Son karar olarak bu yemek odasını vitrinsiz, tv ünitesi + orta sehpası da dahil olmak üzere aldım ...
Eki Görüntüle 1015882 Eki Görüntüle 1015883
Koltuklarda
Eki Görüntüle 1015885 Eki Görüntüle 1015886
bunları beğendim.. 3+3+1+1 ( misafire yatacak yer olsun diye iki tane üçlü((
Üçlüler beyaz olacak.. yastıkların ve berjerlerin kumaşı ise bu modeldeki yastıkların kumaşından olacak...
Eki Görüntüle 1015890
bu modele hangi renk-model-marka halı önerirsiniz ... oturma odası- misafir odası tek ... ben eve bir renk daha girmesi gerektiğini düşünüyorum.. o rengi n de halı da ve perdede olması gerekir sanırım ...
hiç anlamıyorum bu işlerden yardım edebilir misiniz ?
canım aldıysan üzülme, ona göre dediğin gibi halı ve perdelerini seçersin, şık olur. Ben yemek odası takımını+konsolunu ve üniteni çok beğendim, güle güle kullan. Koltuk takımın da çok güzel, halını berjerlere göre biraz daha az desenli seçersin, uyumlu olur. Koltuklar zaten yeterince renk katıyor, halı ve perdeyle kombinledin mi tamamdır bu iş. Ayrıca Alfemo mobilyaya baktım da fiyatlar ne kadar yüksek, istikbal ve Bellonadan daha pahalı gibi.:26::26:ben ilk önce etrafımdakilerin de "malesef" etkisiyle çiçekli olsun dedim.. yanlış yaptığımı düşündüm.. takıntılı biri olarak gece boyunca uyuyamadım malesef .... bir gün sonra mağzayı arayıp berjerlerde beyaz olsun dedim.. ama üretime girdi mobilya deyip değiştirmediler.. gerçi onların suçu yok. satın aldıktan hemen sonra sipariş vereceklerini söylemişlerdi satmadan önce ... neyse sonuç itibari ile 1. koltuk takımı 2. gibi beyaz ve yastıkları çiçekli olacak. berjerler de aynı çiçekten. bunu değiştirme imkanımız yok artık.. halıdır perdedir kombin yapmamız lazım..
biz koltuklar, yemek masası, sandalyeleri, ünite ve sehpaya 8 bin verdik.
canım aldıysan üzülme, ona göre dediğin gibi halı ve perdelerini seçersin, şık olur. Ben yemek odası takımını+konsolunu ve üniteni çok beğendim, güle güle kullan. Koltuk takımın da çok güzel, halını berjerlere göre biraz daha az desenli seçersin, uyumlu olur. Koltuklar zaten yeterince renk katıyor, halı ve perdeyle kombinledin mi tamamdır bu iş. Ayrıca Alfemo mobilyaya baktım da fiyatlar ne kadar yüksek, istikbal ve Bellonadan daha pahalı gibi.:26::26:
Sen uygun tamamlamışsın ama.
Çok güzelmiş canım güle güle kullan.