Iyi geceler kızlar ben 10 Aydır nişanlıyım Ve nisanlimla nişanlanmadan 2 YILDA flört donemimiz oldu. 10 Aydır hiçbir hazırlık yapmadı nisanlim evlilikle alakali Aksam nisanlimla konuştuk halasi gelmiş istanbuldan dün kızını düğün suz dernek siz kuru bir nikâh la evlendirmiş nisanlima da demişki al bir yatak odası kıyın nikahı olsun bitsin benim kızım öğretmen ben hiçbişey istemedim huzurlu olsun yeter demiş. Nisanlimda bunu benim gözüme sokuyor.bende dedimki varsa Halanin başka kızı sana versin masrafsız yapın düğününüzü bedavaya gelmiş olur dedim iyimi ettim kötümu ettim bilmiyorum bi akıl verin haksızmiyim yeterince sabir gösterip beklemisim zaten benimde hayallerim var ama öle pahali hayaller değil.napim siz söyleyin(((
Iyi geceler kızlar ben 10 Aydır nişanlıyım Ve nisanlimla nişanlanmadan 2 YILDA flört donemimiz oldu. 10 Aydır hiçbir hazırlık yapmadı nisanlim evlilikle alakali Aksam nisanlimla konuştuk halasi gelmiş istanbuldan dün kızını düğün suz dernek siz kuru bir nikâh la evlendirmiş nisanlima da demişki al bir yatak odası kıyın nikahı olsun bitsin benim kızım öğretmen ben hiçbişey istemedim huzurlu olsun yeter demiş. Nisanlimda bunu benim gözüme sokuyor.bende dedimki varsa Halanin başka kızı sana versin masrafsız yapın düğününüzü bedavaya gelmiş olur dedim iyimi ettim kötümu ettim bilmiyorum bi akıl verin haksızmiyim yeterince sabir gösterip beklemisim zaten benimde hayallerim var ama öle pahali hayaller değil.napim siz söyleyin(((
Bence çok yerinde bir cevap vermişsiniz haha
Halası kendi kızı düğünsüz derneksiz evlendi diye bozuntuya vermemeye çalışıyor galiba
Ya bide benim babam yok annem kendi imkanlarıyla çok çok güzel hazırlıklar yaptı bana Çeyiz olarak onun ailesi ona destek olmuyo ama bir o kararda kıymetlidirler. Millet zaten sorup duruyo ne zaman düğün diye ben herkesin lafını kaldırıp sabır gösterim bekliyom
Oda bana bunları söylüyo çok zoruma gitti ya
Kusura bakmayın düşüncemi söylicem bence kötü etmişsiniz yani nişanlınızında kendine göre masrafı vardır illa şaşalı düğün olunca noluyoki milletin gözüne sokunca sonuçta gelinliğini giyceksin nikahını kıycaksın sade bi nikah törenide olur illa düğün şart değilki bu zamanda zaten düğün yapmak çok zor belki nişanlının sana söylemediği sıkıntılarıda vardır ayrıca evlilik yoluna adım atmışsınız zaten çok harcama yapmamanız gerekiyo tamam evlilik sadece bikere olur ama sadenikah töreniylede olur önemli olan gerçekten huzurdur düğün olmayınca evlenmiş sayılmıyomusunuz yani bana kalırsa nişanlının gönlünü al :)
Çok güzel soyluyosun arkadaşım ama şunu da belirteyim doğuda yaşıyoruz biz bizde sade nikah davulsuz zurnasiz dullar evlenir. Oda bunu çok iyi biliyor ablası evlenirken enistesinin ailesi böle bi talepte bulunmuslardi kıyamet kopmistu.ablasina yapılmasını istemediği şeyi neden benim aileme yasatiyoki zaten bekliyorum.bizde uzun süre nişanlı kalmak ayıptır ancak amcaoglu nu bekler nişanlı olarak ben herkesi karşıma almisken bana bunu demesi dogrumu
Erkek arkadaşınızın yaptığı çok yanlış, sizi başka biriyle kıyaslaması. Ama şöyle de bir durum var, benim çevremdeki bir çok insan artık evlendirme dairelerinde evleniyorlar ve ardından ufak çaplı bir kokteyl yapıyorlar genelde, maddi durumları daha büyüğüne elverenler var ama artık orta halli ailelerin bile düğün/derken yapması çok zorlaştı. Maddi durumunuzu bilemem ama desteksiz bir şekilde çok şahşahlı şeyler istemenin içinde bulunduğumuz ekonomik durumda çok anlayışlı bir davranış olduğunu düşünmüyorum.
Bir kac yorumu okudumda, cok iyi yapmissin agzina lafi yapistirmissin filan demisler.Bence hakli konumunda haksiz
duruma dusmussun.
Sen bu adamla omur boyu yasayacaksin evlenirsen, bu tarz laflar unutulur belki ama iz yapar.
Biz bayanlar kizdigimizda bir bes dakika susup dusunmemiz lazim bence. Bence nisanlina tatli dille
dugun hayallerini anlatsaydin daha iyi olurdu. Bunda haksizsin demiyorum, insan bir kez dugun yapiyor eminim
seninde hayalindir guzel bir dugunle evlenmek. Kuru bir nikah istemeyebilirsin, bende olsam bende istemezdim
ama guzel bir dille anlat bence arkadasim, nisanlini kizdirip eline ne gececek.
Ama adetlerinizi başta yazmamışsınız bizde ona göre yorum yapıyoruz baştan yazsanız sizde o zaman takibi kendi ablasına yapılması istemediği şeyi sizede yapmaması lazım bilmiyodum onu
Size katılıyorum erkek arkadaş sözlü nişanlı tartışmalarında bu tür şeylerin denmemesi lazım iz bırakabilir veya onunda ağrına gider gitmiştir sanıyorum zaten
Ağzımdan biranda çıkiverdi işte ama çok kötü oldum kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bole hayal etmemiştim
Ağzımdan biranda çıkiverdi işte ama çok kötü oldum kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bole hayal etmemiştim
İnaninki benimde maddi gücüm pek iyi değil bende mağaza da tezgahlarım öle çok masraflı bi düğün istemiyor um zaten kalite eşyada istemiyorum ben çok zor bi çocukluk geçirdim çocukluğumu yaşamadım desem yerinde olur hiçbişey istediğim gibi olmadı bari düğünüm istediğim gibi olsun çok şeymi istiyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?