• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halens.com dan alışveriş yapan varmı

ayyy kızlar geldi şimdi hemen açtım giydim,cuk diye oldu valla,tam bedenime uygun oldu
çokta güzeller:52:

yalnız sipariş vermemle elime ulaşması tam 1 ay oldu..bunu göze alırsanız çok uygun ve güzeller.

iyi hayırlı olsun şükür geldiya beklemeye razı olduk.kalite nasıl ben gelmez diye çok beğendiğim bikaç tunik vardı almadım keşke alsaymışım:(

ayyy kızlar geldi şimdi hemen açtım giydim,cuk diye oldu valla,tam bedenime uygun oldu
çokta güzeller:52:

yalnız sipariş vermemle elime ulaşması tam 1 ay oldu..bunu göze alırsanız çok uygun ve güzeller.

Kapıda ödeme şekliyle mi almıştın?Ben öyle düşünüyorum da.(Bu arada güle güle kullan hepsini)

iyi hayırlı olsun şükür geldiya beklemeye razı olduk.kalite nasıl ben gelmez diye çok beğendiğim bikaç tunik vardı almadım keşke alsaymışım:(
kalite güzel yaa..bu fiyata çok çok aşırı kaliteli bişeyde beklemiyordum zaten ama model ve duruşlarını beğendim kumaşlarda iyi.
hele penye tunik almıştım bi tane o favorim

Kapıda ödeme şekliyle mi almıştın?Ben öyle düşünüyorum da.(Bu arada güle güle kullan hepsini)

evet kapıda ödemeyle aldım.teşekkür ederim bu arada..Allah kavuşturdu sonunda:60:

valaha senin sayende bende halens den alışveriş yaptımm bakalım benimki ne zaman gelcek çok heycanlıyım üstüme olcakmı nasıl durcak ay binlerce soru:1:

eski adı quelleymiş artık halens olmuş..bayağı uygun şeyler var.bazı ürünleri gerçekten güzel..3 tane sipariş eetim ne gelen var ne giden.sipariş takibine baktım isveçten ithal ediliyormuş sonra bana maille bildireceklermiş offf çok var daha:50:

daha önce alan ve sorun yaşayan oldumu:44:

bende denedim bir kez ve siparişimin gelmesi neredeyse 1 ayı buldu sanırım yurtdışından geliyormuş öle dediler gelen ürünleri beğendimmi dersen yaniiiii eh işte ama giyim konusunda bilmediğin markayı almak iyi bişii değil zaten giyim konusunda görmeden almak hiiiç iyi değil ama uygun fiyatlar var evet o konuda iyi lafım loy yanii

bende denedim bir kez ve siparişimin gelmesi neredeyse 1 ayı buldu sanırım yurtdışından geliyormuş öle dediler gelen ürünleri beğendimmi dersen yaniiiii eh işte ama giyim konusunda bilmediğin markayı almak iyi bişii değil zaten giyim konusunda görmeden almak hiiiç iyi değil ama uygun fiyatlar var evet o konuda iyi lafım loy yanii

yani doğru aslında kıyafet olarak ilk alışverişimdi diyebilirim.gerçi ondan sonra sipariş verdiğim şeyler önce geldi ama..bence o fiyata o kalite çok normal.
hatta beyaz bir gömlek aldım,onun aynısı sayılabilcek bir tunik başka yerde toplama verdiğim paraydı.kumaş kalitede aynı yani daha fazla bir özelliği yok sadece adı var.mangoydu o indirimli hali 47 falandı galiba yalan olmasın.bu ne be demiştim.bu kaliteye bu fiyatmı.bide inmiş %50
burdan 3 tane aldım.kargo dahil 45 verdim.bu yönden bakınca bence kalite iyi.yani peşinden koşulan çoğu markanında kalitesi çok çok süper olduğundan değil isim yapmış işte:37:

tesadüf işte,daha dün akşam inceledim ben de...sonra sağlamlığından emin olmak için şikayetimvar.com ve şikayetvar.com'a girdim...vazgeçtim ordan alışveriş yapmaktan.

31.12.2010 tarihinde verdim 2 parça ürün siparişini sonrasında telefonla görüştüm geçen hafta cuma günü için isveçten kargoya verileceğini söylediler tamam dedim ama halen daha birşey yok ve ne telefona nede maile cvp veriyorlar hadi ben kapıda ödeme ile sipariş verdim ya kredi kartı ile ödeme yapanlar ne yapacak anlamadım :/

bende 16 ocakta verdim sipariş 2 parça kapıda ödemeli gelmezse de sorun değil nasılsa kredi kartı değil...inşlh gelir ama çok beğenerek verdim bakalım nasıl çıkacak..

bende 15 Ocak da sipariş verdim ama attığım mailllere de cevap alamadım bakalım inşallah gelir :116: çook beğenerek almıstım..

Ürünleri gerçekten göründüğü gibimi??? yoksa kumaşları filan kötümü? ne bileyim bir yıkamada bozulur filan... Sürekli bakıp duruyorum ama hala sipariş veremedim,emin olamadığım için.

Ürünleri gerçekten göründüğü gibimi??? yoksa kumaşları filan kötümü? ne bileyim bir yıkamada bozulur filan... Sürekli bakıp duruyorum ama hala sipariş veremedim,emin olamadığım için.

canım bende sipariş verdm 2 hafta önce ürünleri bilmiyorum ama ohcanımadeysin arkdşımız almş ürünleri ve çok güzel oldugunu söyledi çok beğenmiş o bende ona güvenerek verdim siparişlerimi:1:

pek güvenemedim ama bende sipariş verdim 2 parça.
çok güzel görünüyorlardı ve fiyatlar da gerçekten ucuzdu.
umarım kötü çıkmazlar bekliyorum ben de gelmelerini.

cnm benim aldığım malların kumaşları gayet iyi..diğerleri için aynı şeyi söyleyemem tabi.ama uyduruk değillerdi

Back
X