Halamın dramı...

Pazardan domates mi aliyormus pardon da. Bir avulatla gorusun detaylica. Cocuklarin 2sini birden almak gibi bir durumu olamaz.
Değeri yok ki çocukların.. Burdaki kız para istedi15 tl yatırmıs onuda biz çekmedik geri almış parayı... Düşünün yani...

Değeri yok ki çocukların.. Burdaki kız para istedi15 tl yatırmıs onuda biz çekmedik geri almış parayı... Düşünün yani...
E tamam iste kim bilir kucuk kiza nasil muamele yapiliyor orda. Bir annenin buna goz yumabilmesini anlayamiyorum.kendi kacip kurtulmus ama o yavru icin cabalamiyor ugrasmiyor. 3 koca sene gecmis. Bir insan ufacik bir ihtimal dahi olsa elinden geleni yapar cocugu icin. Hala bosanma davasi acmaktan korkuyormus. Boyle bir mantigi aklim almiyor

Allah yardımcısı olsun halanızın.. Umarım diğer yavrusuna da kavusur halanız kotu ınsanlardan da kurtulur

Evlat bu.. Bır de kız cocugu

Küçük kız annesini istemiyor belliki..
Getirseniz ne olacak asla mutlu olmaz sizin yanınızda...
Annesiz babasız kalmak çok zor ama çocuğun tercihi ve nerede daha mutlu olacağı çok önemli..
Annesi vazgeçsin demiyorum asla gitsin görsün kızını vakit geçirsin internette kamerada görüşsünler arasın konuşsunlar kızını sevdiğini belli etsinn her şekilde..
Kızı annesine muhtaç olabilir yanımda niye yok diye özleyip isyanlarda olabilir ama sert tepki gösteriyorsa herşeye rağmen sizi istemiyor demektir zorla alıp getiremezsiniz..
Bende babasız büyüdüm yokluğunu hissediyor insan ama aynen halanızn kızı gibi bende karşı tarafı görmek istemezdim ve beni alıp götürselerdi ben sinir krizleri geçirir kendimi paralardım asla karşı tarafı istemedim...
Zorla güzellik olmuyor.

oyle bir babanın yanında kalmaya devam ederse asıl psikolojisi altüst olur boyle bir vebale girmesin halanız bir anne olarak..

Haklısınız belki ama halama hiç şans vermediki..
Hani keşke halam onuda alsaydı yanına..

oyle bir babanın yanında kalmaya devam ederse asıl psikolojisi altüst olur boyle bir vebale girmesin halanız bir anne olarak..
Babasıyla çok mutlu olduğunu söylüyor halamla asla konuşmam bile istemiyor Ablası saatlerce yalvarıyor o şekil ikna oluyor

Babasıyla çok mutlu olduğunu söylüyor halamla asla konuşmam bile istemiyor Ablası saatlerce yalvarıyor o şekil ikna oluyor
daha cok kücük kolayca beyni yıkanabilir ve enişteniz bundan istifade ediyor sanırım bence küçücük bir çocugun söylediklerine pekte aldırış etmeyin

Haklısınız belki ama halama hiç şans vermediki..
Hani keşke halam onuda alsaydı yanına..

Bilemiyorum çok hassas bir konu..
Para örneğini vermişsiniz ama orda küçük kıza nasıl bakılıyor emin olamazsınız..
Belkide iyi babalık ediyor yani ''o babaya kız bırakılmamalı'' derken adamın kötü babalık ettiğinden emin misiniz.

Benim babam(söylerken bile iğreniyorum) gönderdiği parayı annem harcicakta bana vermicek diye para hiç göndermedi yıllarca..
Bu adamların kafası nasıl çalışıyor belli değil kızının rızkını yiyecek anne gidip okullarda üniversitelerde okutmazdı zaten ama erkekte kafa basmayınca böyle oluyor..

Bu kızlarında babası belki bu kafadadır ama yanındaki kızına iyi bakıyordur belkide babaannesi güzel ilgileniyordur belki...
Kızı çekip alsanız ordan zorla size düşman kesilir babası bin kat kıymete biner beni babamdan ayırdılar diye...
Bir anne için zordur Allah kimseye yaşatmasın inşAllah küçük kızın en azından iyi bakıldığına güzel bir çocukluk geçirdiğine annesi eminse babadan ayırmasın gidip kızıyla kendi görüşsün konuşsun irtibatı kesmesin yani kesinlikle ilgilensin hep..
Ama ayırmaya kalkarsa babadan sonuç çok kötü olabilir.

çocuklar büyük neyin ne olduğunu anlıyacak yaştalar mahkeme çocukların kimde kalıcagına karar versede bazen çocuklara soruyorlar anneniz mi babanız mı diye çocukların seçimine kalıyor artık eger öyle bir durum olursa çocukların üzerine gitmemek gerek heleki kız olan anneyiistemiyor sizalıcak dersiniz baba vermem der arada çocuklar kalır onlarını kazanıcagız derkken iyiden uzaklaştıra bilirsiniz o yüzden daha sakin olmalı dikkatli adım atmalısınız

Küçük kızı mahkeme yoluyla yada zorla alsın.. Seneler boyunca anneden nefret edecek, sonuçta sözde anneyi cezalandırmak için o kızın beyni intihar bombacısı gibi yıkandı ve ne derlerse robot gibi ona inanıyor.. Ama bilmiolarki kendi elleriyle kuzun geleceğini mahvediolar.. Halan alsın, kızın psikolojisi düzelesiyede dr yardımı alsın.. Hep beraber atlatırsınız inşallah

O kiz Babasinin yaninda kalirsa yazik , birdaba ne anneyle nede kardesiyle bagi olucak...

Babasinin etkisinde kalicak.
Halanin yerinde olsam kizimi orda onlarin yaninda birakmazdim , yasi daha kucuk ve gec kalmis sayilmaz...

bi cocuga anneden daha iyi kimse bakamaz alsin cocugunu hem daha 8 yasindaymis belli ki dolurmuslar cocugunu annesini hor gordurmusler seni sevmiyor sevse ablani aldigi gibi senide alirdi gotururdu gibilerinden birakmayin o cocugu o insanlara

Büyük kızla başa çıkamıyorm onla nasıl çıkıcam diye kara kara düşünüyor halam ilk önce kendisini tedavi ettirmeli bunu ona diyince bana küsüyor.. Ama hiç sağlıklı değil..

Amin inşallah... Durum suan çok karışık çok..

çocuğun ne istediği de önemli bu aşamada.
Ben kardeşlerin birlikte büyümesi taraftarıyım ama büyük olan sorunlu sanırım.
Halan ne durumda şimdi? Nasıl geçiniyor? Nafaka falan almıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…