- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
Sevgili kk üyeleri genelde pek konu açmam ama buna çok icim sıkıldı babam 4 kardeş 3 oğlan 1 kız halamla aramda 5 6 yaş var arkadaş gibiyiz fakat söyleki bundan yaklaşık 30 yil önce dedim vefat etmiş ve babam babanem dedemin köydeki tarlalarını satıp yaşadığımız şehirden küçük bir arsa almışlar zor şartlarla babam en büyük oğlan onlara bakmış sahip çıkmış bir nevi babalık yapmış hepsini tek tek evlendirip düğün borçlarını ödemiş artı ekstra yardımlarda bulunmuş şu 3 kardeş 3 katlı ev birer dairede oturuyor halam eşinden boşandı yanimizda kalıyordu bir tane kizi var sonra kendi rızasıyla kiraya çıktı şimdi babanemle tutturmuşlar yetim hakkı diye babam ve amcalarimdan para istiyorlar neymiş 3 kardeş toplanıp halama para vericeklermis babam benim şu an durumum yok ben kiraya cikayim o gelsin diyor halam kabul etmiyor ve bu durum evde huzursuzluğa yol açıyor biz de 4 kardeşiz abimle o kadar bunaldikki ikimizde babamla annemi yanımıza almak istiyoruz babam gelmiyor babanem ona bile laf yapıyor adam 30 yil emek vermiş ailesine simdi hiç birşey yapmamış gibi yargılanıyor çok uzuluyorum