- 4 Şubat 2016
- 559
- 486
- 33
- 36
Teyzem olsa belki onu da çok severdim fakat benim 3 tane halam var 1 tanesini çok severim.Teyzeniz olamamasindandir ama yani kime sorsam teyze der
Teyzeyim. İki yeğenim var dünyalar tatlısı ve ikisine de resmen tapıyorum. Onlar da bana. Sanma ki yaşları küçük falan.İkisi de evlenmek üzere. Onlara da sorsan hala mı teyze mi diye teyze derler eminim çünkü diyorlar zaten:) Erkek kardeşimin çocuğu olursa hala da olurum Allahın izniyle. Beni teyzeleri kadar severler mi bilmiyorum ama ben onlara ablamın çocuklarına yaklaştığım gibi yaklaşmaya çalışırım. Burada sorun şu, halalar genelde görümceliklerinden dolayı herhalde annelere çok sıcak olmuyorlar. E malum çocuk dediğin de analı kuzu kınalı kuzu. Anneleriyle halaları arasındaki çekişme neden oluyor sanırım buna. Bazıları hala hem anne yarısıdır hem baba yarısı dese de pratikte ne yazık ki öyle olmuyor. Şuna eminim ki eğer yeğenlerine ön yargısız yaklaşırsan, annelerini kardeşin gibi seversen yeğenlerin de sana tapar.Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Valla ben teyzeleriminde hepsini sevmem hangisi bana iyiyse bende ona oylrBilmem ki hep şu algı vardir teyze kandan hala kapıdan
Bir hala bağırma yegenime senin de karneni biliriz dese olay olur aslında. Anne haklari vs konuşulur tavır koy denilir.Halamı severim. Ama teyzelerim kadar asla değil.
Ama bunun nedeni halalar. Halalar genelde akıl veren öğüt veren olurken teyzeler daha candan olan, sır saklayan, yaramazlık yapan, anneye karşı koruyan falan oluyor.
Benim hamburger gibi ıvır zıvır yemem yasaktı mesela halam annemden çekinir bu konuya saygı duyardı. Ama teyzelerim ilk fırsatta kaçamağa götürürdü
Yada halam doğumgünümü hatırlamazken teyzem bir ay önceden ne istersin derdi. Hep de istediğim pahalı bir şey alırdı.
yada karnemde kırık olduğunda ne bağırıyorsun çocuğa senin de karneni biliriz diyebilirdi
Aslında daha sıcak daha candan daha korumacı ama daha eğlenceli bir ilişki kurarsanız sevilirsiniz.
Ben halayım ve yeğenim teyzesinden çok beni sever bende gelir kalır ve daha den 7 yaşında. Annesine yalvarır halam da kalayım diye. Bence bunu pek dert etmw sen ne kadar iyi ve yakın davranırsan öyle yakınlık görürsünBu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?