• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halens.com dan alışveriş yapan varmı

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
eski adı quelleymiş artık halens olmuş..bayağı uygun şeyler var.bazı ürünleri gerçekten güzel..3 tane sipariş eetim ne gelen var ne giden.sipariş takibine baktım isveçten ithal ediliyormuş sonra bana maille bildireceklermiş offf çok var daha:50:

daha önce alan ve sorun yaşayan oldumu:44:

Aaaaa bende tam bu siteyi inceliyordum.Alan varmı bende merak ediyorum.Çok güzel şeyler var.Hemde her bedende..Bütün ürünlermi ithal ediliyor acaba ??

ne kadar uygun fiyatlar böyle,çok da güzel görünüyor.ne kadar gğvenilir acaba,,,teslim süresi çok önemli değil açıkçası şimdi giyemem zaten beğendiklerimi...du biraz daha bakayım:10:

ben uzun zamndır bakıyordum.aldıklarımda hamileliktede giyilebilcek şeyler..karnı bol,göğüsten robalı elbise gömlek tunik gibi..hem şimdi hem sonra giyerim dedim..
bakalım ne zaman kavuşacağız kendileriyle:86:

Doğrusu dün halens.comda alışveriş sepetini doldurdum bir güzel...Sonra bu sitede yorum varmı diye bakayım dedim,göremeyince de biraz daha bekleyeyim almak için dedim.Sepeti boşalttım :)
ohcanimadeysin senin siparişin gelirse buraya yazarmısın hem kaç günde geldiğini hemd eürünleri hakkında bilgimiz olur... :)

Aslında eşim askerde sanırım stresten alışverişe yöneliyorum,umarım eşim gelene kadar ipin ucunu kaçırmam :(

[/B]ben de alışveriş yaptım bakalım urunler nasıl , modapink.com dan çanta ve ayakkabı aldım ama boyle birşey olamaz süper kalite ,cok uyguna aldım donem donem indirime giriyorlar ,muhakkak takip edin derim ben

modap,nki de yeni öğrendim..ayakkbı çantası phalı genelde..indirime giren ürünü az..iyi kontrol etmek lazım.dün bi çantaya bayıldım:52:

eski adı quelleymiş artık halens olmuş..bayağı uygun şeyler var.bazı ürünleri gerçekten güzel..3 tane sipariş eetim ne gelen var ne giden.sipariş takibine baktım isveçten ithal ediliyormuş sonra bana maille bildireceklermiş offf çok var daha:50:

daha önce alan ve sorun yaşayan oldumu:44:

arkadaşım merak ettim istediğin ürünler geldi mi ?ve bedeni filan uydumu ?

yok gelmedi.konuyu açınca mesaj attım ne zaman gelir diye.tr ye girişi yılbaşından sonra olcak dedi.yuırt dışından geldiğini başta bilsem valla almazdım ya.çok uzun zaman alıyor

yok gelmedi.konuyu açınca mesaj attım ne zaman gelir diye.tr ye girişi yılbaşından sonra olcak dedi.yuırt dışından geldiğini başta bilsem valla almazdım ya.çok uzun zaman alıyor

Evet 16 gün filanmı oldu canım...Benimde beğendiğim birkaç şey varda senin yorumunu bekliyorum doğrusu sipariş vermek için...İstediğin ürünler geldiğinde bilgilendirirsen sevinirim canım...
Rica etsem şu ürünlere bakım bana yorum yazarmısın,sence içlerinde birkaçını çıkarmam gerekse listeden bunlar hangileri olmalı :)
Ürün-No. 10173336
Ürün-No. 10199497
Ürün-No. 20143925
Ürün-No. 10175836
Ürün-No. 10197301
Ürün-No. 25394783

hepsi çok hoş ve uygun.
ama 3. pahalı bence
çok güzel ama o fiyata benzerini daha uyguna bulabilirsin
bide sonuncu benim tarzım değil ama çok ucuz.
al gitsin hepsini :1::1::1:

güzel şeyler var fiyatlarda uygun senin siparişler geldimi.bende hamileyim bikaç beğendiğim tunik var düşündüğüm..

daha önce ne zaman gelecek diye mesaj attım hemen cevap verdiler yılbaşından sonra tr ye girecek diye
geçen gün sordum bu hafta elimizde olacak dediler..bekle dur bakalım inşallah değer.
tam tamına sipariş vereli 1 ay olacak nerdeyse 1 haftası kaldı:86:

neee 1 aymı oldu bende bugün 6-7 parça kıyafet almıştım tekrar 2 ye düşürdüm belki gelmez diye.iyki hepsini almamışım bakalım benim siparişler nezaman gelecek yada gelecekmi...

gelir gelir benimkiler kargoya verilmiş sonunda dün gece..saolsunlar..bakalım ürünleri beğenecekmiyim beklediğime değecekmi.:44:

Bende dün 3 parça bir şeyler aldım ve 2 yada 3 hafta sürermiş türkiye ye gelmesi yani rahat 1 ay geçmesi lazım ürünün bize ulaşması için bekleyeceğiz artık.

Back
X