halamin oğlu ve ben

Nisa suresi 23. Okuyun. Ben demiyorum kuzenle evlenmek caizdir diye, Allah'in ayeti diyor.
Karsilastirdiginiz seyler cok komik, Hz. Aise'nin yasinin 6 yasinda olmadigini bir cok kaynak gösteriyor artik, arastirin bunlari dilerseniz kaynakta gönderebilirim size. Olaylari saptirmayin. Kimse birsey uydurmuyor, Allah'in ayet'i var, beyin jimnastigi dediginiz sey ancak okumakla olur, bence siz bu konuda hic birsey bilmiyorsunuz, size ters geldigi icin körü körüne asil siz yorum yapiyorsunuz.

6 diyen de var 12 diyen de var ama 13 diyen yok .Bu durumda siz kızınızı 12 yaşında iken dedesi yaşında adama verirmişdiniz .Allah aşkına söyleyin .

bence bizim insanlarimiz kendini gostermeye calismasindanbaaka birsy yok burda kimse kimseye acaba ne demek istiyor demiyor herseyi bildiginin zaneden cahillerle konusmamak gerek bence

Konu dini içerikli yorumlar sebebiyle kapatılmıştır, kaçıncı ikazımız, site kurallarını okumuyorsunuz, bölüm kurallarını da.
Dini konu ve içerikler yasaktır.

Bundan sonra topiklerde dini içerikli yorum yapanlara konu dışı yorum uyarısı yapılacak, bu uyarılar sonrası yine dinsizlikle suçlanacağımız aşikar, kalbimizi yarıp görüyorlar ya biliyorlar imanımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…