Pazardan domates mi aliyormus pardon da. Bir avulatla gorusun detaylica. Cocuklarin 2sini birden almak gibi bir durumu olamaz.Boşanırsa öbür çocuğuda alıcam diyip duruyor... Halam korkuyor baya..
Değeri yok ki çocukların.. Burdaki kız para istedi15 tl yatırmıs onuda biz çekmedik geri almış parayı... Düşünün yani...Pazardan domates mi aliyormus pardon da. Bir avulatla gorusun detaylica. Cocuklarin 2sini birden almak gibi bir durumu olamaz.
E tamam iste kim bilir kucuk kiza nasil muamele yapiliyor orda. Bir annenin buna goz yumabilmesini anlayamiyorum.kendi kacip kurtulmus ama o yavru icin cabalamiyor ugrasmiyor. 3 koca sene gecmis. Bir insan ufacik bir ihtimal dahi olsa elinden geleni yapar cocugu icin. Hala bosanma davasi acmaktan korkuyormus. Boyle bir mantigi aklim almiyorDeğeri yok ki çocukların.. Burdaki kız para istedi15 tl yatırmıs onuda biz çekmedik geri almış parayı... Düşünün yani...
Küçük kız annesini istemiyor belliki..
Getirseniz ne olacak asla mutlu olmaz sizin yanınızda...
Annesiz babasız kalmak çok zor ama çocuğun tercihi ve nerede daha mutlu olacağı çok önemli..
Annesi vazgeçsin demiyorum asla gitsin görsün kızını vakit geçirsin internette kamerada görüşsünler arasın konuşsunlar kızını sevdiğini belli etsinn her şekilde..
Kızı annesine muhtaç olabilir yanımda niye yok diye özleyip isyanlarda olabilir ama sert tepki gösteriyorsa herşeye rağmen sizi istemiyor demektir zorla alıp getiremezsiniz..
Bende babasız büyüdüm yokluğunu hissediyor insan ama aynen halanızn kızı gibi bende karşı tarafı görmek istemezdim ve beni alıp götürselerdi ben sinir krizleri geçirir kendimi paralardım asla karşı tarafı istemedim...
Zorla güzellik olmuyor.
Babasıyla çok mutlu olduğunu söylüyor halamla asla konuşmam bile istemiyor Ablası saatlerce yalvarıyor o şekil ikna oluyoroyle bir babanın yanında kalmaya devam ederse asıl psikolojisi altüst olur boyle bir vebale girmesin halanız bir anne olarak..
daha cok kücük kolayca beyni yıkanabilir ve enişteniz bundan istifade ediyor sanırım bence küçücük bir çocugun söylediklerine pekte aldırış etmeyinBabasıyla çok mutlu olduğunu söylüyor halamla asla konuşmam bile istemiyor Ablası saatlerce yalvarıyor o şekil ikna oluyor
Haklısınız belki ama halama hiç şans vermediki..
Hani keşke halam onuda alsaydı yanına..
bi cocuga anneden daha iyi kimse bakamaz alsin cocugunu hem daha 8 yasindaymis belli ki dolurmuslar cocugunu annesini hor gordurmusler seni sevmiyor sevse ablani aldigi gibi senide alirdi gotururdu gibilerinden birakmayin o cocugu o insanlaraBu konuyu açıp açmamayı çok düşündüm ama dün akşam halamı aradım çok çıkmaZdaydı ... LÜTFEN YORUM YAPARKEN İNSAFLI OLUN!!!!
Halam 3 yıldır eniştemden ayrı yaşıyor ama boşanmadılar . Bu eniştem olacak pislik tam bir sebatsız. Sürekli iş açıp açıp kapatıp dünya borç yaptı.. Halam inanılmaz grurlu bir kadındı.. Haftada 10 lira ile 2çocuk büyüttü ... Kimseye gık bile demeden. Hep mutsuz oldu evleneceği gün bile beni vermeyin diye ağlamış. Ama dedem çocuk mühendis tahsilli diye vermiş. Halam bir gece bizi aradı kendisi istanbul dısında ( nereli olduğunu söylemek istemiyorum) babama yetişin kocam öldürecek dedi babam yetişemeyeceği için hemen bir akrabamızı aradı aldırttı onu evınden gizlice 2kızı var birini yanına almış öbürünü kocası evden giderken götürmüş.. Halam resmen kaçtı yani.. Bize getirdi babam ona burada bir hayat kurduk evi va herşeyini babam verdi ona dayadı döşedi , aylıkta alıyor..
Ama 3yıldır kızını görmek için hiç bişey yapamıyor üstelik o pislik halamın üstüne birsürü borc yapmıs.. Kızını aradık geçen akşam benim sizinle işim yok aramayın dedi üstelik daha 8yaşında.. Büyük olanıda 14 .. Büyüğü pisikolojik olarak bitmiş durumda eve sokamıyoruz. Eniştemde küçüğü asla alamazsın annem senden iyi bakıyor falan demiş
Şimdi sorum şu ki sizce küçük kızı alıp getirsek daha mı iyi olur? Yoksa onu daha mı kötü etkilemiş oluruz?
Büyük kızla başa çıkamıyorm onla nasıl çıkıcam diye kara kara düşünüyor halam ilk önce kendisini tedavi ettirmeli bunu ona diyince bana küsüyor.. Ama hiç sağlıklı değil..çocuklar büyük neyin ne olduğunu anlıyacak yaştalar mahkeme çocukların kimde kalıcagına karar versede bazen çocuklara soruyorlar anneniz mi babanız mı diye çocukların seçimine kalıyor artık eger öyle bir durum olursa çocukların üzerine gitmemek gerek heleki kız olan anneyiistemiyor sizalıcak dersiniz baba vermem der arada çocuklar kalır onlarını kazanıcagız derkken iyiden uzaklaştıra bilirsiniz o yüzden daha sakin olmalı dikkatli adım atmalısınız
Amin inşallah... Durum suan çok karışık çok..Küçük kızı mahkeme yoluyla yada zorla alsın.. Seneler boyunca anneden nefret edecek, sonuçta sözde anneyi cezalandırmak için o kızın beyni intihar bombacısı gibi yıkandı ve ne derlerse robot gibi ona inanıyor.. Ama bilmiolarki kendi elleriyle kuzun geleceğini mahvediolar.. Halan alsın, kızın psikolojisi düzelesiyede dr yardımı alsın.. Hep beraber atlatırsınız inşallah
Allahtan 2tane yapmışlar...sorunlu ilişki varken çocuk yapanları AN-LA-MI-YO-RUM!
çocuğun ne istediği de önemli bu aşamada.Bu konuyu açıp açmamayı çok düşündüm ama dün akşam halamı aradım çok çıkmaZdaydı ... LÜTFEN YORUM YAPARKEN İNSAFLI OLUN!!!!
Halam 3 yıldır eniştemden ayrı yaşıyor ama boşanmadılar . Bu eniştem olacak pislik tam bir sebatsız. Sürekli iş açıp açıp kapatıp dünya borç yaptı.. Halam inanılmaz grurlu bir kadındı.. Haftada 10 lira ile 2çocuk büyüttü ... Kimseye gık bile demeden. Hep mutsuz oldu evleneceği gün bile beni vermeyin diye ağlamış. Ama dedem çocuk mühendis tahsilli diye vermiş. Halam bir gece bizi aradı kendisi istanbul dısında ( nereli olduğunu söylemek istemiyorum) babama yetişin kocam öldürecek dedi babam yetişemeyeceği için hemen bir akrabamızı aradı aldırttı onu evınden gizlice 2kızı var birini yanına almış öbürünü kocası evden giderken götürmüş.. Halam resmen kaçtı yani.. Bize getirdi babam ona burada bir hayat kurduk evi va herşeyini babam verdi ona dayadı döşedi , aylıkta alıyor..
Ama 3yıldır kızını görmek için hiç bişey yapamıyor üstelik o pislik halamın üstüne birsürü borc yapmıs.. Kızını aradık geçen akşam benim sizinle işim yok aramayın dedi üstelik daha 8yaşında.. Büyük olanıda 14 .. Büyüğü pisikolojik olarak bitmiş durumda eve sokamıyoruz. Eniştemde küçüğü asla alamazsın annem senden iyi bakıyor falan demiş
Şimdi sorum şu ki sizce küçük kızı alıp getirsek daha mı iyi olur? Yoksa onu daha mı kötü etkilemiş oluruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?