• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halens.com dan alışveriş yapan varmı

bencede gelmesin bu ne yaaa
sizin benden daha zor oldu..benim her mailime cevap vermişlerdi.sipariş geçmişimde hep görünüyordu böyle sorunlar yaşamamıştım..ama demekki bir daha alışveriş yapılmaması lazım

10 ocakta aldığım kıyafetler hala gelmedi üstelik kaç gündür arıyorum bir Allah'ın kulu da cevap vermedi bakalım mail attım ona cevap alabilirsem ne ala

Bende uzun zamandır telefonlara ulaşmaya çalışıyorum ama kimse cevap vermiyor arkadaşlar ve sonunda başka bir numaralarını buldum ve ulaştım. 1 ay sonunda siparişimi kargoya vermişler.

Kızlar ben kapıda ödemeyle aldım gelen kargocuya parayı verdim ama bir makbuz vermedi daha önce kapıdan alışveriş yapanlarda aynı şekilde mi olmuştu lütfen yardım edin

bende bu siteden alış-veriş yaptım..aralarda mail attım hiç cevap gelmedi..hemde kredi kartıyla almıştım.tam 1 ay sonra mail geldi spariş ettiğiniz ürünler stoklarımızda bulunmamaktadır diye..
bende cevap yazdım siparişimi iptal edin diye ettik dediler.ama tedirginim tabi kart bilgileri ellerinde sonuçta..birde muhattap bulamıyosunuz karşınızda bence alış-veriş yapılmaz yada mutlaka kapıda ödeme yapılmalıki ürün gelmesede sorun olmaz..

siparişim şimdi geldi bildiğin pembeydi aldığım bluz gele gele vişne çürüğü geldi hemde bişeye benzemiyor iptal olanı daha çok beğenmiştim keşke o gelseydi:( naylonumsu birşey kırışık kırışık ütülesem kesin yanar ne yapmalı bilmem resim eklemeye çalıştım direk link çıkmadı

Son düzenleme:
siparişim şimdi geldi bildiğin pembeydi aldığım bluz gele gele vişne çürüğü geldi hemde bişeye benzemiyor iptal olanı daha çok beğenmiştim keşke o gelseydi:( naylonumsu birşey kırışık kırışık ütülesem kesin yanar ne yapmalı bilmem resim eklemeye çalıştım direk link çıkmadı

benimki daha gelmedi ama eminim senin gibi olacak.. beğendiğim stokta yoktu.. offf off :59:

şimdi geldi tunik..
pek istediğim gibi değil..
kolu sözde yarım kol ama çekmiş uzun kol gibi durdu..
pek beğenmedim açıkçası.

benimki daha gelmedi ama eminim senin gibi olacak.. beğendiğim stokta yoktu.. offf off :59:

caanım benim fatura da diğeri için tedarik edilip gönderilecek yazıyor yollamasalar bari 12 liralık bluz aldım 20 lira verdim diğeride 12 lira ona 20 versem 2 uyduruk bluza 40 vermiş olcam bidaha almam burdan bişey:47:

sanırım yavaş yavaş geliyor siparişler benimkide bugün geldi.taaa 10 ocakta verdik siparişi 7 parça alacaktım gelmez diye düşünerek 2 parçaya düşürmüştüm keşke alsaymışım diğerlerini onlar şuan sitede yok hele 5,90 liraya aldığım tuniği düğünde bile giyebilirim fiyata göre ikisinide çok beğendim.ama beklemek beni sinir etti.

halensden aldıklarım bugun geldı tam bir fiyasko:50: pazar malı gibi hepsi... çok üzüldüm ya bu ne böyle sabahlık, pijama,bluz,ceket siparişi verdim ama pişmanım.pazarda bile daha kalitali satıyorlar.ceket 36 beden ama benım 3 beden büyük yani o derece ...bir daha asla almam.buda bana ders oldu.giyim alışverişi yapmayacağım netten artık:20:

helens'den ben henüz birşey elmadım ama alan tanıdıklarım var geç gelmesinin dışında herhangi bir sorun yaşamamışlar.Kapıda ödeme seçeneği kredi kartı kullanmaktan daha güvenilir bence

kızlar benim tuniklerimde öyle ahım şahım değil ama biri 6 lira biride 12 liraydı fiyatına göre yeterde artar bile ben zaten müthiş kalite beklemiyordum.yinede fiyatını söyleyince millet şaşırıyo valla.

bence hiç bulaşmayın..5 ay önce ayakkabı siparişi verdim yanlış numara göndermişler geri gönderdim daha hala paramı göndercekler ayakkabının parasına mı yanayım verdiğim kargo paralarına mı?7-8 tane bluz siparişi verdim hepsini tek tek gönderdiler ve hepside aynı bluz ama bedenler farklı.son 2 gönderilerini kabul etmeden geri gönderdim.

Back
X