- 29 Ekim 2015
- 1.493
- 2.924
- 133
Can'ım benim ağbimin kızı şu an 14 yaşında ve hayatı boyunca bana Bi hayranlık beslemiştir. Biri bana benzetsin havalara uçar. Hatta bana dışarıda anne bile diyor. 3 tane teyzesi var daha bir tanesini çok sevdiğini duymadım. Onlarla arada görüşür ama benimle sürekli yazışır konuşur. Senin ilgin ve alakanla ilgili...Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Bu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
Soyle solim 4 tane teyzem var. bugune kadar hicbir sicakliklarini hissetmedim. isleri dusunce ararlardi bizi. annem memleketine gittiginde teyzemin biri evine davet bile etmemisti. bi derdimiz sıkintımız olsa yanimiza ugramazlardi. cikarlari varsa aramiz cok iyi, isleri bittiyse selam sabahi da keserlerdi annem surekli onlari arayip hal hatir sormasina ragmen (annem en kucuk) o yuzden teyzelerimi sevmem ozelllikle birinden nefret ediyorum nerdeyse. ama bi tane halam var üstelik babamla anneleri farkli üvey yani. candır kendisi. o kadar candan, samimi..teyzelerime bin basar kendisi. cok daha fazla severim. pek genc degil 44 yasinda ama onun samimiyeti yeter. annem de der sen kardeslerimden daha yakinsin diye. ben de teyzeyim :) hala olmayi isterdim ama olamicam. yegenlerim kendi cocuklarim gibi aramiz cok iyiBu aslinda bir sorun degil kafama takilan bir konu. Benim üç erkek kardeşim var .Yani ben sadece hala olabiliyorum ama o kadar isterdim ki bir Kızkardeşim olsun ve bununla birlikte teyze olayım (benim hala çook mesafelidir teyzemse bir tanedir ama yaş farkımız çok hep ozenmisimdir teyzesi genç olup aralarından su sizmayanlara) ama maalesef ben teyze olamayacağım .Teyze olmak istememin sebebi ise herkes teyzesini seviyor ben daha bugüne kadar Teyzemi hala mi sorusuna hala diyen görmedim ama ilerde olurda yigenim olursa böyle hayalimdeki teyze profili(genç ,beraber sinemaya gidilen ,yatiya kalmaya gidilen ,hala mi teyze mi denilince hiç kuşkusuz seni secen) olmak isterdim .Yani var mı böyle halasını çok sevip o Birtanedir on teyzem olsa o etmez diyen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?