- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
- 548
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
Artık biraz değil epey yüzsüzlük yapıyorlar. Bence masraftan kaçmak için bahane üretiyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. Zor durum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırak yatmayı o evde bile durmam yatak odasını tümden yeniletirim. Yıkamak değiştirmek bile bana işlemez. Allahım sabır özel bir yer bu ya.Ben olsam bir daha o odada yatmazdım. Belki de gece karistirdilar nerde ne var diye. Aklima neler neler geldi yani benim bile...2bucuk aydir salonda ne yapiyorsunuz Allah askina. Uyumak.icin onlarin sizin yatak idasina gitmesini mi bekliyorsunuz. Hem sorun birtek yatak odasi da degil. Bunun banyosu var... var da var
oYatak odanizi vermenizi halanizmi istedi? Yoksa sizmi ısrarla orada yatırmak istediniz.bu ne sacmalik? Bana çok enteresan geldi.bu iyilik değil.luzumsuzca bir davranış.nedense size çok kızdım.
Yazmayim diyorum konuyu surekli takip ediyorum ama duramicam halaniz yuzsuzlukte nirvana yapmış. halanizla konuşun artık hala size bi ev tutalım artık tedavinin daha ne kadar süreceği belli değil. Bende yeni evliyim eşimle aram açılmaya başladı deyin önceki konunuzu da okumuştum ta benim canım sıkıldı duruma. kocaniz da söylemez söylemez bianda patlar biseye benzemez ben seninle mi evlendim sulalenle mi diye. anneniz yada babanız da değilmiş. çadırda kalırız diye duygu sömürüsü yapmayı biliyoda evin manzarası mi sorun olmus. begenmiyosa çocukları da gelsinler kendileri bulsunlar evlerini. çocukları da bisi derseler bende yeni evliyim eşimle surekli bu konular yüzünden problem yaşamaktan bıktım deyin.Yatak odasının banyosu vardı halamda temizlik çok önemli nasıl yapsak dddi bnde siz bizim odamızda kalın sorun olmaz dedim 1 hafta için demiştim ama 1 hafta durup gideceklerdi gitmediler
o
Evet hatırladım bu konuyuHanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık
Hanımlar merhaba ..halamın kocası kanser 2.5 aydır bizde kalıyor demiştim daha önce arkadaş evini verecekti evi temizlettim gittiklerinde beğenmediler önü açık değilmiş falan tekrar evime geldiler eşyalı ev aramaya başladık bizde 4-5 ev bulduk gittik hiçbirini beğenmiyorlar Yok önü açık değil Yok manzarası iyi değil Yok 1.kat gibi gerçekten sabrımı taşırdılar artık eve yakın hastane var orda radyoterapi yaptıralım bana gitmesi gelmesi kolay olur diyorum illa başka hastane olsun özel olsun falan yeter dedim içimden artık akrabalıkta bi yere kadar yani ...1 hafta ilaç arası ver ev bulursanız kendiniz bulun ben karışmıyorum yoruldum artık dddim halamın kocası 1 haftada bulamazsak çadır kurup dışarda yatarız diyor (geldikleri günden beri odamda kalıyorlar) gerçekten o kadar fedakarlığımıza nankörlük bu ...bunlar gene ev bulamayacak ve bizde duracaklar gibi halam etkisiz eleman eşim artık gidin desin kötüde olsak bu iş Burda bitsin diyorum ne halleri varsa görsünler artık