''Hal''den Kadınlar Anlar!

Deniz M Gunes

💞Benimsin💞
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
5.911
2.555
373
Azimlerine,bileklerine,yüreklerine bakarak hayranlık duyacağımz KADIN' lar.takdir etmemek mümkün mü?Ben gıpta ettim sizlerlede paylaşmaktan onur duyarım..
$hal-den-kadinlar-anlar_38944_b.webp

$hal-den-kadinlar-anlar101.webp

Olsun bak karınları doyduğu,bir bardak sıcak çay paylaştıkları ve HALA bunca sıkıntıya rağmen yaşadıkları için YİNEDE MUTLULARkusura bakmayın hanımlar naçizane paylaşmak istedim öyle ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmeyesiniz diye hani....

Ne de güzel bir paylaşım olmuş valla eline emeğine sağlık...

Beğeninizi kazanmak ne güzel kimse farketmez sanmıştım ama yanılmşım :)aramızdan ve bizlerden birileri O'nlar hayatı bu penceresinden görenler; hani istedimki bizler az biraz bakıp onların mutluluklarını ve yüzlerindeki keyfi yakından görebilelim..

yeni görüyorum bu konuyu nasıl da kaçırmışım teşekkür etmek için :25:
Amy'cim canım benim yaa çok güzel değinmişsin konuyu açarak :46: ellerine, emeğine sağlık seninde, o tatlı ninelerimizinde :16:

yeni görüyorum bu konuyu nasıl da kaçırmışım teşekkür etmek için :25:
Amy'cim canım benim yaa çok güzel değinmişsin konuyu açarak :46: ellerine, emeğine sağlık seninde, o tatlı ninelerimizinde :16:

Beğenini kazanmak beni hep mutlu ediyor Esra'm ,onlarda KADIN işte ama gördüğün gibi :(binbir türlü zorluk içinde,emekçi kadınlarımz...

Ah Amy, ne güzel hatırlattın canım..
Gözden kaçırdığımız, görmezlikten geldiğimiz onca şey var ki esasında hepimizin bildiği; yüreğimizi delen..
Farkında olunmalı, ona göre yaşanmalı aslında..
Teşekkür ederim bu güzel paylaşımda bulunduğun için. Tebrik ederim seni. :71:

Gözden kaçırdığımız, görmezlikten geldiğimiz onca şey var ki esasında hepimizin bildiği; yüreğimizi delen..
Farkında olunmalı, ona göre yaşanmalı aslında..
Sevgili Snejenka,
Sende şu iki cümleyle nasıl güzel özetlemişsin canım ,asıl ben teşekkür ediyorum :16::16:

Back
X