Halamın kızı !!!!!!!

kusura bakmada ben olsam o kuzenın sacını basını yolarım o ne be 15 gun evlı kalmıs basına vurmus galıba sınırlendım :20:

Eşiniz bence terslesin. Gerekirse azarlasın yüz vermesin. Kuzen bilerek yapıyor bence sana garezi olabilir. İmalardan da anlamıyor. Muhatap olmazsan farkına varır belki. Öylesi insanlardan uzak olacaksın. Allah göstermesin eşinin bir boşluguna denk gelir. Önemsemek lazım böyle olayları. Nicelerinin yuvaları yıkılıyor.

eşin akraban olduğu için tavrını koymaktan çekiniyor olabilir sen konuş tamamen hayatınızdan çıkar yok çağırınca beraber gideriz falan diye düşünme eşinede sürekli ondan bahsedip adamın aklıma iyice sokma onun için eşinle sakın kavga etme huzursuzluk çıkarma umarım en kısa zamanda halanın kızıyla konuşursun

aaa o ne oluyor be? kuzeninle konus esinden uzak dursun , benim akrabalarimdan birinin benim esimle bi isi olsa ilk once beni ariyolar ben esime soyluyorum mesela kuzenimin falanca bi isi var senle diye. ablam dahi olsa ilk beni arar . senin kuzenin hic iyi niyyetli degil bence sen ona belli et bu durumdan hoslanmadigini gerekirse acikca soyle ya da sen iyisi onun sacini basini yol:22::22::22::47::47::47:

Eşiniz balıktan sizinle ilgilenemiyor ama hala kızınıza vakit bulabiliyor mu? Bu arada Konya olayının sonucu ne oldu? En ufak birşeyde boşanmak isteyen bir eşiniz var temkinli olun derim.

Eşiniz balıktan sizinle ilgilenemiyor ama hala kızınıza vakit bulabiliyor mu? Bu arada Konya olayının sonucu ne oldu? En ufak birşeyde boşanmak isteyen bir eşiniz var temkinli olun derim.

Konya olayının sonu birgun sende aynısını yasarsın bende sana aynısını yaparım o zaman anlarsın dedim. Konu öyle kapandı. Kızlar cumartesi gunu gittim eşime senb evde otur dedm. Resmim vardı onlarda düğün resmım onu alcaktım. Aradı benı oturun gelıcem smdi diye. Bende esim evde bekleyemem dedim. Ha o yoksa tamam git dedi. Son noktası o oldu. Dun babam geldi anlattım hepsini dunde aradı gel diye işim var gelemem dedm ben gelyım dedi olmaz aksam esime güzel bi yemek hazırlıcam bu gece bizim dedm kapattım. Umarım artık anlamıstır bazı seyleri

Konya olayının sonu birgun sende aynısını yasarsın bende sana aynısını yaparım o zaman anlarsın dedim. Konu öyle kapandı. Kızlar cumartesi gunu gittim eşime senb evde otur dedm. Resmim vardı onlarda düğün resmım onu alcaktım. Aradı benı oturun gelıcem smdi diye. Bende esim evde bekleyemem dedim. Ha o yoksa tamam git dedi. Son noktası o oldu. Dun babam geldi anlattım hepsini dunde aradı gel diye işim var gelemem dedm ben gelyım dedi olmaz aksam esime güzel bi yemek hazırlıcam bu gece bizim dedm kapattım. Umarım artık anlamıstır bazı seyleri
Sen bu kadıı güzelce benzetmedigin sürece hep böyle devam edicektir :) Valla ben nişanlıma şimdiden söyledim böyle böyle olaylar okuyorum senn veya benim tarafımdan konu komşu dahil görürsem hissedersem böyle bişeyi haberin bile olmaz kenara çeker agznı burnunu dagıtırım dedim . Bu işler böyle çözülür malesef :) akraba olmuş olması ayy canım niye böyle yapıosun dememi gerektirmez o yüzden onun desturunu ver kocanada belli etme bişeyi

Back
X