.

Yok canm maalesef( baya uzak İstanbula..
Sanırım küçük kızın büyümesini beklemekten başka çare yok. İlle bir gün hesap sormak için bile olsa annesinin karşısına dikilecektir.
Halanız bu arada yanındaki kızına yoğunlaşsın. Onun sıkıntıları neler? Anne-babasının ayrılmasından mı etkilendi bu kadar?

Neden bosanmiyor? Bu ulkede hukuk var arkadaslar.cocugun velayetini istesin. Nafakasini da alir. Hukuki yollara basvurmassa tabi ki cocugunu goremez. Ahlanip vahlanacagina 3 senedir keske acsaydi bosanma davasini.hic olmassa cocigu yaninda olurdu

Oda var . Ama tek sorun o değil halam çok zayıf psiklolojik olarak güçsüz yani onada sinir oluyor. Zaten ergenlikte herşey sorun onun için

Neden bosanmiyor? Bu ulkede hukuk var arkadaslar.cocugun velayetini istesin. Nafakasini da alir. Hukuki yollara basvurmassa tabi ki cocugunu goremez. Ahlanip vahlanacagina 3 senedir keske acsaydi bosanma davasini.hic olmassa cocigu yaninda olurdu
Boşanırsa öbür çocuğuda alıcam diyip duruyor... Halam korkuyor baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…