bazen okadar canımı yakıyor ki nefret ediyorum ondan ama bu kadar sevmem niye yarın 3 hafta olucak ve hala acım aynı ve unutamıyorum. daha doğrusu unutmak istemiyorum. nasıl unutmak isticem bilmiyorum. ama çok kırıyor beni gerkesiz gereksiz alınıyorum. dua edin ne olur canım çok acıyor keşke silbaştan filmindeki gibi anılşarımı sildirsem beynimden. o kadarda yalnızım ki o varken herkesi kenara itmişim. ayrıldıktan sonra adını ana ana bıktırdım insanları. bundan sonra nasıl birini sevicem alışıcam bilmiyorum. istemiyorumda 21 yaşındayım ama içim 30 yaşında. kimseye anlatamıyorum içim acıyor. onun nasıl bu kadar kararlı olduğu anlamak istiyorum. Allahım sen güç ver bana yardımcı olucak senden başka kimsem yok. eriyorum günden güne 4 k-5 kilo verdim. yeter ne olur artık yeter. hiç mi için acımıyor gözüm dolunca. canımı yaktın git diyorum nedne gitmiyorsun yeter çok kötüyüm ağlamaktan içim çıktı. aramıcam ama aramıcam söz onun naptını falan bilmicem internete girmicem bakmıcam. yalnızım kimsem yok anlatamıyorum . ailemle tatil yapmak dışında. artık onun unuturum laflarını duymak istemiyorum yeter .
ama onun biraz yalnız kalması lazım çok yıprandı. hak veriyorum ona olanlar üst üste ve istemeden elimden gelmediği şekilde geldi ve benim elimden bişe gelmiyordu. onun biraz yalnız kalması ve gururunun susması lazım . zor ama o bir aylık sürede artık ne olur bilemem işte sorun o zaman diliminde.yazı yazıyorum onları yollucam işte konuşmak yerine konuşunca diretiyor çünkü. okuduktan sonra konuşuruz. ama bu sürede dediği gibi unatabilir mi yoksa bilemem. ama biz ayrıldımızdan beri sürekli konuşuyoruz ve o her yumuşadığında kendini kenara çekip beni kırıyor. anlaması lazım. insan unutmaya başladım dediği kız için istanbulun bir ucundan diğer ucuna eve yalnız dönmesin diye gelir mi ya ? ya ben çok olumluyum ki tarzım değildir olumlu olmak öyle. keşke senin gibi kesin kararlar verebilsem ve uygulayabilsem. çok teşekkür ederim. tavsiyelerin için. ama karşımda o kadar kendine kapanık birisi varki açman için zorlaman lazım anca öyle açılıyor dorğuyu söylüyor. çok zor birisi. bazen düşünüyorum hayat boyu istediğini değilde olması gerekeni söyleyen (gurur vs.yenilip) adamla bir ömür geçer miydi ? belkide 3-4 sene çıkıp bu noktaya geldimizde ayrılmak daha zor olucaktı sonuçta gençliğim 4 senem benim. tüm hayatım anılarım. ve düşündükçe mantıklısı böyle diyorum. sonra aileler kültürler çok zıt. ama işte tam vazgeçerken duyduğum bir şarkı söz vs. eritiyor beni. hiç böle çaresiz kalmadım. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu bana nasip etsin. tüm üzülenler içinde. vee inşallah hakkımda hayırlısı odur.
tabiki en doğrusunu sen bilirsin canım ne denirki hepimiz için hayırlısı olsun ama unutmaki çok zamana bırakmakta iyi değil gözden ırak olan gönüldende ırak oluyor aman unutmak için bir ilaç dediğim gibi hersey nasip hayırlısı olsun.hoşçakal kendine iyi bak güzel gelişmeler olursada haberlerini bekliyorum bitanm özelden mesaj at olurmu.İyi geceler...
ayışıltısı, çok duygulandım. bu ara zaten çok hassasım. keşke aşık olduğumuz insanlarla evlenebilsek. ve keşke aşkta hata olmasa... şuan birlikte olduğun insan neler yaşadığını biliyormuş. onuda çok taktir ettim. sana destek olması konusunda. Bir film vardı Daisy-Papatya diye. Güney Kore aşk filmi. bana onu anımsattı şimdiki erkek arkadaşının fedakarlığı. istersen izle bir o filmi
mesra canım papatya filmi dedinde güney kore filmini biz çok severdik ayrıldıktan sonra mailime a moment to remember (hatırlanacak bir anı) filmini yollamış ama inan korkumdan izleyemedim korktum izlersem tekrar ona dönerim yumusarım dayanamam diye.sen seviyorsan benim için izlermisin yani izle bana anlat demiyorum sadece sevdigini umdugum için izlemeni düşündüm .Şimdiden keyifli seyirler umarım begenirsin sana gelsin bu film..
1. yıldönümümüzde ayrıldık..Beni aldattı..Unuttuğumu,onu artık sevmediğimi düşünüyorum ama onu başka bir kızla mutlu bir şekilde gördüğüm zaman çok üzüleceğimi tahmin ediyorum..Ne kadar aldatmışta olsa insan zor unutuyor..Anılar,yaşanan güzel anlar,kavgalar,tartışmalar,barışmalar,birlikte geçirilen zamanlar bir anda unutulsa keşke Onunla izlediğimiz filmi tekrar izleyemiyorum nedenini bilmiyorum ama korkuyorum..
aradaki onca mesafeye ragmen 3 yil ardindan aldatmalar aglamalar geri dönmeler affetmeler...aglamalar depresyon ve mutsuz günler aci cekmekse dibine kadar cektim ve cektik ama bi yerden sonra bitmeliydi ask herseyi bagislamiyordu...arada aklima gelmiyor degil icime bi aci düsüyor ama artik eskisi kadar özlemiyorum onu ama kimseyide onu sevdigim kadar sevemedim ama yinede hala umutluyum onsuzluga nasil alismayi basardiysam birgün elbet yeniden sevmeyide basaracagim kimse vazgecilmez degildir
Unutamadım evet..
Bunu kendime bile söylemeye cesaret edemiyorum yaralarım tekrar kanar diye ama unutamadım..
Bugün nette gezinirken Diyarbakırda karakola saldırı düzenlendiğini duydum hemen baktım video vardı ve video da da eski erkek arkadaşım vardı..Beynimden vurulmuşa döndüm ve herşeyi bi kenara koydum bütün gururumu,onurumu,yaşanmışlıkları,yaşanmamışlıkları ve hemen telefona sarıldım..Aradığımda açtı ve iyi olduğunu arkadaşlarının yaralandığını söyledi..İnsan gerçekten sevip benimsemişse unutamıyorum malesef ve ona bi zarar geleceğini öğrendiğinde de hemen telaşlanıyor..