Halamın dramı...

çocuğun ne istediği de önemli bu aşamada.
Ben kardeşlerin birlikte büyümesi taraftarıyım ama büyük olan sorunlu sanırım.
Halan ne durumda şimdi? Nasıl geçiniyor? Nafaka falan almıyor mu?
Halam çökmüş durumda.. Yani inanın aklı basmıyor şuan çoğu şeyeçocuk annemle konuşmak istemiyorum diyor halamda tamam o istemiosa ben hiç istemem diyor ağlıyarak odadan çıkıo mesela

Maddi olarak babam ve amcam bakıyor ev kirası vs derdi yok babmın evi vardı orda yaşıyorlar...

Kötü o zaman ya. Halan ilk önce kendisine yetemiyor ki çocuklara yetsin.
Çok destek olmanız lazım. Yoksa diğer küçükle iletişimi de bozulur. Şimdi yanına alması doğru değil ama annesine de ihtiyacı var.
Ne kadar oldu ayrılalı?

3 yıl oldu...
Halama iş buldum çalışsın diye 2gün gitti ben çalışamam şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip durdu..

3 yıl oldu...
Halama iş buldum çalışsın diye 2gün gitti ben çalışamam şuram ağrıyor buram ağrıyor diyip durdu..
baya da olmuş yani.
Halan da rahat bir insan bence.
Belki eşi de çok kötü biri değildir. Halan da sorunlu geldi bana.
Şimdiye kadar küçük olanla nasıl görüştü peki?

baya da olmuş yani.
Halan da rahat bir insan bence.
Belki eşi de çok kötü biri değildir. Halan da sorunlu geldi bana.
Şimdiye kadar küçük olanla nasıl görüştü peki?
Telefonla görüşüyor hep
Halam çook suçlu ama kocasıda şiddet , yoksulluk hepsini halama gösterdi...

Telefonla görüşüyor hep
Halam çook suçlu ama kocasıda şiddet , yoksulluk hepsini halama gösterdi...
çok kötü telefon yetmez. Bence önce halanı toplayın. Geç kalamdan çocuklarına kol kanat gersin. Yoksa kendi psikolojisi bozuk bir anne çocuklara yardım edemez. Bakasana büyük kız için bir şey yapamıyor.

Her annede anne olamıyor işte..
Burda annelik içgüdüsüyle arkadaşlar küçük kızı zorla alsın deniliyor o adama çocuk bırakılmaz fln deniliyor ama kimse adam hakkında ayrıntı bilmiyor ki belki iyi bir baba.. anne hakkındada bilmiyoruz ama son yorumlar hiç iç açıcı değil..
Öteki tarafta çocuk dolduruluyor mu belli değil öyle olsa bile annenin yanında hiç mutlu olmaz artık çünkü istemiyor..

Bu anne bana pek çocuk bakıp büyütebilecek durumda gibi gelmedi..
Afedersiniz ama sorumluluk yok birşey yok kaç yaşına gelmiş babası abisi bakıyorlar iş bulunur çalışmaz sızlanır fln..
Böyle mi bakacak çocuklarına.. Bir tanesine bile böyle bakamaz ki.. sorumluluk sıfır annelik sıfır..
Çok zalimce gelebilir belki bazılarına ama psikolojisi bozuk bir kadının yanında büyüyüp büyük kızınında psikolojisi alt üst olmaktansa o da babaya gitsin derim ben...

Siz babayı tanımadan nasıl böyle yorum yazıyorsunuz
Benim halam çocukları için yıllarca dayak yedi sustu
Haftada 5-10 lira ile çocuklarına baktı ve şuan ruhu çöküntü yaşıyor
O adam adam olaydı da halamı ortada bırakmayıp alıp ceketini çıksaydı
Halam ağır bunalım yaşıyor 16 yıllık evli kaldı bu adamla

halanın kocası olacak kişi kaldırım mühendisiymiş.

boşansın
velayetleride alsın
bir anne ne olursa olsun asla evladından vazgeçmemeli
bak çocuk 8 yaşında ama kinlenmiş anneye

Ben kocalıktan bahsetmiyorum babalıktan bahsediyorumm..
İyi bir koca olamamış olabilir ama kızlarına iyi bakamaz anlamına gelmiyor bu...
Babasız yaşamış ve babasını zerre umursamayan birisi olarak babanın tarafını tutup kızların babasının yanında yaşaması daha sağlıklı diyebiliyorsam demekki annede var bir sorun..
Benim annem çöküntü yaşamadı mı sanki ama hiç bir zaman sorumluluklarını unutmadı çalıştı çabaladı iş beğenmemezlik yapmadı çünkü bakması, gelecek sağlaması gereken bir kızı vardı yani ben..
Sizin halanızda ben bu sorumluluğu göremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…