Haldun Onuralp Kamburoğlu'na burun estetiği ve revizyon olanlar

Bu arada Haldun Bey ocak ayina kadar Yurtdisinda olacakmis. Gorusmek isteyen arkadaslarim bilginiz olsun.

hakikaten ya bi de fiyatları öğrensek. telden numara vermezler diye hastahaneyi aramadım istanbuldan da ankaray fiyat bilemden rastgele gidilmez.

kızlar 2 aylık burnumdan kesitler :)
ben de haldun beeyi araştırıyorum. sizin burnunzun şşimdiki hali nasıl güncel fto yollayabilirmisniz. bi de eskisi nasıldı acaba. ben biraz daha ince bi burun istiyorum sizinkinden ama şişlik mi var yoksa şimdi daha mı ince onu merk ediyorum.

Ben Haldun bey gitmeden son gün kendisiyle görüştüm, 25 Haziran falandı sanırım, 4500 Demişti yanlış hatırlamıyorsam, en erken randevuyu da 2016 Mayıs'a vermişti. Mail de 5000 diyorsa Döndüğünde 5500-6000 garanti sanki

Bu aksam bir kac tane guncel fotoğraf ekleyecegim. Ilk paylastiklarimda yuzum haliyle cok şişti. Simdi tam 8 ay oldu sislikler indi ve inceldi haliyle son seklini buldu diyebilirim. Onceki halime ait bir kac fotograf da paylasacagim.

8 aylık burnumdan kesitler, ameliyat olmak hayatımda verdiğim radikal kararlardan en güzeliydi :) İlk 3 fotoğraf eski, geri kalan dün itibariyle yeni fotoğraflardır.

Eklentiler

• old1.jpg
    old1.jpg
    970,5 KB · Görüntüleme: 448
  • old2.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 1.201
  • old3.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 1.018
  • new1.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 1.065
  • new2.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 1.292
  • new3.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 1.011
  • new4.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 1.061
Nevhager çok güzel olmuş, maşallah, bende burnumun düzelmiş halini görebilecekmiyim acaba diye düşünüyorum artık, buna ömrüm yetecekmi acaba

benim burnum da sizin eskisi haline çok benziyo ya. ne kadar fark edebilirki diye düşünüyodum baya ediyomuş :)

Canim harika olmus burnun bu haldun bey nerde ameliyat yapiyor ve revizyon fiyat araligi nedir ??

Tesekkur ederim canim =) Ankara'da Hacettepe hastanesinde gorevli Haldun Bey. Ocak ayina kadar da Belcikada. Revizyon fiyatlari hakkinda hic bilgim yok ama basarili oldugunu duymustum hastalarindan. Primer rhinoplasti hastalari icin 5.000 civari olmuş ucret. Surekli de zam geliyor =/

benim burnum da sizin eskisi haline çok benziyo ya. ne kadar fark edebilirki diye düşünüyodum baya ediyomuş :)

Ben yillarca hic dusunmemistim estetigi, burnumun sekli cok rahatsiz etmiyordu. Sonra ani bir kararla risk alip ameliyat oldum. Simdi eski fotograflarima baktigimda ben nasil yasamisim bu burunla diyorum =D

8 aylık burnumdan kesitler, ameliyat olmak hayatımda verdiğim radikal kararlardan en güzeliydi :) İlk 3 fotoğraf eski, geri kalan dün itibariyle yeni fotoğraflardır.
Çok güzel olmuş çok begendim burnunuzu.nerde ameliyat oldunuz acaba.birde fiyat nedır yardımcı olurmusun

Kredı kartına taksit fln yapıyomu
:) ben en fazla 3bin verebılırm malesef yaaa off kredı kartı taksit ffln oluyomu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…