Halasını teyzesinden çok seven yok mu?

ben bu yaşıma kadar anne olma hayali kurmadım hala olma hayali kurdum. Çünkü halamdan hiç birşey görmedim ama teyzelerimi severim. Ama bende çok sevilen bir hala olacağım inşallah,gerçi daha çok var :)

4 tane teyzem var hiçbiri ile dediginiz samimiyetim yok... Bir halam var onunla da yok... O dediginiz samimiyet eskidenmis sanki ben ne kendimde ne arkadaşlarımda görmedim öyle birşey. Ha belki evler yakın olur o zaman olusabilir. Fakat günümüzde cogu insanın evi akrabalarına uzak. Hele okumuş gitmişsen.. tek cocugum; bu yüzden teyzesi olmucak bebegimin halası olacak. Tabiki sevecek sevilecek fakat canciger olacaklarını sanmam.
Çünkü devir değişti. Artık çocuklar çok bireysel

Sizin nasıl bir hala olacagınıza baglı.
Halalarim bize çok soguk davranırlar o yüzden sevmem. Teyzelerim cana çok yakın ve sevecen oldukları için hadi gelde sevme bu teyzeyi

allah başka dert vermesin.

ben teyzeyim ama benden daha iyi halalık yapan vardır. kişiye göre değişir bu.

Teyzeniz olamamasindandir ama yani kime sorsam teyze der
Teyzem olsa belki onu da çok severdim fakat benim 3 tane halam var 1 tanesini çok severim.
Beraber alışverişe gideriz ederiz dışardan gören annem sanıyor bazen. bence adının teyze/hala bişey ifade etmez kişilik önemli. karşılıklı sevgi önemli.

Teyzeyim. İki yeğenim var dünyalar tatlısı ve ikisine de resmen tapıyorum. Onlar da bana. Sanma ki yaşları küçük falan.İkisi de evlenmek üzere. Onlara da sorsan hala mı teyze mi diye teyze derler eminim çünkü diyorlar zaten:) Erkek kardeşimin çocuğu olursa hala da olurum Allahın izniyle. Beni teyzeleri kadar severler mi bilmiyorum ama ben onlara ablamın çocuklarına yaklaştığım gibi yaklaşmaya çalışırım. Burada sorun şu, halalar genelde görümceliklerinden dolayı herhalde annelere çok sıcak olmuyorlar. E malum çocuk dediğin de analı kuzu kınalı kuzu. Anneleriyle halaları arasındaki çekişme neden oluyor sanırım buna. Bazıları hala hem anne yarısıdır hem baba yarısı dese de pratikte ne yazık ki öyle olmuyor. Şuna eminim ki eğer yeğenlerine ön yargısız yaklaşırsan, annelerini kardeşin gibi seversen yeğenlerin de sana tapar.

var ben, ama benim teyzem yok.. diğer taraftan ben teyzeyim ve yeğenime halanı mı seviyorsun beni mi diye sorduğumda (evet iğrencim ) koşup boynuma sarılıyor, halasıyla arası hiç yok.. sanırım kardeş çocuğu olması, gelin çocuğu olmasından iyi diye düşünüp kız kardeş çocuklarına daha ilgili davranıyoruz.. teyze o yüzden çok seviliyor..

Halamla yılbaşı ve bayramlarda telefonlaşırız, doğumgünümü unutmaz veya karıştırmazsa arar, onun aramadığı yıl ben de onu aramam şeklinde bir ilişkimiz vardır. Sene içinde arada telefonla konuşursak veya bir araya gelirsek de samimi, gülüş cümbüş bir ortam olur ama o kadar. Herhangi bir sıkıntımız veya anlaşmazlığımız yok ama sadece fiziken yan yanaysak iletişimimiz vardır yani.
Benim olduğum şehre gelip haber vermezler, bir hafta kalır dönerler ben facebooktan falan görürüm.

Teyzem yok ama dayım benim için çok farklıdır. Şehirdışında çalışırken haftasonu ailesinin yanına geldiğinde mutlaka arar bir akşam hep beraber çıkmak isterdi, geçen gün yine aradı "sen niye bize kahvaltıya gelmiyorsun" diye laf etti

Annem de hala ama kuzenimle bağları çok ayrıdır mesela. Kuzenim de halasını pek sevdiğini yazardı üye olsaydı.

Valla çoğu hala kardeşimin çocuğu değil de gelinin çocuğu gözü ile bakıp uzak oluyorlar.. teyzeler damadin çocuğu demiyor pek kizlardesimin çocuğu anne yarisiyim diyorlar.. o yüzden genelde teyze daha yakindir yegenine.. benim sahit olduğum böyle..

Yegenini hala ya da teyze farketmez seven her türlü iyi iliski de olur.. 3 halasi var kızımın zerre düşkün değiller.. ama gorumcemin kızı var ona deli olurlar..

Çocuklar hemen farkediyorlar kimin ne hissettiğini..

Valla herbirinin yeri bende ayrıdır.Teyzelerimlede samimiyim halalarımlada.Bu kişiye bağlı 2 Teyzem var . Biriyle daha cana yakınız.Halam da 4 tane ve sadece içlerinden birtanesiyle bahsettiğiniz samimiyetteyim.
Hala/teyze ayrımıyla değil , kişiyle alakalı bir durum

benim de tek bir erkek kardeşim var Allah izin verirse hala olacağım o evlenince. ben de bunu dert ediyordum ama durup düşününce saçma geldi. bir tane halası olacak teyzeleri olursa da hepsine bedel olacak çok pis sevicem çünkü ufaklığı:)

Bence bunun halayla teyzeyle alakasi yok sanki karakter meselesi yani. Ama benim teyzeler daha yakindir.

Halamı severim. Ama teyzelerim kadar asla değil.
Ama bunun nedeni halalar. Halalar genelde akıl veren öğüt veren olurken teyzeler daha candan olan, sır saklayan, yaramazlık yapan, anneye karşı koruyan falan oluyor.
Benim hamburger gibi ıvır zıvır yemem yasaktı mesela halam annemden çekinir bu konuya saygı duyardı. Ama teyzelerim ilk fırsatta kaçamağa götürürdü
Yada halam doğumgünümü hatırlamazken teyzem bir ay önceden ne istersin derdi. Hep de istediğim pahalı bir şey alırdı.
yada karnemde kırık olduğunda ne bağırıyorsun çocuğa senin de karneni biliriz diyebilirdi
Aslında daha sıcak daha candan daha korumacı ama daha eğlenceli bir ilişki kurarsanız sevilirsiniz.

Bir hala bağırma yegenime senin de karneni biliriz dese olay olur aslında. Anne haklari vs konuşulur tavır koy denilir.
İşte.. hayat böyle

Ben halayım ve yeğenim teyzesinden çok beni sever bende gelir kalır ve daha den 7 yaşında. Annesine yalvarır halam da kalayım diye. Bence bunu pek dert etmw sen ne kadar iyi ve yakın davranırsan öyle yakınlık görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…