Kızlar halamın kızı yanı kuzenımın hareketleri artık benı cileden cıkarttı.Acaba benmi abartıyorum diyorum. Yardımlarınza ihtiycım var. Kuzenim evlendi 15 gun sonra bosandı. suan 3 yıldır ayrı esinden neyse esimle araları iyi olabilir sonucta kuzenım. Herneyse bunun bosanma sürecibde adlıyeyle cok tanıdıgı oldu. Esimede orda iş bulmuş gel. xx beyle görüştüreyim senı işi bagla vs dedi. Aradan 2 ay falan gectı ben esimle ogun tartısmıstım mesajlarını okudum aksam yarın bulusalm gidelim görüşelim vs diye aksam esimle barısmamın ardından birdaha tartıstım neden birlkte gidiyorsunuz diye sonucta bas baska kalmalarına musade asla etmem. Neyse ertesi gun oldu bende gidicem dedm işden izin aldım bende gittim. Ama kuzenım baya bozldu bunu anlamamak imkansızdı yani. Neyse ertesi gun oldu yanı dun telefon alıcaktı almıs. xxxx gelsin benı alsın hattı kırdıralım xxx benı tanıdıgına götürüsn falan diyor. Bende git kendın yaptır vercen 5 lra para dedim. Neden srekli eşimi cagırma gereği duyuyor bilemedm.Aksam kv gittik. Aradı xxx al gel bize dedi oysa öncekı gun ordaydık neymıs göremedim sizi gelin hadi xxx balıkda dedim ne iş, varmıs gelsin film izleyelım diyor. Ben iyice gerildim. Sabahda dukkana gtmiş Canm telefona yardımcı ol diye sabahın 8 inde benmı cok abartıyorum