- 13 Ekim 2014
- 98
- 31
- 23
- 38
- Konu Sahibi siremednah
-
Uzun zamandir burun ameliyati olmak istiyordum ve arastiriyordum, tam karar verip olumsuz yorumlari okudugumda cevremde basarisiz operasyon geciren insanlarin hikayelerini duydugum anda vazgeciyordum. Sonra tesaduf eseri Haldun Beyi duydum ve hic olumsuz yorumuna rastlamadim. Gecen ay gittim ve kendisi ile gorustum randevum yaklasik 1 saat surdu ogle arasina denk gelmesine ragmen hic bir sekilde gecistirmeden butun sorularimi cevapladi. Ufak bir kemerim oldugu, nefes almakta zorlandigim icin burnumun her yerine kucuk operasyonlar uygulayacagini adim adim anlatti. Kapali teknikle olacakmisim. Kasim ayina ameliyat tarihini belirledik. Oyle cok doktorla gorusmek ve isi uzatmak istemedim gercekten asiladigi guven ve burun estetigi ameliyatinda buldugu teknikle anilmasi, uzman bir doktor oldugunu gösteriyor. Tedirgin oldugum tek konu Haldun beye ameliyat olmus kisilerin fotografini ya da hastalari goremiyor olmam. En azindan doktorun guzellik ve estetik anlayisi hakkinda bilgiler verebilirdi saniyorum. Estetikli degil, estetik bir burun istedigimi söyledim cok kucuk ve kavisli degil dogal olmasi onemli benim icin bakalim 2 ay sonra nasil bir buruna sahip olacagim heyecanlanmamak elde degil =)
Peki neden şikayetlerini dile getirseydin ameliyata kbb uzmanıyla birlikte girebilirdi sanırım sorunlarınızı detaylı söylemedinizben nefes alma ve birazda kemer için eylülde ameliyat oldum burun şeklim iyi ancak nefes alma problemim devam ediyor sağlık probleminiz de varsa kbb ciye gidin derim
Cok yazi okudum hakkinda iyi birine.benziyo kendisine soru soracaktim hemen cagirdi konustuk sorularimi yanitladi. Yuzyuzere gorus benceMerhaba bende aralık son hafta için ameliyat tarihi aldım haldun beyden inş pişman olmayız ne dersin birde ben yuzyuze görüşmeden sadece mail yoluyla derdimi anlattım
Ankara hacettepede haldun beyŞu an nerde bu hoca kızlar..konyada ameliyat yapmıyor mu
İnşallah güzel olur herşey senin için :)Dün anestezi onayi icin tahlile gittim. Haldun Bey ile ameliyatta yapilacaklarin uzerinden ozet gectik. Cidden guven verici bir doktor. Arada kendi kendini takdir etmeyi es gecmiyor da degil =) Bu arada hastalarının fotograflarini gorme imkanim oldu. Gercekten dogal ve cok guzel burunlar. Minik bir kavis minik bir sivrilik fakat her yuze gore farkli bir burun. Icim rahatladi aslen. Nefes alma problemim oldugunu da bildirdim. Bakalim sonuc haftaya belli olacak.
Bir usttekilerde onceki halim. Fotograflari yan yuklemeyi nasil basardim bilemiyorum. Ameliyat oncesi ve su ana kadar hicbir problem yasamadim umarim bir sorun da cikmaz.
Harika ne kadar naturel olmuş güle güle kullan canım çok sevindim senin adına darısı aralık 26 da bana inşallah bende sorunsuz atlatırım umarımKizlar gecen hafta ameliyatimi oldum. Bugun tamponlarim alindi bandajim cikarildi. Iste bu da burnum. Onceki ve sonraki halleri. Eki Görüntüle 1315029 Eki Görüntüle 1315031 Biraz morluklar var haliyle hala şiş ve daha yeni oldugu icin burun ucum kalkik. Yine de bu halini bile begendim. Gercekten Haldun Bey'i tercih ettigim icin huzurluyum.
Sistir mutlaka daha bir haftalik ama sekli cok guzel olmus cok begendim. Bn de haldun beyi dusunuyorum ucu top gibi de degil ince zarif gibi duruyor. Bu yuz goz balon gibi sisiyor ya o oldu mu olduysa kac gun icinde normal bir yuz bicimine dondusehir disindan gidip olmayi dusunuyorum kalacak akrabam var ama bikac gun izole olmam gerekecek gibi otel ayarlamasi yapmam gerekecek de
Harika ne kadar naturel olmuş güle güle kullan canım çok sevindim senin adına darısı aralık 26 da bana inşallah bende sorunsuz atlatırım umarım
Tesekkur ederim tatlim. Cok daha guzeli senin olur insallah =) inan bana gayet kolay, saglikli ve sorunsuz gececek. Haldun Bey profesyonel bir kisilik. Ilk bir kac gun acaba yaptirmasa miydim diye kafa karisikligim vardi simdi diyorum ki iyi ki yaptirmisim. Aynanin onunden her gectigimde mutlu oluyorum =)
Tesekkur ederim tatlim. Cok daha guzeli senin olur insallah =) inan bana gayet kolay, saglikli ve sorunsuz gececek. Haldun Bey profesyonel bir kisilik. Ilk bir kac gun acaba yaptirmasa miydim diye kafa karisikligim vardi simdi diyorum ki iyi ki yaptirmisim. Aynanin onunden her gectigimde mutlu oluyorum =)
evett nasıl gelişmelerr :) çok merak ediyoruzzzTesekkur ederim tatlim. Cok daha guzeli senin olur insallah =) inan bana gayet kolay, saglikli ve sorunsuz gececek. Haldun Bey profesyonel bir kisilik. Ilk bir kac gun acaba yaptirmasa miydim diye kafa karisikligim vardi simdi diyorum ki iyi ki yaptirmisim. Aynanin onunden her gectigimde mutlu oluyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?