• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halens.com dan alışveriş yapan varmı

tam 2 hafta oldu siparişlere maillere bile cvp vermiyorlar hamileyken giyilecek şeyler aldım doğuracam ama hala siparişler yok:)

ürünlerden bir tanesini bulabiliyorum diğer ikisi kaldırıldımı acaba???

10192591
penyesi çok güzel..açık kahve yazanından aldım aynı vizon rengi.ben beğendim

ürünler çok güzel fiyatlarda çok ucuz y a
trendyolu takip ediyodum ben
bakalım buradn alıcam bişiler kapıdan ödeme sipariş vericem
inaşllah sorun çıkmaz

Ben ürünleri alalı 15 gün oldu ama ne bir ses var nede bir mail ürünlerim geldi mi gelmedi mi bilmiyorum açıkcası :47: Üstelik telefonla aradığımda çok şaşırdığım şey telefonu direkt açmaları sanki normal bir evi arıyor muşuz gibi ilk verdiğim siparişi iptal ettirmek istemiştim hemen yaptı telefondaki kız çok şaşırmıştım kodunu falan hiçbir şeyini sormadı ilginç bir site beklemeye tahammülleri olanlar alış veriş yapsınlar benim gibi sabırsızlar için tavsiye etmiyorum.:14:

Ben de 14 Ocak'ta sipariş verdim, hala gelen giden yok, üstelik de kağıda ödeme seçeneği aktif değildi ve krei kartı ile aldım. Neyse ki çok pahalı şeyler almamışım.
Maillere cevap vermiyorlar, telefonu açmıyorlar, son derece ciddiyetsizler, hiç tavsiye etmem.
Bu hafta sonuna kadar geri bildirim alamazsam, noterden protesto çekmeyi düşünüyorum kendilerine.

ben de 22 ocakta sipariş verdim.. neyse ki kapıda ödemeyle aldım.. 3 hafta oldu.. 1 aydan önce zaten beklemiyorum ama çok uzun sürüyor yaa :((

bende yeni duydum.
trendyol vipdükkanı sipariş konusunda çok başarılılar.
3 hafta en fazla oda. benmkiler 7 günde geldi.
ama markafoniyi sevmem. iptal ettim siprişimi. 3 haftayı geçince.

bende halens.com dan alışveriş yaptım ürünler geç geliyo ve üç ürün almış kargo 50 lirayı geçtiği için ücretsizdi sözde ama ürünleri tek tek gönderdiler 4.90 tl kargo parası aldılar 2 ürünü gönderdiler 2.i ürünü geçen gönderdiler aralıkta sipariş vermiştim gerisini düşünün ve de aldğm kaban çok kaliteli çıkmadı ayakkabı iidi ama ii bi site değil telefona da çıkmıyolar

bnm bi arkadasım kapıda ödeme olarak sanırım 2 ürün istemişti kaç hafta oldu ses seda yok :30:

Eski adı quelle olan bu siteden 1 yıl önce kapıda ödeme siparişi vermiştim.1 ay sonrasınd siteye girip bakayım dedim,yerinde yeller esiyor.Geçenlerde halens olarak geri döndüğünü yeni duydum.Pek tasvip etmediğim bir site.Ayrıca kullanım koşullarını ve satıs sözleşmsi okumanızı ısrarla öneriyorum...

bende 2 bluz almıştım neyseki kapıda ödemeliydi 1 ayı geçmişti mail gelmiş stokta yok diye 1 adet diyor ama diğeri hakkında bişey gelmemiş vede stokta olmayan hangisi anlayamadım sitesinde sipariş geçmişiniz yok diyor anlamadım ben bişey bidaha da almam zaten inşlh hiçbiri gelmez :47:

ben millete 1 ayda geliyor dedim ama kimseye önermeyeyim bari bir daha..bende başına bişey gelirse diye kapıda ödemeyi seçmiştim..iyikide öyle yaptım..başına bişey gelse sallarsın.

bende 2 bluz almıştım neyseki kapıda ödemeliydi 1 ayı geçmişti mail gelmiş stokta yok diye 1 adet diyor ama diğeri hakkında bişey gelmemiş vede stokta olmayan hangisi anlayamadım sitesinde sipariş geçmişiniz yok diyor anlamadım ben bişey bidaha da almam zaten inşlh hiçbiri gelmez :47:

aynen yaa uyuz oldum :( 2 bluz aldım.. biri yok stokta diye mail gelmiş :( sipariş geçmişini ben de göremiyorum.. hevesim kalmadı zaten gelmesin o da :41:

Back
X