Halamla kavga

Kuzenimin hatırı olmasa ben bu tepki karşısında düğüne bile gitmem. Sonuç olarak önemli bir sınavdan bahsediyorsun. Belki de senin geleceğini etkileyecek. Kızına kına yakılırken gördün diye sana ekstra puan vermeyecekler sınavda. Yine sen gideceksen düğüne git, bir şey söylerse de cevabını yapıştır.

Düğüne de gitme

Halanızın ilk defa cocugu evleniyorsa dugun stresinde olabilir. Kimse gelmeyecek sanıyordur.
Sahsen benim halamin kizida iki ay once evlendi. Ama halan beni dugunden 4 ay once aramaya basladı gelicekmisin diye. Hala niye boylesin gelmeye caliscam dedikce gel gel gel buna gelmiyceksen ne zaman geliceksin derdi. Ustelik ben yeni dogum yapmisim 2 aylik bebegimle pekte gitmek istemiyordum. Tamda eşim askere gitcek vs aciklamada yapiyordum. Ama heves iste sen yeter ki gel ben herseyi yaparim gerekirse bebege bakici tutarim o evde bakar bile dedi dusun.

Sizin halanızda boyle bir psikolojiye girmis olabilir canım.
Ben olsam giderdim. Sonucta insanin kınası dugunu 1 defa oluyor. Ve gercekten sevdiklerini akrabalarını gormek istiyor.

Yakınlık derecesine bağlı

Ay samimi degilseniz hersey başka tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…