Haldun Onuralp Kamburoğlu'na burun estetiği ve revizyon olanlar

bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama doktor seçimi yapamadım.Sizin önerileriniz var mı?

merhaba valla konyada olma derim kimlerle gorustun ? ben haldun beyi gordum ve cok guven verici biri gbi geldi ..tabi bnim daha temkinli olmam lazım ıkıncı olacak cunku istanbulda bikac dr buldum..ama hala arastıryorum senin ilk ameliyatın mı olacak? konyadamısın?

Merhabalar, ben çok uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum hatta sadece Barış Çakır'a ameliyat olmak konusunda ısrarcıydım. Sonrasında fazlasıyla radikal bir karar alarak Haldun Bey'e ameliyat oldum :) İyi ki böyle bir karar vermişim! Ameliyat öncesinde karar verme aşamasında kafam oldukça karışıktı hatta çok gergindim. Ama doktor bey her türlü soruma "sıkılmadan" ve yeterince "ayrıntılı" cevaplar vererek kafa karışıklığımı giderdi. Ameliyatımı 8 Mayıs'ta oldum.Ameliyat öncesindeki "ilgiyi ve alakayı" ameliyat sonrasında da gördüm Şu an burnumun şeklinin oturmasına daha çok var, hala şişlikler var ama bu halinden bile o kadar memnunum ki ! İstanbul ya da Ankara'ya gitmeden yaşadığınız şehirde rahatlıkla ameliyatınızı olabilirsiniz. Hatta benim ameliyat olduğum gün İstanbul'dan ameliyat olmak için gelmiş başka bir hastası vardı. Ve şehir dışından ameliyat olmak için gelen başka hastaları olduğunu da biliyorum.Çok titiz (sırf hemşire eldivensiz dokundu diye bandaj değiştirten), hastasına, mesleğine saygılı ve aynı zamanda işini çok iyi yapan bir cerrah. Kişisel kanaatim Haldun Bey'in "iyi bir insan" ve de "başarılı bir cerrah" olduğu yönünde . Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz ve eminim iyi ki ameliyat olmuşum dersiniz ! diye düşünüyorum . Sorunuz olursa yazabilirsiniz seve seve cvp veriririm !

oncelikle duyarlılıgın icin cook tesekkur ediyorum :) b ne kadar ucret odedin? bide suan konyada sanırım benim ikinci ameliyatım olacak.. konyada yaptrdım mahvettiler: haldun beye revizyon olanları gordun mu ? bide eger sakıncası olmazsa resimlerini nasıl gorebilirm? nefes alamıyorum ben olalı 9 ay olacak bana kendisi 4000 ila 5000 gibi bi rakam cıkardı ist da 13000 den asagı yapmıyolar

Sakıncası yoksa ne kadara olduğunu yazar mısın

Öncelikle özür dilerim bu msja cvp verdiğimi sanıyordum sanırım bi karışıklık oldu. 2500/3000 arası bi ücreti var ilk rhinoplasty ameliyatının. Benimkini babam hallettiği için tam ne kadar ödedik bilmiyorum :) Daha önceden Konya'da ameliyat olup ikinci ameliyat için Haldun Bey'e giden çok hasta olduğunu biliyorum özellikle ben ilk görüşme için gittiğimde sıra bekleyen bir kadın yanlış hatırlamıyorsam 3. ya da 4. ameliyatı için gelmişti ameliyatını benden bir hafta önce oldu. Ben ameliyata girmeden bir gün önce hastanede karşılaştık kadın sanırım 4. günüydü hiç bir morluk yoktu yüzünde (bende morluk oldu maalesef) bana gözün kapalı gir ameliyata ben çok memnun kaldım demişti :)

Daha önceki msjımda söylediğim gibi bende istanbulda olmak istiyordum ameliyatımı, senelerdir Barış Çakır diye sayıklıyordum hatta :) Şans eseri Haldun Beyle tanıştım, ve 3. hafta ameliyatımı olmuştum. Bizde galiba İstanbul'daki doktorların daha iyi olduğuna dair yanlış bir algı var ya da daha pahalı daha iyidir gibi. Tüm bu önyargıları iyi ki bırakmışım ve ameliyatımı olmuşum. Sanırım Emre İlhan'a ameliyat olmak istiyordun sen. Benim kişisel kanaatim o kadar para biriktirmek için uğraşmadan bu kadar yetenekli bir doktor Konya'dayken ameliyatını olman yönünde.

Herkese selam :)) Kendisi beni yaklaşık 10 gün önce ameliyat etti. Burun ameliyatı. Uzun yıllardır takıntım olan hatta beni birçok konuda olumsuz etkileyen bir durumdu ‘burnumdaki kemer ve yamukluk’,hem nefes alıp verme hem de görünüm yönünden. Sonunda bir şeyler yapıp harekete geçmeye karar verdim, Ankara’da özelinden tutun devlet hastanelerine kadar uzuunn bir araştırma ve doktorlarla görüşme süreci geçirdim. Açıkçası korktum çünkü nereye gitsem- özelinden tutun devlet hastanelerine, muayenehanelere kadar- ya hastalarının burnunu tek tip yapan doktorlar yada hastasının memnuniyetini hiç düşünmeden sadece tecrübe edinmek amaçlı hareket eden ve operasyonlara giden asistanlar çıktı karşıma. Hatta mesleği oyunculuk,modellik gibi çoğu zaman kamera ve objektif karşısında olmayı gerektiren birçok arkadaşımın yaptığı yanlış seçimlere şahit oldum, e malum sonra durumlar iyice pimpirikli bir hale getirdi beni. Derken Haldun Onuralp Kamburoğlu’nu buldum. Benim gibi hayat felsefesi “kimseye güvenme “ olan birine bile ilk görüşmede güven verdi. Öyle laf ebeliğiyle filan değil, verdiği güven gerçekti çünkü birincisi; konuşmaya başladığınız an işini ve hastasının memnuniyetini paralel tutan yani en doğru ve en sağlıklı şekli hastasını memnun edecek şekilde arayan, sizi gerçekten dinleyen bir hekim buluyorsunuz karşınızda. Konuştukça da gerçekten disiplinli, prensipli ve zevk sahibi bir kişilik olduğunu anlıyorsunuz. İkincisi; disiplinini bir türlü saatinde yerinde olmayan onca doktor arasında, onca beğeniye rağmen bozmayan, öğle molasında bile tam vaktinde yerinde olmasından, bir hastanın fotoğrafını başkalarına göstermemesinden ve ameliyat sonrasında "başarılı bir operasyondu, tam istediğimiz gibi oldu" daki "miz" ekinden anlayabilirsiniz. Profesyonelliğinden daha muayene aşamasında bile o kadar emin oldum ki, ameliyattan bir hafta sora alçım alınırken bile sonuçtan eminmişçesine heyecana bile kapılmadım. Ayrıca ameliyat sonrası yaşanılan sıkıntıların neredeyse hiçbirini yaşamadım sadece hafif ve çabuk geçen morluklar ve şişlik , onlar da doğal zaten. Haldun bey, Ameliyat sonrasında bile profesyonel bir doktor olarak ilgi ve alakasını devam ettirip sorularınızı cevaplıyor. Sihirli elleriyle kıskanılası ve piyasadaki birçok meslektaşına taş çıkartacak bir yetenek bence … Güzellik hem sağlık , hem estetik, hem doğallık hem de doğru seçimlerden geçer, e bunlar da disiplin , özveri , tecrübe ve yetenek ister . Bu özelliklerin hepsi hatta daha fazlası Haldun Bey'dedir diyorum. Bu harikulade sonuç için çok minnettarım kendisine. Ona güvendiğim için hiç pişman değilim, doğru bir karar vermişim ve şanslıymışım onunla karşılaştığım için. Siz de bu şansı kullanın, kendinizi üzecek cerrahlara gitmeyin. Herhangi bir kötü sonuç sonrası burun saklanacak yada kapatılacak bir organ değil çünkü, böyle şeylerde seçim önemli. Eğer çok merak ederseniz kendisinin ameliyat ettiği hastane personellerini birer canlı örnek olarak kullanabilirsiniz  Ne demek istediğimi o zaman anlarsınız .. Şu an Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ama yanılmıyorsam bir iki aya Hacettepe'ye geri dönecek. Ülkemizde böylesine genç ve profesyonel insanların olduğunu görmek çok güzel. Kendisi dış mihraklar tarafından kaçırılmadan , yakalayın derim &#61514 İzninizle tüm narsistliğimle yeni ve güzel ve doğal ve azıcık şiş ve "estetik" burnumu, ayna karşısında izlemeye gidiyorum.

fotolarınız var mı peki merak ettik ama

Selam, fotoğrafım var tabii ama "kişinin burnu kendi yüz yapısına göredir" den yola çıkarak başka fotoğraflara bakmanın pek de iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum.. 20 ocakta 5.ayım dolucak ve şişler gittikçe iniyor, memnuniyetim artıyor, Haldun beye güveninin bence Şu an Hacettepe'de

mrb tekrar:)kesinlikle heesin yz yapısına göre tabi ama fikir edinmek acısından yardımcı olacağını düşünüyorummm.ben görüştüm kenddisile cok güven verici biri ama korkuorummm biraz da

mrb tekrar:)kesinlikle heesin yz yapısına göre tabi ama fikir edinmek acısından yardımcı olacağını düşünüyorummm.ben görüştüm kenddisile cok güven verici biri ama korkuorummm biraz da

:)) Korkmayın korkmayın.. Bu konularda oldukça pimpirikli ve zor güvenen biri olarak güvenin diyorum kendisine Mail adresiniz nedir?

Haldun Bey;' e ameliyat olanlar kimler ?
bu ay içerisinde kendisine burun ve çene estetiği olmayı düşünüyorum
yorumlarınızı bekliyorum
teşekkürler

kızlar pazartesi günü Haldun beyle görüşmeye gideceğim, hastalarından yorum alabilir miyim lütfen yardımcı olun

kızlar pazartesi günü Haldun beyle görüşmeye gideceğim, hastalarından yorum alabilir miyim lütfen yardımcı olun

canım ben kendisiyle görüşmeye gittim kendisi baya güven veriyor ve sonrasına ameliyat olmaya karar veriyorsun hatta diyebilirim ama ben daha önce ameliyat ettiği hastaların hiç resmini göremedim bize yollaya ilirlerse biz de daha içimiz rahat operasyon olabilirz diye düşünüyorum.

merhaba bende burun estetiği olmayı düşünüyorum yarın kendisiyle randevum var; ancak haldun bey hastalarının fotolarını gösterir mi bilmiyorum. Karar vermede yardımcı olması açısından fotolarınızı görebiir miyim? Sizi ekledim kabul ederseniz sevinirim

Merhaba, fotoğraflarınızı görebilir miyim acaba, arkadaşlık isteği gönderdim size. Bende burun estetiği düşünüyorum ama ameliyattan korkuyorum ve dr. konusunda çok kararsızım, Haldun Beyle yarın görüşmem var bakalım

Merhabalar, arkadaşlık isteğinizi kabul ettim ama özelden mesaj yollayamıyorum henüz, sizin gibi birkaç kişi daha oldu özelden mesaj yollayamadığım, her şey hatta daha fazlası tam olarak yorumlarda yazdığım gibi, korkunuzu anlıyorum sonuçta bir kere yapılabilen ve beğenilmezse saklanılma lüksü olmayan burun ameliyatı, ben uzun bir süre araştırdım ve istediğim doktoru bulamadığım sürece de hep bekledim, sonunda Haldun beyi buldum, iyi ki buldum gerçekten güvenin ona , çok profesyonel ,zevkli, disiplinli . Hatta kendisinin kendisine has teknikleri bile bunun için yurt dışı ve yurt içinde konferanslara çağırıyorlar kendisini. Açıkçası başkalarının fotoğraflarına bakıp ona göre karar vermek yanlış bir şey bence, herkesin kendi yüzüne göre oranları ve gideri olan burun şekli var , Haldun bey bunu yakalıyor , ben kendisi Konya'da iken ameliyat olmuştum, hastane personellerinin çoğunun burnunu ameliyat etmiş , hepsi birbirinden farklı ve güzeldi. Doğal bir burun yapıyor ve bu doğallık öyle hiç yapılmamış kötü olan burunlardan değil , tam tersi burnunuz sanki doğuştan böyle güzelmiş ve hiç ameliyat olmamışsınız gibi, ölçüsünü çok iyi ayarlıyor. Üstelik burun ameliyatı olurken alın, çene vs bunların da hesaba katılması gerekiyor ve kendisi bu hesapları da çok iyi yapıyor, bence başarısının sihri biraz da burada. Kolay kolay güvenmem ben , güvenin de demem, diyemem ama Haldun bey gerçekten başarılı. Duyduğum kadarıyla göğüs ve kepçe kulak ameliyatları vs bunlarda da çok iyi, kendisine kontrole gittiğimde beklerken diğer hastalarıyla karşılaşıp hep çok iyi yorumlar duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…